Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar tatlı yemeyeli bende bir baklava yedim ama bir dilim bile midemi bulandırdı sanırım alışmışım şekersiz hayata iki tane soda içtim
Kurtulmuşken hiç kendi nı bidaha şekere bulaştırma canm bizde nerdeyse tüm akrabalari hem eşimin hem benim tarafımın bitirdik ve gelen giden tatlıların hattı hesabı olmadı tabi ama dün ve bugün 2 günlük full akraba ziyareti sonrası ben yoğun istek üzerine 🤣ben de sadece tek bir adet baklava yedim ve senin gibi direk miğdem bulandı ve aynen senin gibi yapıp 2tane sade soda içtim

Kurtulmuşken hiç kendi nı bidaha şekere bulaştırma canm bizde nerdeyse tüm akrabalari hem eşimin hem benim tarafımın bitirdik ve gelen giden tatlıların hattı hesabı olmadı tabi ama dün ve bugün 2 günlük full akraba ziyareti sonrası ben yoğun istek üzerine 🤣ben de sadece tek bir adet baklava yedim ve senin gibi direk miğdem bulandı ve aynen senin gibi yapıp 2tane sade soda içtim
Ya benim hic oyle olmuyor , kac aydir sekersiz yasiosunuz ki

Bugun toplamda 7 dilim baklava 4 tane sarma biraz kavurma ve bi miktar sarma yedim ,🤦 ama bayram bitti naptimbizim icin baska gezicek yer kalmadi yarin kayinvalideme gidicem bide ablamla ananeme onlarda yemem ama bu hafta kesin artidayim sabah tartilicam bakalm 🙄
Of naptın cnm sen ya biraz çok olmuş 7 baklava

Ya benim hic oyle olmuyor , kac aydir sekersiz yasiosunuz ki
Doğal şeker i tuketiyorum canm yani arada bir ölçülü şekilde meyve filan hayatimda var ama sanayi şekerlerini mümkün olduğunca sağlk için hayatıma sokmuyorum çaya,kahveye vs. En son şeker atalı belki 15 yılı geçmiştir yani benim kardeşim de küçük kızımda beyaz sekeri zehirli olarak tanımladığımız hiçbir içeceğe atmıyoruz mesela ama tatlı yi elbette nadiren de olsa tükettiğim oluyor hayatım boyunca sıfırlamak tabiki mümkün olmaz ama mesela 3ayda bir 4ayda bir bir çikolata lı sütlü tatlı yada arada bazen dondurma tarzı şeyler dışında pek tatlı ben yıllardır yemem ondan artk serbetliler zaten bana yutamiycak derece geniz yakıcı olarak geliyor mesela ve asitli içecekler şekerli su gibi miğde bulandırıcı geliyor aslında birazda beynimize yiyecekleri nasl kotladığımız ile alakalı nasıl bazı insanlar işkembeyi bayılarak yerken bazıları olduğu eve ortama hatta satıldığı sokaktan dahi geçemez o derce tiksinir se öyle bir durum yani beyaz yada esmer tüm sanayi şekerlerinin direk bir zehir olduğunu hertürlü hastalığa,şişmanlığa ve erken yaşlanmaya davetiye çıkardığını sürekli aklımızda tutarsak zaten yiyesimiz gelmez yada yada kola ya bakınca şu bir bardak da 10tane küp şeker var insan bukadar şekeri nasl içebilir iğrenç birseydir aklından geçirirsen o kolayı alıp içmeyi zaten düşünemiyorsun ben zayıflamak için diil hayat boyu sağlıklı ve her zman daha güzel ve her yaşta daha genç kalabilmek için bazı şeyleri tüketmiyorum ve spor yapıyorum canm bakış açım bu

Canm modelini bozmak istemem ama artı çıkmaman imkansız gòrünüyor 7tane :KK57: yanlış anlama ama söylemek zorundayım çok abartmışsın :kızgın::sinirli: herkes gibi keşke sende 1dilim yeseydin hadi başka bir baklava çeşit daha denk geldi kendini tutmadım 1dilim de orda yedim etti 2dilim desen gene ok ama zaten 3cü den sonra hala nasl eyvah bakıyorum demezsin 😱 bir günde tam 7 baklava yenir mi :sinirli: canım 7baklava+4sarma= 1015 kalori eder sabah dan akşama kadar tüm gün aç kalmış olsan anca kurtarır dicem ama gene de kurtarmaz kalori hesabı bile işi kurtarmıyor çünki vücutta bu kadar şeker direk yağa dönüşüyor :KK43:
Sabah sabit ciktim ama :D:D dun sadwce o yazdiklarimi yedim bide kahvalti yapmstm artik bakalm bayramdn sonra nolcak bnm en sevdigim sey baklavadir serbetli tatlilara asla hayir diyemiyorm her gittigim yerde 1 dilim yedim 🤦

Sabah sabit ciktim ama :KK70::KK70: dun sadwce o yazdiklarimi yedim bide kahvalti yapmstm artik bakalm bayramdn sonra nolcak bnm en sevdigim sey baklavadir serbetli tatlilara asla hayir diyemiyorm her gittigim yerde 1 dilim yedim 🤦
Canm ben kilodan daha çok yağalnmaya önem verdiğim için diyorum yolsa kaloriyi bu şekilde tutunca kilo artışı olmaya bilir ama yağlanma yapacağı için göbek popo vs. Yağlı kalır o yüzden ne yediğimiz çok önemli yani vücut daralıp toparlanıp sıkılaşma gerçekleşmeden tek başına kilo düşüşü insanı mutlu etmez istediği görüntüye kavusturmaz canm ondan umarım daha sağlk lı ilerlersin

Canm ben kilodan daha çok yağalnmaya önem verdiğim için diyorum yolsa kaloriyi bu şekilde tutunca kilo artışı olmaya bilir ama yağlanma yapacağı için göbek popo vs. Yağlı kalır o yüzden ne yediğimiz çok önemli yani vücut daralıp toparlanıp sıkılaşma gerçekleşmeden tek başına kilo düşüşü insanı mutlu etmez istediği görüntüye kavusturmaz canm ondan umarım daha sağlk lı ilerlersin
Bayramlarda ben asla kendimi tutamiuorun onceki diyetimde de ayniydi sanki diyet tatiliyms gibi geliyo :D ama haklisin 👍 bnm icin bayram bitti zaten artik evdeyim daha dikkatli olurum bu 2 gunde artik bi daha 54 s inince yerim baklavayi da🤩(cok seviyorum napiiimmm)

Ben de 2 günde 3 baklavayla kapattım bayram faslını. Klasik kahvaltı öğlen et tabii akşam da et :KK48: bugün işkembe ve ciğer. Sakadata bayılıyorum.
işkembe ve ciğeri hayatım da yemedim 😅 daha fenası işkembenin piştiği eve ,piştiği restoranta yada satıldığı sokaklara girmeyi de hayatım da hiç kabul etmedim 😅 bulunduğu yerden geçemiyorum bile o derece :KK70:

işkembe ve ciğeri hayatım da yemedim 😅 daha fenası işkembenin piştiği eve ,piştiği restoranta yada satıldığı sokaklara girmeyi de hayatım da hiç kabul etmedim 😅 bulunduğu yerden geçemiyorum bile o derece :KK70:
Ben 8 yıl kesimhanede çalıştım. İşkembe kokusuna alışığım. 😀 :KK48:

Ben kendimi iyi tutuyormusum 4 tane baklava ust uste yycek kapasotem varmış 🤣🤣ben bugün üstüne artık şekerli herşeye kapalıyım bana yetti artti

Back
X