• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkürler :KK36: 9 aylık bir kızım var hamileliğe 72 ile başlayıp 82 ile doğuma girdim. Güncel kilom 68. 66 kiloya kadar düşmüştüm ama memleket ziyareti sonrasında kilo aldım. Bu süreçte ne yaptım derseniz aslında hiçbirşey yapmadım yemezsem sütüm çok azalıyor günlük 3 öğün aralardada meyve vs yiyorum. Spor yapamıyorum belimde ki sıkıntıdan dolayı. Sanırım emzirmek işe yarıyor sadece. Bende yediklerine biraz dikkat edersem güzel ilerliyorum. Doktorum izin verirse spora başlamak istiyorum öyle aman aman Bi göbeğim yok sadece sıkılaşması gerekiyor onun içşn bol bol mekik çekicem. Bel çevremdede yağlanma var beni en çok rahatsız edende bu bölgesel çalışmam gerekiyor.
Merhaba canim . Bölgesel çalışmak o bölgeyi eritmez sikilastirir . Belin incelsin gobek yok olsun istiyorsan tempolu yürüyüş hafif kosu ya da kalp atışını hızlandırıp terleten sporlar yapman lazım ki yaglar erisin belin incelsin gobek yok olsun . Doktoruna sorarak eğer izin verirse hafif yuruyusler yapmanı sonrada yine doktor kontrolünde arttırmani öneririm ama en önemlisi ilk önce sağlık tabiki 😊

Hoşgeldin cnm aynı yaştayız bende ev hanımıyım . Bende 4.5 yıllık evliyim bence kilon boyuna göre gayet iyi dert etmeden stres olmadan yavaş yavaş vermeye çalış kilonu . Zararlı şeyleri özellikle şekeri kessen bile gider hemen kilon hafif yürüyüş de yapsan hallolur bu iş 😁🤗
Hoşbuldum canım 😍😍 ya benim dersim yersem hemen alıyorum işte. 60 a insem sonra onu korumaya çalışsam süper olur😍😍 aslında vücudum orantısızda değil ama yine de daha daha diyor işte insan 😂😂😂🤭

Hoşbuldum canım 😍😍 ya benim dersim yersem hemen alıyorum işte. 60 a insem sonra onu korumaya çalışsam süper olur😍😍 aslında vücudum orantısızda değil ama yine de daha daha diyor işte insan 😂😂😂🤭
Sen biraz sık disini spor ve diyetle 1 ay 'da o istediğin kilon gider belki daha az sürede gider .
Koruma evresindeyse zararlı şeyleri sınırlı yiyip o gün spor yaparsan dengeler almazsin

Evde kendi çabalarımla yapmaya çalışıyorm. Günde 7000 civarı adım atıyorm.
Canım benim de hedefim 69 .
Ben de 91 den 74.7 deyim suan 5.5 ayda filan verdim spor diyetle . Vucudum inanilmaz değişti spor da çok önemli eğer yapabiliyorsan tempolu yuru aralarda 1 er dakikalık koşular yap yapabildiğin kdr başla zamanla arttir

Sen biraz sık disini spor ve diyetle 1 ay 'da o istediğin kilon gider belki daha az sürede gider .
Koruma evresindeyse zararlı şeyleri sınırlı yiyip o gün spor yaparsan dengeler almazsin
Aslında canım şeker nerdeyse hiç aklıma gelmez. Baklava tarzı şeyler normalde de sevmem. Çayı şekersiz içerim falan. Ama çok hareketsizim işte ahhh

Ben de 91 den 74.7 deyim suan 5.5 ayda filan verdim spor diyetle . Vucudum inanilmaz değişti spor da çok önemli eğer yapabiliyorsan tempolu yuru aralarda 1 er dakikalık koşular yap yapabildiğin kdr başla zamanla arttir
Ben hemşireyim. Biri 6 yaşında biri de 15 aylık olmak üzere üzere iki oğluşum var. Ben işteyken onlara annem bakıyor. İşten geldiğimde artık çok yorulmuş oluyor daha fazla bakmak istemiyor. Bende onlarla beraber yürüyüş yapamıyorm spor salonuna yazıldım ama ona da gidemiyorm.

Merhaba hanımlar ben geldim baya var ben de kilo bakalım nasıl olacak zaten diyetteyim sizinle motivasyon alayım🤭
Hoş geldin canım 1. Sayfada kurallarımız yazıyor.
Kendini de tanıtırsan seviniriz çalışıyor musun evli misin diyetisyenemi gidiyorsun vs gibi

Bu arada 90 lar dan 70 lere ne kdr sürede indiğini mrl etmiştim ben sormadan sen söyledin. İçimi okudun valla :)

Bu arada 90 lar dan 70 lere ne kdr sürede indiğini mrl etmiştim ben sormadan sen söyledin. İçimi okudun valla :)
Benim biraz yavaş gitti duraklama oldu 3 4 kez ve duraklamalar en az 3 Hafta sürdü . Delirmedim değil 😁ama bırakmadım . Bu sefer hedefime yaklasmanin tek sırrı bırakmamak oldu . 75 de 1 aydır kaldım daha bu hafta bakalım duraklama kırılacak mi bekliyorum .
Önceden de hep aldim verdim ama hep hedefe ulaşamadan veremiyorum diye bırakmıştım bu sefer bırakmadım . Tek sır vazgecmemekmis

Benim biraz yavaş gitti duraklama oldu 3 4 kez ve duraklamalar en az 3 Hafta sürdü . Delirmedim değil 😁ama bırakmadım . Bu sefer hedefime yaklasmanin tek sırrı bırakmamak oldu . 75 de 1 aydır kaldım daha bu hafta bakalım duraklama kırılacak mi bekliyorum .
Önceden de hep aldim verdim ama hep hedefe ulaşamadan veremiyorum diye bırakmıştım bu sefer bırakmadım . Tek sır vazgecmemekmis
Evet bende hep vazgeçiyorum. Bu defa nasıl olduysa daha bir hırslandım. Umarım bu defa başarırım. İlkkez zayıflayacağıma bu kdr fazla inanıyorum.

Yok canim olur mu hic niye alakasiz olsun :KK36: yarindan itibaren menu paylasmaya baslarsin ilk sayfada linki var
Ismimizin altindaki yazi icin de profiline tiklayp hesap ayarlari bolumune secip ozel baslik alinini doldurman gerekiyor
Cok tesekkur ederim.
Yarin yediklerimi not alip aksam paylasirim.
Sevgiler.

Hoş geldin canım 1. Sayfada kurallarımız yazıyor.
Kendini de tanıtırsan seviniriz çalışıyor musun evli misin diyetisyenemi gidiyorsun vs gibi
Merhaba ben açık yeşil :)
28 yaşındayım, evliyim
İş durumu biraz karmaşık şuan izinliyim normalde memurum.
Diyetisyen desteği yok kendi çabamla..
Güncel 79 kilo 170 boy... hedef 65-62 arası
Gün de 1.30 saat tempolu yürüyorum dikkatli besleniyorum 10 gündür.

Hepinize sevgiler

Back
X