- 18 Haziran 2019
- 1.374
- 3.684
- 83
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.101
1 saat durmadan atlamak miKızlar 1 saat ip atlama 1000 kaloriymiş. 1 kilo yağ 7400 kalori olduğunu düşünürsek. Günde en az 3 saat ip atlanır mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat durmadan atlamak miKızlar 1 saat ip atlama 1000 kaloriymiş. 1 kilo yağ 7400 kalori olduğunu düşünürsek. Günde en az 3 saat ip atlanır mı acaba
Sanırım evet1 saat durmadan atlamak mi![]()
Allah kolaylik versin sanadaAllah kolaylık versin canım. Bende yarın bütün mutfağı indirip temizlicem.
Benim diyet patladiGunaydin herkeseeee ❤ erkenden uyanip kahvaltimizi yaptik simdi temizlikle biraz kalori yakalimmm sonra halim kalirsa birazda spor yapcam.
Pazar diye cok yemeyin emi kizlar![]()
Tatile bugün çıkıyorsunuz o zaman.Günaydın. Ben de kedimizin bakımını yapıp kızkardeşime emanet ettim. 10 gün kalacak. Alıştı hemen.![]()
Sorma bnmde ayni oldu dun ama bugn dikkat edicemBenim diyet patladi![]()
Basliyo mu tatilGünaydın. Ben de kedimizin bakımını yapıp kızkardeşime emanet ettim. 10 gün kalacak. Alıştı hemen.![]()
Aa sende izmirli misinKızlarr izmirde olup da oto koltuğunu satan var mı ? Talibim dene kadar pahalı arkadaş. Oto koltuğu alana araba hediye etmeleri lazım
Yok valla kahve yaptm onu iciuorm simdi keyifli keyifli
Bende öyle canım. Annem salı günü yap dedi. Bilmiyorum bende hem yapasım var ama halim yokYok valla kahve yaptm onu iciuorm simdi keyifli keyiflitembel oldugumu yavas yavas idrak ediyorum kac aydr bi temizligi yaoamadm
![]()
Cok sicak yaaa insan mayısıyo yatak örtüsünü attim makinaya sukur bisey olmadi kuruyo simdiBende öyle canım. Annem salı günü yap dedi. Bilmiyorum bende hem yapasım var ama halim yok
Tatli krizine kabak cekirdegi iyi mi geliyomisSabah tatlı krizim tuttu. Bal reçel pekmez kek doluydu ev. Çeyrek avuç kabak çekirdeği yedim geçti.
Sevindim canım. Boncuklarından korkuyordu çünküCok sicak yaaa insan mayısıyo yatak örtüsünü attim makinaya sukur bisey olmadi kuruyo simdi![]()