Kızlar yağları alıp karıştırmak yerine direk bioil aldım güzelce karnıma yedide yedide masaj yaparak sürdüm ve streçledim

an itibari ile sıkılaştırma prüssüzleştirme çalışmalarına başlamış bulunmaktayım

artk son kilolarıma geldim ve onun için artk sıkı şekilde cilt bakımı ve sıkılaştırmasına ağırlık vererek ilerliycem plates,yağ bakımları,kremler,masajlar bundan sonra ön planda benim için olacak bu hafta bir güzellik merkezinden 6seanslık filan sıkılaştırıcı masaj paketi alıcam ve onu sıkılaştırıcı yağlarlar ile ve kremlerle ile destekliycem ve plateslede tamamlıycam zıplama ile de lenfamatik sistemi uyarırim ve bu kombinasyon iç ve dış bacak bacak basen bölgesi için tam isteğim noktaya beni ulaştırır

karnım zaten düzlesti ve onun sıkılasması gerilemesi içinde çatlaklar dışında karnım da tam istediğim noktaya ulaşmış olacak

geriye sadece karnım da ki çatlak olayı kalıyor onun için kök hücre hiyolironik asit kolajen ampulleri filan almayı planlıyorum tabi onları uygulamak için öncesinde dermoroller uygulamam lazım bir dermoroller de alayim diyorum ama kararsız kaldım sankii hem herkes çok övüyor gibi hem de tam 100 de 100 sonuç aldm diyen yok gibi çok ilginç bir durum