Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahaha 😂 ayni ben bende köprünün birinden atlarım artik 😂 çocukla otel tatili olmuyor birsürü para veriyorsun ama hic bi aktivitesinden faydalanamıyorsun, yemeğini bile sırayla yiyorduk, otelin discosuna önce esim gidiyordu sonra ben 😂 başlarım böyle tatile dedi ve bu sene bakmadık hic

Yap kuzum bende yapicam valla ilk defada ekmeksiz yiyecem
Oh sanada afiyet olsun canım ayy ne fena gerçekten biz bebek olduğundan beri hiç hotele niyetlemedik ama gerçekten öyle olcagına en iyisi aile tatili çocuğa anane ya da babane bakçak sende bekar gibi takılcan mis ahahahahah
Ya asıl menemeni ekmeksiz yrmek çok zorrrr. Hiçbir şeyde canım çekmiyor da haftasonu yapıyorum menemen eşim sıcacık ekmekle yiyor. Ben de çatalla tabağımı dövüyorum. Bak yine ekmek kokusu geldi burnuma:kızgın:
Bu işin sırrı ne biliyonuz mu bayat ekmek ahahhaha kepekli ekmek alırz biz zaten sevmem o yüzden az yerim ya da hiç yemem bayat olunca da hiç yencek tarafı kalmıyo sağolsun beyaz ekmek alırsak hele sıcak olursa 1 tane ekmeği yumak edip yutabilirim yani ahahahab o yüzden almam ahahhahaha

B Baharyagmuru35 sen kilo vermek isteyen birisin misafir gelsin birgün spor yapmazsın zaten yemek hazırla evi topla hazırla bunlarda senin için spor gibi olacak hiç oturmuycaksın. Hizmet etceksin yaptığından yemeyeceksin. Sürekli tabaklarını değiştir çayı her bardağı değiştir otur kalk bulaşık baya yorar bu şekilde seni
Ezogelin corbasi, cac ik, etli nohutlu pilav , firinda baharatlı izgara tava yaptım.bi tek.firinda olan pişecek o kdr alışverişe gittim banyoyu yıkadım.toz aldim süpürge açtım yerleri sildim spora zaman kalmadı ama yoruldum tabi

Bu işin sırrı ne biliyonuz mu bayat ekmek ahahhaha kepekli ekmek alırz biz zaten sevmem o yüzden az yerim ya da hiç yemem bayat olunca da hiç yencek tarafı kalmıyo sağolsun beyaz ekmek alırsak hele sıcak olursa 1 tane ekmeği yumak edip yutabilirim yani ahahahab o yüzden almam ahahhahaha
Evde bi tane ekmek canavarı var. Gidip fırından sıcak sıcak alıyo. Ben de kokusunu içime çekerken hayatı sorguluyorum :KK70: :KK70: az çok biliyorsunuz artık. Yiyemediğim her şeyi kokluyorum:confused:

Ezogelin corbasi, cac ik, etli nohutlu pilav , firinda baharatlı izgara tava yaptım.bi tek.firinda olan pişecek o kdr alışverişe gittim banyoyu yıkadım.toz aldim süpürge açtım yerleri sildim spora zaman kalmadı ama yoruldum tabi
Kız mavi çok hamaratsınnn. :KK37: ama bugünlerinib tadınj çıkar valla. Bebiş oluncaen korktuğun şey davetsiz misafir oluyo 😁😁 sporunu da evde yapiyosun. :KK70::KK70:

Maşallah ellerine sağlık canım. Şimdiden afiyet olsun size

Back
X