- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.461
Akşam yemeğini erken yedim. Mangal kokusu geliyor acıktım tekrar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşkr edrm fıstığım❤Allah analı babalı büyütsün![]()
Amin canmEvett gördüm canım ömürlü olsun inşallah
Enerjiyi bol bol depoladın darısı başımıza![]()
Hoşgeldin cnmTşkr edrm fıstığım❤
Amin canmvalla çok güzel tatiller yaptm Antalya tatilim gibi Bodrum da harika geçtii
![]()
doğru çok rahatladım darısı başına canım benim ❤
inşallah bende bu enerjiyle biran önce 60lara da veda ederim
![]()
Hoşgeldin cnm
Evet insan evde tıkınca günlerce sıkılıyor spora da gidemedim kilom 78 çıkıyor morallerim.xok bozuk bide misafir var çok skldm ya kaynanamda bende kalacak nasıl iyi olayım ki neyse gelir gelmez seni boğmayayım nasıl geçti tatil.hic uğramadın buralara merak etlikSağol canım hoş buldum demek isterdim ama seni gene pek hoşbulamadım
gene sıkıntıdan patlarken buldum
![]()
Kuzum bugün kalınca yarın akşama kadar gitmez diye mi rahatsız oldun? Spor etkilencek vs.Evet insan evde tıkınca günlerce sıkılıyor spora da gidemedim kilom 78 çıkıyor morallerim.xok bozuk bide misafir var çok skldm ya kaynanamda bende kalacak nasıl iyi olayım ki neyse gelir gelmez seni boğmayayım nasıl geçti tatil.hic uğramadın buralara merak etlik
Üzüldüm canm inslh ödemdir. kv yide takma kimse memnun diil kv sinden ama oğullarının hatrına çekiyoruzEvet insan evde tıkınca günlerce sıkılıyor spora da gidemedim kilom 78 çıkıyor morallerim.xok bozuk bide misafir var çok skldm ya kaynanamda bende kalacak nasıl iyi olayım ki neyse gelir gelmez seni boğmayayım nasıl geçti tatil.hic uğramadın buralara merak etlik
Yok adam gtcek misafrler gtcrk kynnm klcak o da yarın gider de cnm çok skldiya varlığım.yoklugum aynı yanlarında otursam mal.gibi duruyorum içerde otursam ayıp kendi akrabalarindan benim tanımadığım insanlardan bahsediyolar muhabbete katılamıyorum ondan canım çok sıkıldıKuzum bugün kalınca yarın akşama kadar gitmez diye mi rahatsız oldun? Spor etkilencek vs.
Sevindim canım biz hiç bodruma gitmedik ins nasip olur ya ins kilon da istediğin gibi çıkar . Bende tatili özledim ya . Hazirann basinda gitmiştik baya oldu . Günübirlik gdiyoruz her haftasonu ama kalmak daha başka tabi .Üzüldüm canm inslh ödemdir. kv yide takma kimse memnun diil kv sinden ama oğullarının hatrına çekiyoruzyapacak bisi yok
tatilde muhteşem geçti
çok güzel gezdik gene heryerine gece ayrı gündüz ayrı bodrumu alt üst ettik bol bol da eğlendik bol bol da yüzdük valla süperdi tatile doyduk bu yaz
❤
bende bodrum niyese iştahlandm
Antalyada iştah pek yoktu burda öyle olmadı malesef pek dikkat edemedim yaaa bide zatn mutlaka ödemde çıkar hem tatil yolculuk hemde regleme 4gun kaldı ondan buraz ödem artısı da olur yani eksi çıkma ihtimalim sıfır sabit çıkarsam göbek atıcam
inşlh yine 62-63 arası çıkarım
Şurup gibiydi dimi ismi tanıdık canım denedim onuda ameliyata girilen ilaçlar her şeyi denedim. En son genetikte okuyan arkadaşım vardı onun önerdiği bir ilaç oldu ondan iki tane içiyorum hergün o en azından üç günde bir işe yarıyor annem içiyor sabah hiçbirşey kalmıyor içindegenetik demek ki canım . duphalac falan da çok etkili hiç denedin mi
Hoşgeldin canım özlenildinnnndöner dönmez daha iyi bir motivasyon olamazdı ❤ bireysel sıralamalarda 4.olmuşum
![]()
Hoşgeldin canım özlenildinnnndöner dönmez daha iyi bir motivasyon olamazdı ❤ bireysel sıralamalarda 4.olmuşum
![]()