- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #325.601
en iyisini yapmışsın ben ne yesem diye dolanıyorum sürekliBende yedim ama kilo almamışım
Yedim ama sonraki ogun pek yemedim ondan mi aceba sabit kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyisini yapmışsın ben ne yesem diye dolanıyorum sürekliBende yedim ama kilo almamışım
Yedim ama sonraki ogun pek yemedim ondan mi aceba sabit kaldi
Aaa mira tek çocuk mu olsunbenim daha buralar da işim ne
ergenlik te kilo alma çağım geçmiş, evlenmisim almışım vermişim geçmiş, çocuklanmisim almışım vermisim derken her birisinin kilo alıp verme evrelerini alıp verip kapadım
bu son evre idi artk ve bunda da nirvana yapıp hayatımın en düşük kilosuna doğru gidiyorum zaten kilo defteri benim için 2019 da kapanır canım
2020 de ben diyet yapmayan spor yaparak form tutan buraların en fit hatunu olucam
ajda pekkan gibi 50 yıl fit kalmayı planlıyorum
2070 kadar 58 in üstüne çıkmam 2070 den sonra da fit şekilde kefeni giyeriz artık
ozmana ajda da çokdan ölmüş olur sırattan geçerken en fit ben olucam
![]()
74.9 ciktimmBence kesin 74 leri ucundan filan kesin görürsün
74.9 ciktiŞuan streslisin içine huzur doldurursan vücudun kasmaz ve 74 lü rakamları görürsün bence canım
Mükemmel mavim çok sevindim74.9 cikti
Olsun sıkma canını canım. Rekorların çakılı unvanını aldın sen kuzucum**14.Takım 635.Etap***
Mavi95 (75.1///% )
kaptinn(57.5///%)
antiaging (67.9///%)
cakilinannesi (72.0/72.5/+0.5/%-0.69)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.2///%)
Verano_porteno (60.8///%)
14. Takım ortalaması :
Üzgünüm kizlar 500gr almışım![]()
Nazarlik olsun kuzum halledersin sen**14.Takım 635.Etap***
Mavi95 (75.1///% )
kaptinn(57.5///%)
antiaging (67.9///%)
cakilinannesi (72.0/72.5/+0.5/%-0.69)
Dlrykc (53.6///%)
yellow girl (62.2///%)
Verano_porteno (60.8///%)
14. Takım ortalaması :
Üzgünüm kizlar 500gr almışım![]()
Bayagi fazla arti cikmissin canim ortalama icin kötü olduKızlar merhaba nasılsınız biraz sıkıntılı bir dönem yaşadım ve malesef kilo alarak 55 le geri döndüm![]()
Tamam canm benim sağol ❤ aslında yarım şınavı yerde de baya yapabiliyordum ve geçen yıl hep yaptrdm ve göğüslerde etkisi baya güzel di gerçekten keşke bu yıl da hep yapsaydım yumuşama hiç başlamazdı belkideCanım göğüs için duvardan yarım şınav yapabilirsin. Bizde 5 günlük denize gidicez geldiğim zaman spora baslicam 1ay ara verdim.
O bizim evin bitanesi olarak kalacakAaa mira tek çocuk mu olsun![]()
tam düşündüğüm rakam çıkmış çok sevindim canm74.9 ciktimm
Üzülme canm bayram tatil bir arada geçirdin ve ikisinin hemen sonrası artı çıkması çok normal zaten vücut ödem topluyor onun tamamı ödemdir hatta 500grm ne ki senin daha fazla ödemin vardır yani eksiye geçmişsindir bence ama ödemden şuan görünmüyor bir iki güne önemini atınca gerçek kilon ortaya çıkar canm kesin 71lere bile geçtin bence❤Takımı etkilediğim için üzülmüştümama haftaya toparlamış olurum. Bir daha artı olmaz
![]()