Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah analı babalı büyütsün 😍😍
Tşkr edrm fıstığım❤
Evett gördüm canım ömürlü olsun inşallah 💞
Enerjiyi bol bol depoladın darısı başımıza 😂
Amin canm 🙏 valla çok güzel tatiller yaptm Antalya tatilim gibi Bodrum da harika geçtii 💙💙 👌doğru çok rahatladım darısı başına canım benim ❤😍 inşallah bende bu enerjiyle biran önce 60lara da veda ederim 😊

Son düzenleme:
29 temmuz pazartesi - 4 ağustos pazar spor listemiz

Mavi95= 568+257.5
Buki_89=
cakilinannesi= 865+710+395
dugi=240
ucukgenclik=
tgb1907=
antiaging=80+300
Dlrykc=
verano_porteno=

Kızlar bir önceki spor listesine puan ekleme fırsatım hiç olmadı ama aslında baya spor vardı yani malum hem hergün kaç saat yüzme ve yürüyüş artı hergün deniz ve havuz içinde şu sporu ve hergün ek olarak abs yaptm ama girip puan yazamadım ve şimdi de ablam dan dolayı yoğunum bulduğum boşluklarda yine sporumu yaparım ama puan ı bildirecek hesapliycak ekleyecek şekilde vakit ayıramam ondan bu haftada bildiremem diye listeden adımı sildim :KK66: önümüzdeki haftalar listeye girerim :KK66:

Iki saattir tanimadugim insanlardan bahsedip muhabbet ediyolar mal gibi oturuyorum saatlerdir aşırı sıkıldım spor yapamadım evden hiç çıkmadım . Bi de piyangodan kaynanam cıktı gece de bende kalacak
Bok gibi bir gün geciriyorum

😊 Sağol canım hoş buldum demek isterdim ama seni gene pek hoşbulamadım 😂 gene sıkıntıdan patlarken buldum :KK70:
Evet insan evde tıkınca günlerce sıkılıyor spora da gidemedim kilom 78 çıkıyor morallerim.xok bozuk bide misafir var çok skldm ya kaynanamda bende kalacak nasıl iyi olayım ki neyse gelir gelmez seni boğmayayım nasıl geçti tatil.hic uğramadın buralara merak etlik

Evet insan evde tıkınca günlerce sıkılıyor spora da gidemedim kilom 78 çıkıyor morallerim.xok bozuk bide misafir var çok skldm ya kaynanamda bende kalacak nasıl iyi olayım ki neyse gelir gelmez seni boğmayayım nasıl geçti tatil.hic uğramadın buralara merak etlik
Kuzum bugün kalınca yarın akşama kadar gitmez diye mi rahatsız oldun? Spor etkilencek vs.

Üzüldüm canm inslh ödemdir. kv yide takma kimse memnun diil kv sinden ama oğullarının hatrına çekiyoruz🤣 yapacak bisi yok 😉 tatilde muhteşem geçti👌 çok güzel gezdik gene heryerine gece ayrı gündüz ayrı bodrumu alt üst ettik bol bol da eğlendik bol bol da yüzdük valla süperdi tatile doyduk bu yaz😊🤗 bende bodrum niyese iştahlandm🤣 Antalyada iştah pek yoktu burda öyle olmadı malesef pek dikkat edemedim yaaa bide zatn mutlaka ödemde çıkar hem tatil yolculuk hemde regleme 4gun kaldı ondan buraz ödem artısı da olur yani eksi çıkma ihtimalim sıfır sabit çıkarsam göbek atıcam😁😂🤣 inşlh yine 62-63 arası çıkarım

Kuzum bugün kalınca yarın akşama kadar gitmez diye mi rahatsız oldun? Spor etkilencek vs.
Yok adam gtcek misafrler gtcrk kynnm klcak o da yarın gider de cnm çok skldiya varlığım.yoklugum aynı yanlarında otursam mal.gibi duruyorum içerde otursam ayıp kendi akrabalarindan benim tanımadığım insanlardan bahsediyolar muhabbete katılamıyorum ondan canım çok sıkıldı

Üzüldüm canm inslh ödemdir. kv yide takma kimse memnun diil kv sinden ama oğullarının hatrına çekiyoruz🤣 yapacak bisi yok 😉 tatilde muhteşem geçti👌 çok güzel gezdik gene heryerine gece ayrı gündüz ayrı bodrumu alt üst ettik bol bol da eğlendik bol bol da yüzdük valla süperdi tatile doyduk bu yaz😊🤗 bende bodrum niyese iştahlandm🤣 Antalyada iştah pek yoktu burda öyle olmadı malesef pek dikkat edemedim yaaa bide zatn mutlaka ödemde çıkar hem tatil yolculuk hemde regleme 4gun kaldı ondan buraz ödem artısı da olur yani eksi çıkma ihtimalim sıfır sabit çıkarsam göbek atıcam😁😂🤣 inşlh yine 62-63 arası çıkarım
Sevindim canım biz hiç bodruma gitmedik ins nasip olur ya ins kilon da istediğin gibi çıkar . Bende tatili özledim ya . Hazirann basinda gitmiştik baya oldu . Günübirlik gdiyoruz her haftasonu ama kalmak daha başka tabi .

genetik demek ki canım . duphalac falan da çok etkili hiç denedin mi
Şurup gibiydi dimi ismi tanıdık canım denedim onuda ameliyata girilen ilaçlar her şeyi denedim. En son genetikte okuyan arkadaşım vardı onun önerdiği bir ilaç oldu ondan iki tane içiyorum hergün o en azından üç günde bir işe yarıyor annem içiyor sabah hiçbirşey kalmıyor içinde :KK70:

Back
X