Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de spor yapmicam bugün. Kendimi çok aç ve halsiz hissediyorum. Aklıma sürekli bol kalorili yemekler geliyo delircem. 🤦‍♀️ daha eşya da hazırlamadım. Çakıl ilk defa uzun yola çıkıyor, gittiğimiz yer gündüz sıcak, akşamları soğuk. Önemli bir şeyini unutcam diye stres oldum. :kızgın:

Ben de spor yapmicam bugün. Kendimi çok aç ve halsiz hissediyorum. Aklıma sürekli bol kalorili yemekler geliyo delircem. 🤦‍♀️ daha eşya da hazırlamadım. Çakıl ilk defa uzun yola çıkıyor, gittiğimiz yer gündüz sıcak, akşamları soğuk. Önemli bir şeyini unutcam diye stres oldum. :kızgın:
Hangi şehir cnm hayırlı yolculuklar ? Meyve ye

*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 ->
Mavi95 76.5~~~73.0 ->
ucukgenclik 66.6~~~64.0 ->
kaptinn 59.3~~~56.5 ->
antiaging 69.1~~~66.0 ->
cakilinannesi 77.8~~~72 -> 72 :sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK9:
tgb1907 67.7~~~63 ->
SchonerDuft 67.5~~~63.0 ->
Verano_porteno 63.6~~~59.0 ->
MrsParanoid 60.9~~~58.9 ->

Eveeeet geldik zurnanin zirt dedigi yere kac ciktiniz kimler tutturdu hedefi :sampiyon: kimler cezayi haketti:spor:

Son düzenleme:
*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 -> 61.9 :KK43:
Mavi95 76.5~~~73.0 ->
kaptinn 59.3~~~56.5 ->
antiaging 69.1~~~66.0 ->
tgb1907 67.7~~~63 ->

Eveeeet geldik zurnanin zirt dedigi yere kac ciktiniz kimler tutturdu hedefi :sampiyon: kimler cezayi haketti:spor:

Hangi şehir cnm hayırlı yolculuklar ? Meyve ye
Sağol kuzum. Eğirdire gidivez ıspartaya ama geze geze önce saldaya uğrıcaz akşama eğirdirdeyiz. İkinci gün antalyaya gidicez akşam yine eğirdire dönücez. 3.gün ordayız akrabalar gelicek orda gezeriz. Son gün de fethiye akyaka vs uğrıcaz sanırım akşama evdeyiz inşallah😍

*** BAYRAM HEDEFLERİ ***
yellow girl 62.5~~~59.9 -> 61.9 :KK43:
Mavi95 76.5~~~73.0 ->
kaptinn 59.3~~~56.5 ->
antiaging 69.1~~~66.0 ->
tgb1907 67.7~~~63 ->

Dune gore 300 gr gitmiş bugun daha fazla gidebilir yarina bakalim sonuc nasil olacak uzulme kuzum

Dune gore 300 gr gitmiş bugun daha fazla gidebilir yarina bakalim sonuc nasil olacak uzulme kuzum
Evt 61e geçmiş olmak güzel ama baya yavaşladım ve hedefleri tutturamayp listeye de katkida bulunamiyorum :( ama bu sabah karnım çok güzel olmuş bir şekilde uyandım🤩 karnım dümdüz olmuş harika görünüyor baktıkça mutlu oluyorum😊 ben hergün sadece yoğurt yiyerekmi dolaşsam ne 🤣

Sağol kuzum. Eğirdire gidivez ıspartaya ama geze geze önce saldaya uğrıcaz akşama eğirdirdeyiz. İkinci gün antalyaya gidicez akşam yine eğirdire dönücez. 3.gün ordayız akrabalar gelicek orda gezeriz. Son gün de fethiye akyaka vs uğrıcaz sanırım akşama evdeyiz inşallah😍
Oo süpermiş saldaya gitmiştim korktum ben ordan ya ayağım batıyordu bataklık gibiydi içine çekiyor insanın bi adam birine tutunarak ayağını soktu içine balçık.gibi adam baldırına kadar girdi icine çamurun daha girse girer insani yutar orası ya korktum.valla ben ama çok ilginç rengi filan . Akyaka fethiye süper ama 🥰🥰iyi gezmeler şimdiden canım . Biz bu bayram evdeyiz zaten ben adet oldum bugün ve yarın çok.yogun olucak belki pazartesi günübirlik gideriz ablamlar gelicek.bugun istanbuldan onlar ile ve annemlerle beraber yarın normal aile ziyaretleri 😁bayram güzel ya

