- Konu Sahibi Pinarbartu
- #324.701
Ya ben izne ayrılmak istiyorum. Böyle tatilden hiç keyif alamadığımı farkettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah simit yemeyeli ne kadar uzun zaman olduu afiyrt olsn canim cok yeme deGünaydın kizlar elimde bi ton kalori eve gdiyorum simit aldimm simit gunuu 2 haftadr yemedim
Ödemse cokta takma bence yaa aslinda boyle zamanlarda tattilmamak en iyisi bos yere moral bozuyozSlm kızlarPooff ... sabah tartıldım +1 çıktı 63.3
yarın regle olmam lazım regle geldi diye böyle çıktı sanırım ama insan yine de çok sinir oluyor
![]()
Evet canım dün ile bugün arasın da 1 kilo fark çıktıÖdemse cokta takma bence yaa aslinda boyle zamanlarda tattilmamak en iyisi bos yere moral bozuyoz
Eger aksam saatlerinde ictiysen onlar etkilemis olabilir belkide bende dün verrydim şunuEvet canım dün ile bugün arasın da 1 kilo fark çıktıbir gün de bir kilo zaten alamam ya regle olacağım diye şu tuttum yada çok aşırı sıvı aldm diyemi bilmiyorum dün 3lt ye yakın şu içtim artı çorba+kaç bardak dolusu çay ve kahve içtim 4lt yi geçti aldığı sıvılar ondan mı oldu bilmiyorum ama işte kendimizi tutamayp hergün tartılıyoruz sonrada böyle çıkınca modelimiz bozuluyor ama sen harika vermişsin canım
tebrik ederim
bende biran önce 61 lere geçerim inşlh .
Aksam yemegi icin 7 de gec degil miBen de bugün 400gr artı çıktım kızlarr. Ama kilo aldığımı sanmıyorummm. Bugün sporu biraz erkene alicam. Dün de çok geç yedim yemeğimi onun da etkisi olabilir. Bugün 7de yemeyi planlıyorum bakalım.![]()
7 geç değil bence. Kızım da 7de yiyor akşam yemeğini. Hatta bizim yememiz çoğu zaman 7.30u buluyor. Eşimin eve gelmesi o saati buluyor haftaiçi. Ki 1.5 aydır diyetteyim. Haftanın 2 3 gübü akşam yemeğine misafirim oluyor. 9dan önce yiyemiyorumAksam yemegi icin 7 de gec degil mi![]()
Kızın metabolizması alışmış bizim gibi değilki vücudun saat merhumu yok ama merakta etmedim değil hergün 5'de yesen kaç kilo verirdin7 geç değil bence. Kızım da 7de yiyor akşam yemeğini. Hatta bizim yememiz çoğu zaman 7.30u buluyor. Eşimin eve gelmesi o saati buluyor haftaiçi. Ki 1.5 aydır diyetteyim. Haftanın 2 3 gübü akşam yemeğine misafirim oluyor. 9dan önce yiyemiyorumkilo vermeme hiç engel olmadı
Valla benim kız gündüz nerdeyse hiç emmiyor. Gece aktif olarak emziriyorum. Artık emzirmeye diye kalkar kendimi mutfakta bulurum. Dayanamam şekerim düşerKızın metabolizması alışmış bizim gibi değilki vücudun saat merhumu yok ama merakta etmedim değil hergün 5'de yesen kaç kilo verirdin
Valla ben hiç indirmedim telin kendi adım saatini kullanıyorumKızlar benim adım sayarım bozulmuş. Geçen yıkamıştım kuruyunca bir şey olmaz dedim ama oksitlenme yapmış sanırım. Bende netten indireyim dedim ama indirdiğim işe yaramıyor bildiğiniz güzel bir uygulama var mı?