- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.121
Evet kopar diye korkuyodm da hic bisey olmams sadece biraz burusmusSevindim canım. Boncuklarından korkuyordu çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kopar diye korkuyodm da hic bisey olmams sadece biraz burusmusSevindim canım. Boncuklarından korkuyordu çünkü
Vereyimm ama bulamıyorumAa sende izmirli misinbulursan banada haber ver
![]()
Canım Teşekkür ederimm. Netten baktık sadece. Gaziemir tarafına gidicez bugün bakalım@berkas ,Kizilbodur annesi kızlar Gaziemir'de birçok oto galeri sanayi siteleri falan var oralara hiç baktınız mı biz araba için oradan yedek parça almıştık diğer yerlere göre nerdeyse yarı fiyatıydı optimumdan sağ doğru giderken yol kenarındaki dükkanlardan almıştık
Tatli krizine kabak cekirdegi iyi mi geliyomisbnmde misafirler abur cubur doldurdu evi cekmecede duruyolar ilk firsatta dagitmsm lazim onlari
Bana açık çay içine limon dilimi iyi geliyordu. Limon kabuğunda bir madde etkili sanırım.Kızlar ben bugün kötü hissediyorum kendimi ya. Tuvalete çıkamıyorum. O kadar su içtim sabahtan beri tık yok. Karnım şişti davul gibi. Reglimin ilk günü gibi ağrım varve çok açım 2 gündür resmen doymuyorum
enerjim de düşük açlıktan sinirlerim tepemde
Mantikliymis hem saglikli yemeemiz gereken seylerEkmeği bırakmak için sabah ceviz Öğlen badem akşam 1 avuç kabak çekirdeği yiyordum.
Bana açık çay içine limon dilimi iyi geliyordu. Limon kabuğunda bir madde etkili sanırım.
Sabah içtim limonlu çay. Hatta yeşil çay da içtim limonlu çıkarıyo beni de sözde.Bana açık çay içine limon dilimi iyi geliyordu. Limon kabuğunda bir madde etkili sanırım.
Neden acaba farklı bir ilaç falan almadın dimi canım. Uyku düzenini bozduysan yorgunluğu atmak için vücut yemeğe saldırmışta olabilirKızlar ben bugün kötü hissediyorum kendimi ya. Tuvalete çıkamıyorum. O kadar su içtim sabahtan beri tık yok. Karnım şişti davul gibi. Reglimin ilk günü gibi ağrım varve çok açım 2 gündür resmen doymuyorum
enerjim de düşük açlıktan sinirlerim tepemde
Az esya cok huzr diye bosuna demiyolarBitmiyor ya bitmiyor annem sanki gitmiş bütün tabak çanak almış gelmiş bardaklar tencereler anaaammmmm öldüm ben ellerim buruş buruş eskiden anneannemlerimiz nasıl terek indirip tek tek yıkıyormuş tabi bu kadar zayıf olur. Sandalyeye çıkıyorum gene en üst rafa boyum yetmiyor tezgahı kırcam ya offf
Yok canım almadım hiç ilaç. Uyku düzenim de değişmedi. Niye böyle anlamadım. Karnım o kadar şiş ki sanki 5 aylık hamileyim. Ve hala tuvalete çıkamadımNeden acaba farklı bir ilaç falan almadın dimi canım. Uyku düzenini bozduysan yorgunluğu atmak için vücut yemeğe saldırmışta olabilir
Yok canım almadım hiç ilaç. Uyku düzenim de değişmedi. Niye böyle anlamadım. Karnım o kadar şiş ki sanki 5 aylık hamileyim. Ve hala tuvalete çıkamadım![]()
Öldüm akşam 21.23 de bitti evin işi. Sonra babamla denize gittik. Gündüz şezlongların dolu olması normalde gece bir tane boş olmaz mı şok oldum. Yüzüp döndük bizde.Az esya cok huzr diye bosuna demiyolar
Bende oturma odasinin seklini degistirdim sildm supurdum hr yerim ter icinde kaldi valla
Nazar mı değdi sana. Çok güzel kilo verdiğin için birine nispet falan mı yaptın kuzum ne yaptın. Birini mi dağnadın.Yok canım almadım hiç ilaç. Uyku düzenim de değişmedi. Niye böyle anlamadım. Karnım o kadar şiş ki sanki 5 aylık hamileyim. Ve hala tuvalete çıkamadım![]()