20190810_144121.jpg
Karnım da hint kınası dövme vardı silinmeye başladı şuan dövmenin kanatlar ı biraz kalış 😅 kızlar detoks sonrası karnım şimdi çektim 😊

Eklentiler

• 20190810_143754.webp
    20190810_143754.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bize kimse gelmeyecek kucuguz diye 😁 ama ben yinede bi daha temizlik yaptım . Banyoyu tuvaleti temizledim yatak çarşaflarını değiştirip mutfak tezgahını ve ocak yanındaki fayansları yagcozle bol bol sıkıp temizledim . Bütün kirli çamaşırları yıkadım astim. Dünden önce de tüm camları silmiştim geçen hafta da koltuklarla kapıları silmiştim . Dün de süpürge yaptım hali örtülerini yıkayıp geri serdim toz aldim . Paspaslari yıkadım . Oh mis oldu

Süper bence hiç gobek yok fit duruyorsun 🥰👏👏👏❤ bi açık göbik benimde atasım.geldi😁😁
At kuzum da bir net halini görelim sen bide hep korseli atıyorsun zaten bitane açık göbek at ona göre yorumlıyalim ne durumdasın 😅 sağol canm bu arada mutlu olacağım hale geldi sonunda hem miğde kısmından hem de sağ ve sol bel oyuntularının ordan kas çizgileri de gorunmeye başladı 😁 4kilo daha versem diyet işinden kurulucam sanırım

At kuzum da bir net halini görelim sen bide hep korseli atıyorsun zaten bitane açık göbek at ona göre yorumlıyalim ne durumdasın 😅 sağol canm bu arada mutlu olacağım hale geldi sonunda hem miğde kısmından hem de sağ ve sol bel oyuncularının ordan kas çizgileri de gorunmeye başladı 😁 4kilo daha versem diyet işinden kurulucam sanırım
Bnce de yani bence kilo vermene gerek yok çok iyisin ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap .
Insanın zayıf olması çok mutluluk verici kendini beğenmesi istediğini giyebilmesi .
Ben daha istediğimi giyecek kıvamda değilimde bi 6 7 kilo sonra ben de olucam insallah

Eki Görüntüle 2297648 bu da benden açık gobis ile
Burdan da belli olacağı gibi benim sorunum kollar ve yan simit . Bel mide çok idi kiloyu oralardan verdim zaten bi kollarla simit gitse zayıf denilebilecek hale gelicem de işte gitmedi
Çok fazla göbek yok aslında düşük bel yada çok oturtmali giymedikçe şimdilik fazla rahatsız etmez ama genede öne doğru göbek çıkıktın belli abartilı degil tabi baya s3kle girmis ama orda bir yağlanma var göbekten kesinlikle ver bir de kollarını incelttinmi tamam 🤩 ben dümdüz karınlı kadınlara hayranım canm ondan devam etcem 4daha vercem hem bacaklarım da biraz daha incelir daha güzel olur ❤ ama senin bacaklar muhteşem olmuş gerçekten😍 bacaklar müthiş güzel sen direk belden üstüne çalış

Bnce de yani bence kilo vermene gerek yok çok iyisin ama nasıl mutlu oluyorsan öyle yap .
Insanın zayıf olması çok mutluluk verici kendini beğenmesi istediğini giyebilmesi .
Ben daha istediğimi giyecek kıvamda değilimde bi 6 7 kilo sonra ben de olucam insallah
🤩😍 sağol canım boyum senin kadar olsa hatta okadar bile gerek yok şuankinden bile 5cm daha uzun olsa incecik tam istediğim gibi dururdum şuan ama boyumdan dolayı biraz daha vers3m daha iyi olacak ❤ eşim de sana 60 'ın altına gerek yok diyor 60ı da görünce yeter daha ne yapcan diyor ama ben sanki 58lere filan insan daha iyi olacak gibi birde bende aslında tamamen istediğimi giymek için daha altını istiyorum bide her tarafdan eşit veriyorum ondan bir tarafım daha ince kalmıyor öyle oluncada nekadar verirsem vereyim kötü olmaz daha güzel olur zaten diyip davam ediyorum bakalım 2kilo daha verip eşimin dediği gibi tam 60 olunca sizle gene bir değerlendiririz durumumu daha vermelimiyim diye ;)

Back
X