• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20190821_123802.webp

Zamanında goncamla ben. Temsili değil. :confused: :KK70: :KK70: :KK70:

:uykucu:

Galiba yoğurdu biraz fazla kaçırdım. Uyumamak için zor tutuyorum kendimi.

Demek ki neymiş ?
Tek başına yoğurt ile öğün geçiştirilmezmiş
KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNEMLİ ÖĞÜNÜ CANIM :)
MENÜLERİ AKŞAM TOPLU OLARAK PAYLAŞIYORUZ ÖĞLEN ÖĞÜNÜN ARA ÖĞÜN GİBİ BİRŞEY OLMUŞ EN AZINDAN BİR ÇORBA SALATA ŞEKLİNDE ÖĞÜN YAP . YADA PROTEİN VRSA EVDE 120 GR KADAR HAŞLAYIP YİYEBİLİRSİN

Ben 2 aydır sütlü kahve içmiyordum. Geçtiğimiz günlerde 2 gün üst üste sütlü filtre kahve içtim gündüz. Bebeğimi gece emziriyorum. Ve kızım o günlerde gece 2 saat boyunca gaz sancısından ağladı durdu. Acaba sütlü kahve mi dokundu demiştim ama şimdi siz yazınca sanırım o dokundu evet:KK43:
Yarım bardak dahi benim oğluma etki ediyo sütte ya. Kesinlikle o dokunmuştur. Birde üstten diş geldi gelecek onun sıkıntsıyla birleşince kombo oldu çok zordu.
Sizin bebek ne kadarlık peki. Bizde akşamları başka alternatifler bulucaz artık ne yapalım
Emziren bir arkadasim vardi oda 85 kiloyla baslamisti diyetisyenin verdigi listeyi atabilirim ornek olmasi acisindan kendine gore degistirebilirsin dokunan şeyleri
Bebiside 4 aylik falandi başladığında
Çok iyi olur ya. Ben diyetisyen listesine uyamıyorum hani hergün buradaki gibi konuşulmuyo falan ya kendimi o disipline sokamıyorum

Ay bu grup ne cok yaziyor. Her seyi okuyamadim bile. Dun aksamustu tok 69.2ydim. Son gunum diye aksam abarttim. Cekirdek meyve ve ne alakaysa susamli cubuk yedim. Sabah ac karnina 69.1 geldim.
Neyse kahvaltim iyiydi simdilik. Aksam toptan yaziyoruz degil mi? Cunku aksama kadar ne yiycem bilmiyorum.
Hergun tartılma cnm o zmn kilon belli olmaz gün içinde ve tüm günler farklı çıkabiliyor . Cumadan cumaya tartılmayi dene hem öyle 1 kilonun bianda gittiğini görünce daha çok sevinirsin

Ay bu grup ne cok yaziyor. Her seyi okuyamadim bile. Dun aksamustu tok 69.2ydim. Son gunum diye aksam abarttim. Cekirdek meyve ve ne alakaysa susamli cubuk yedim. Sabah ac karnina 69.1 geldim.
Neyse kahvaltim iyiydi simdilik. Aksam toptan yaziyoruz degil mi? Cunku aksama kadar ne yiycem bilmiyorum.
Akşam hepsini yazıyorsun cnm evet

Günaydın, menüm:
2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış kaşarlı domatesli tost, 4 zeytin, yarım bardak süt

Öğlen: 1 tabak kabak çorbası, 1 kase yoğurt

Ara: 2 adet girişini
Akşam: 1 kase kabak çorbası, semiz otu salatası
Herkese başarılar :KK36: mis gibi diyetler dilerim.
Menüyü ilk sayfadaki en baştaki linke yazıyoruz cnm burda arada kaynamasın diye 😊menü süper 👍👏👏

Biz silkeleriz seni bacım 🤣🤣
Insanların kilo almışsın sòylemlerini kilo vermisin olarak değiştirmek senin elinde canim
Burda hem emzirip hemde çatır çatır kilo veren arkadaşlarımız var bknz. Kizilbodur Kizilbodur ve kaptinn kaptinn 😊
Yah sorma :D :D eksideyim 😎 intenet olarakta eksideyim :D halledemedim ya evin inteenttinde sorun var cebimdeki internttte anca esimle konusmaya yetiyo goruntulu fln baya harcsniyo gelemiyorm o yuzdn burayada

Herkese Günaydın bende katılmak istiyorum bu gruba :)) 81.2 kg 164 boy . Sabah yarım litre su 30 gr yulaf + 2 yumurta + 30 gr peynir ile omlet yedim suya devam 😄 akşam gün sonu yazarım diğer arkadaslara da fikir vermeye çalışıcam 😄 kolay gelsin hepimize . AA birde hedefim : 68 olmak
Hoşgeldin cnm menüleri ilk sayfada baştaki linke tıkla oraya akşam toplu olarak bildiriyoruz 😊cuma günleri kilo bildirimi yapmak zorunlu bunlara uyarsan 2 haftada listeye giriyorsun 2 hafta deneme süresiyle devam . Beraber zayıflayacağız merak etme 🥰

Sudur . Dalgalanmalar normal hergün tartılma 😊çok geçmiş olsun cnm ilaç icseydin grip ilacı
Cok sagol kuzum
Emzirdigim icin ilac pek kullanmiyorm zaten grip ilacla da ilacsizda 3 4 gun surüyo bari icmiyim dedim ama su an acayip bi öksürük var cigerlerim sökülcek sanki

Back
X