Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlarr. İshal kesildi şükür kahve iyi geldi. Çakıl da deliksiz bir uyku uyudu :KK37: ve tartıldım sabitim maalesef :KK43:
Günaydın canm maşallah çakıla :emir_bebek::nazar: iyleşmenize çok sevindim ve artı olmamakta güzel bir başlangıç bence ;) bugün itibari ile eskisi gibi spor ve diyetine başlarsan cumaya çok güzel eksiler görürsün:KK200:

😍 evet canım bu sene akıllandık valla tatiller de almıyoruz artk emeklerimizin kıymetini bilelim zor veriliyor ❤ senin zaten fazlan yok kuzum dönene kadar koruya bildiğini korursun dönünce kalanını hallederiz :KK66: benim de artk çok çok zor gidiyor azaldıkça yavaßladı zaten eylülde detoks filan yaparız beraber biseyler gene mira okulda olucak ya ozman bana da rahat oluyor :KK66:
Kesinlikle canım artık öğrendik alsakta veririz :KK68:

Son düzenleyen: Moderatör:
pazartesi kilo kontrol listesi

@Mavi-35 74.9 dan 74.7
kaptinn kaptinn 57.4 den
A antiaging 67.9 dan 67,7
Kizilbodur Kizilbodur 72.5 dan sabit
D Dlrykc 55.0 den
blonde ambition blonde ambition 61.8 den 62.5a
Verano_porteno Verano_porteno 60.8 den 61.4
SchonerDuft SchonerDuft 69.3 den
htc71 htc71 65.6 dan
tugbaFB tugbaFB
ucukgenclik ucukgenclik

Dun cok Az yememe ragmen gitmedi, odem degil galiba 😪
Sen tartılma cuma gününe kadar rahat ol gidecek.
Surekli tartılmak çok yanlış ben persembe 75.6 çıktım cuma 74.9 cumartesi 75.6 bugün 74.7 çıktım
Surekli değişiyor Surekli tartılınca kilo belli olmuyor hangisisin anlayamazsın cumaya kadar bi bekle.baklaim cnm

Yanlis oldugunu biliyorum ama Sabah kalkar kalkmaz tartilmadan duramiyorum. Faydasini gordum mu hayir, zararini gordum mu evet 🤣 Ama huy iste 🙄
Aynı ben :KK70: haftasonu okadar yedim ve dün gece çok içecek içtim ve uyumadm sabaha ciddi artı çıkmam gerekiyor çok ödem tutacağım da belli ama bunu bile bile gidip tartıya çıkıyorum :KK70: günde en az 3 kez tartılmazsam ölürüm 😂

Back
X