Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy aklima ne geldi bu gidisle çıkamayacağız deyince düşünsene
Gelmişiz 50 li yaslara hala buradayiz menapoza girdim kilo veremiyorum diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK53:
Valla bırakamayız biz buraları 😀🤣
Bence senin artk asıl listeye girmek için önünde hiç bir engel yok :sopa: bayramları da bitirdik artk engel kalmadı üstelik de izin kilondan en fazla 1 kilo falan artıdasındır zaten rahatlıkla bir iki hafta içinde listeye girebilirsin bence artk kolları sıva görelim seni:KK4: 63 küsür ile mı izne ayrılmıştın canm 64 ile mi?
64.9 la ayrılmıştım cnm 64.1 dim cumartesi günü girebiliyordum aslinda listeye ama bayram sonrasına insallah
Burda yemeyeni dövüyorlar valla 😞😞

Aahhaaahaa :KK70: koptum 😂🤣😂😅😅 61 den sonunda 60 a da indim ama şu menopoz araya girmese bu kez kesin 59 u görürdüm diyormuşum :KK70:50 yaşına kadar 50kiloya gelemedik ama bu kez 60 yaşıma gelmeden tartıda mutlaka 58 yazacak artk mezun olmama az kaldı 😂 kızzz hatçe senin de kulaklar gitmeye başladı tabi sesi mi duyuramıyorum tuğba nın da artk gözler yakını görmüyor şimdi listeye kilomuzuda yanlış yazar :KK70: yakın gözlüğüne taksa liste yaparken bari ahaahaa kız yaşlandk diye pes etmeyin bak ajda bizim yaşımızda iken taş dı taş 🤣🤣🤣🤣
Kiz ben o zamanlar emekli olup sana devrederim sen hazırla yakin gòzlüklerini 😎😎

Tartıldım sabah ac 75.5 çıkmıştı gece tok yine 75.5 çıktı kızlar bi garip degilmi ?
Normalde sabaha kadar en az 700 gr gidiyor benden bi 74.8 çıkarmı ki ?? blonde ambition blonde ambition ucukgenclik ucukgenclik
Şuan streslisin içine huzur doldurursan vücudun kasmaz ve 74 lü rakamları görürsün bence canım

Acaba o zamana ben evlenir miyim kızlar :KK70:
zaten biz sana devrederiz buralari :KK70: tugbaFB tugbaFB htc71 htc71 ve benim önüm de artk bir şey kalmadı ama senin önünde daha gelinliğe girmek için zayıflama diyeti ,evlendim kilo aldım vermeliyim diyeti,hamile kaldm çocuk yaptm vermeliyim diyeti derken ohoo ooo... :KK70: biz o aşamaların hepsini kapattı son kiloyu veriyoruz :KK70: buraları sana emanet ederiz artk 😂

Kiz ben o zamanlar emekli olup sana devrederim sen hazırla yakin gòzlüklerini 😎😎
:KK70:benim daha buralar da işim ne 😂 ergenlik te kilo alma çağım geçmiş, evlenmisim almışım vermişim geçmiş, çocuklanmisim almışım vermisim derken her birisinin kilo alıp verme evrelerini alıp verip kapadım :KK70:bu son evre idi artk ve bunda da nirvana yapıp hayatımın en düşük kilosuna doğru gidiyorum zaten kilo defteri benim için 2019 da kapanır canım :KK70: 2020 de ben diyet yapmayan spor yaparak form tutan buraların en fit hatunu olucam :63: ajda pekkan gibi 50 yıl fit kalmayı planlıyorum:KK8: 2070 kadar 58 in üstüne çıkmam 2070 den sonra da fit şekilde kefeni giyeriz artık:-)ozmana ajda da çokdan ölmüş olur sırattan geçerken en fit ben olucam :KK70:

Kızlar şimdi size yeni bir konu açıcam ve bu konuyla ilgili başka sıkıntısı olan varsa beraber çözüm bulalım yada bulan tavsiyesi olan varsa yardım alalım hepberaber ;)
Biliyorsunuz verdiğim kilo artk net ve tam 14 kiloya ulaştı ve bunun 10-11 kilosunu da sizinle iken verdim ve genelde sürekli yağdan verdim bu yüzden de vücudum çok çok daralıp kücüldü karnım resmen yok oldu ve artk düm düz diyebileceğim hale ulaştı göğüslerim çok büyüktü şuan daha normal boyutlara inmeye başladı vs. Vs. Ve artk kilomun iyice azlamasi ile birlikte bu haftalarda karnım ve göğüslerim de ciddi bir yumuşama oldu :( kızlar sürekli bisikleti hiç bırakmadigimin etkisinden sanırım kalçam taş gibi ve bacaklarım da öyle oralar dan çok mutluyum ama göbek kısmım elleyince yumuşacık ve göğüslerim de baya yumußamaya başladı napıcamm ??? :( çok kilo verip böyle hissetmeye başlayan yada napıcaz bilen var mı ? :(
Canım göğüs için duvardan yarım şınav yapabilirsin. Bizde 5 günlük denize gidicez geldiğim zaman spora baslicam 1ay ara verdim.

@antiaging de bugün tartılmış ve 68.5 çıkmış
Umarım yarın sabaha kadar siteye girer de liste olacağını görür ve sabahda tartılır canm geri kalan herkesin şuan bilgisi olmuş oldu ❤ siz yedekler takimi listenize basliycakmisiniz artk
SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB ve sen ile ? :KK66:
canım ben listedeyim işleri yğun pek aktif olamam ama cumaları bildirim yaparım

Back
X