- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.401
kızlar 59a bir selam caktim bu sabah 
ama tam ucundan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh sanada afiyet olsun canım ayy ne fena gerçekten biz bebek olduğundan beri hiç hotele niyetlemedik ama gerçekten öyle olcagına en iyisi aile tatili çocuğa anane ya da babane bakçak sende bekar gibi takılcan mis ahahahahahAhahaayni ben bende köprünün birinden atlarım artik
çocukla otel tatili olmuyor birsürü para veriyorsun ama hic bi aktivitesinden faydalanamıyorsun, yemeğini bile sırayla yiyorduk, otelin discosuna önce esim gidiyordu sonra ben
başlarım böyle tatile dedi ve bu sene bakmadık hic
Yap kuzum bende yapicam valla ilk defada ekmeksiz yiyecem
Bu işin sırrı ne biliyonuz mu bayat ekmek ahahhaha kepekli ekmek alırz biz zaten sevmem o yüzden az yerim ya da hiç yemem bayat olunca da hiç yencek tarafı kalmıyo sağolsun beyaz ekmek alırsak hele sıcak olursa 1 tane ekmeği yumak edip yutabilirim yani ahahahab o yüzden almam ahahhahahaYa asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma![]()
Acıktım ben yaaaYumurtayı kaynamış suya kırıp pisiriyosun sonra onu suzup yoğurdun üzerine alıyorsun üzerinede kırmızı biber tereyağında ohhh miss![]()
Ezogelin corbasi, cac ik, etli nohutlu pilav , firinda baharatlı izgara tava yaptım.bi tek.firinda olan pişecek o kdr alışverişe gittim banyoyu yıkadım.toz aldim süpürge açtım yerleri sildim spora zaman kalmadı ama yoruldum tabiB Baharyagmuru35 sen kilo vermek isteyen birisin misafir gelsin birgün spor yapmazsın zaten yemek hazırla evi topla hazırla bunlarda senin için spor gibi olacak hiç oturmuycaksın. Hizmet etceksin yaptığından yemeyeceksin. Sürekli tabaklarını değiştir çayı her bardağı değiştir otur kalk bulaşık baya yorar bu şekilde seni
Evde bi tane ekmek canavarı var. Gidip fırından sıcak sıcak alıyo. Ben de kokusunu içime çekerken hayatı sorguluyorumBu işin sırrı ne biliyonuz mu bayat ekmek ahahhaha kepekli ekmek alırz biz zaten sevmem o yüzden az yerim ya da hiç yemem bayat olunca da hiç yencek tarafı kalmıyo sağolsun beyaz ekmek alırsak hele sıcak olursa 1 tane ekmeği yumak edip yutabilirim yani ahahahab o yüzden almam ahahhahaha
bugün çok sıkıcı bı gündü yaa evime geldim sonundaÇok cnm sıkılıyor ya spora da gidemedim tüm.gun evde tikildim
Kız mavi çok hamaratsınnn.Ezogelin corbasi, cac ik, etli nohutlu pilav , firinda baharatlı izgara tava yaptım.bi tek.firinda olan pişecek o kdr alışverişe gittim banyoyu yıkadım.toz aldim süpürge açtım yerleri sildim spora zaman kalmadı ama yoruldum tabi
Sagol cnmmKız mavi çok hamaratsınnn.ama bugünlerinib tadınj çıkar valla. Bebiş oluncaen korktuğun şey davetsiz misafir oluyo
sporunu da evde yapiyosun.
![]()
mavicim sen ne kadar çok ofluyorsun hiç mi hayattan zevk almıyorsun ya yarın yaparsın canımOf hem.evde hem.spor salonunda sağlam spor yapacaktım hiçbirini yapamadım ya of
Sen bu adamı boşa.Of hem.evde hem.spor salonunda sağlam spor yapacaktım hiçbirini yapamadım ya of
Aa o niye yaSen bu adamı boşa.
Canım sıkıldı evde ya ne Gzl spora gidip enerjimi atacaktım onu da yapamadimmavicim sen ne kadar çok ofluyorsun hiç mi hayattan zevk almıyorsun ya yarın yaparsın canım![]()
Canım değiştirdim. Bunlar çok göze batmıyor sanki.Ucukk konuyla alakasız ama şu fotona sürekli gözüm takılıyokonsantre olamıyorum
olsun yarın yaparsın kız ne olcakCanım sıkıldı evde ya ne Gzl spora gidip enerjimi atacaktım onu da yapamadim
Seni mutlu etmiyor. Pazar günü seni gezdirmiyor, çat kapı misafir geliyor, banyodaki su ısıtıcısını sen taşıdın, mangal yakmayı beceremiyor, çok mu oldu neAa o niye ya
ondeki hatun fenaymis yanlızCanım değiştirdim. Bunlar çok göze batmıyor sanki.![]()
Maşallah ellerine sağlık canım. Şimdiden afiyet olsun sizeEzogelin corbasi, cac ik, etli nohutlu pilav , firinda baharatlı izgara tava yaptım.bi tek.firinda olan pişecek o kdr alışverişe gittim banyoyu yıkadım.toz aldim süpürge açtım yerleri sildim spora zaman kalmadı ama yoruldum tabi
Hayalimdeki benondeki hatun fenaymis yanlız![]()