• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zamanlar çalışıyordum canım işyerinde her sabah çorba, 1 gün klasik kahvaltı çkıyodu. Sabahları 1 kase çorba 2 lokmalık ekmek, ara 10:30 gibi bi meyve yada kuru yemiş, öğlen ne yemek varsa fazla kaçırmadan 1 dilim ekmekle, 3:30 gibi yine ara ve akşam yemeği yerdim. Bu düzenle haftada 2,5 kilo bile veriyodum. Ama şimdi yapamam sanırım. Zaten eşimin işten gelmesi 8:30 oluyo o_O Birde spor yapamıyodum iş yerinin merdivenlerini inip çıkıyodum sürekli :)
Ben 6 aydır uğraşıyorum 16.5 verebildim hemde ağır spor yaparak valla süper gitmiş efsane gitmiş o zamanlar

Cok sagol kuzum
Emzirdigim icin ilac pek kullanmiyorm zaten grip ilacla da ilacsizda 3 4 gun surüyo bari icmiyim dedim ama su an acayip bi öksürük var cigerlerim sökülcek sanki
Ilık iç herseyi soğuk su filan sakin içme çok üzüldüm ya inşallah biran önce hafifler ve geçer 😪ben hamilelikte ve emziren annelerde ne kullanılmaz bilmiyorum ama yasak olmayan bitki caylarindan varsa belki yumusatir

Hergun tartılma cnm o zmn kilon belli olmaz gün içinde ve tüm günler farklı çıkabiliyor . Cumadan cumaya tartılmayi dene hem öyle 1 kilonun bianda gittiğini görünce daha çok sevinirsin
Ben tartı bağımlısıyım. Hergün tartılma huyumdan asla vazgeçemiyorum. Ne yapsam acaba :(

Tabiki görüceksin canm neden 64 fazla olsun yada 58 uzak olsun hiçte diil :KK20: tabikide 60ı da 58 de görüceksin :KK55: yeterki kafaya koy hedefe kendini odakla ve ne olursa olsun vazgeçme bu şekilde devam edince bir gün bir bakıyorsun ki sana hayal gibi gelen kilolara gelmişsin bile :KK36: ben canlı örnek olayım sana canm bende hamilelik öncesi 60-62 arası idim problemli zor bir hamilelik le beraber doğumakadar bende 80i gördüm ve arada çok alp verme uzun bir diyet süreçleri geçti ama şuan hepsinden kurtulup hamilelik öncesi halime dönmeyi başardım bende senin gibi tekrar hamilelik öncesine yani 60-62 kilona dönebilecekmiyim diyordun ama tartıda 80i bile gören ben 61.8 e kadar inmeyi başardım .hamilelik öncesi halime ulaştm:rapci: üstelik spor ile eskisinden bile sıkı ve daha şekilli olabiliyorsun canm ❤ şuan da bende gelinlik giydiğim zamanki kiloma yani 58 e doğru gidiyorum eskiden hayal gelen rakamlara şimdi gerekirse daha da verebilirim diyorum sen de òyle diyeceksin yeterki sonuna kadar o rakamları gòrene kadar vaz geçme ne olursa olsun pes etmeden devam et 💪
Esin baya mutludur bu durumdan bence onun kilo durumu ne durumda genelde erkeklerde alıyor amaveremiyor biz kadınlar gibi istikrarlı olamayabiliyorlar😁😁benim eşim de 172 boyunda kilosu biz evlendigimizde 76 idi şimdi 96 kilo . Aslında cok yemek yemiyor o tatlı vs de sevmez ama kaç gündür sağlık ocağına gidecek bi gidemedi kan tahlili yaptır dedim insulin şeker . Adam 1 ay diyet yaptı eskiden haftada 2 3 kilo veren adam 1 ayda 1 kilo verebildi . Ona hep diyorum spor yap yapmıyordu sporun zayıflayatacağına inanmıyordu senin sayende gözümle gördüm inandım anladım sporsuz olmayacak diyip dün ben baya moralini bozunca yürüyüşe gelmeyi kabul etti .. gerçekten spora karşı asla bi isteği yok çok üşengeç daha 29 yaşında çok sağlıksız onun için bi ton dil döktüm kendi de baya mutsuz . 2, 3 haftada yürüse alışacaksin dedim . o ilk sporsuzlugun verdiği hamlık o zorluk.gozunde çok.buyumus sanırım spordan aşırı böyle kötü birşey gibi geliyor ona gözü çok korkmuş ama dedim.en fazla 2 hafta sabret sonra azalacak o zorluk . Bakalım eşime koçluk yapmaya başladım 😁😁😁 ben önce kendime yapayım demi 😁daha en az 5.5 ,6 kilo vermem lazim. Ama 10 kilo daha vermeyi hedefliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tartı bağımlısıyım. Hergün tartılma huyumdan asla vazgeçemiyorum. Ne yapsam acaba :(
Cnm o zaman kilon tam belli olmaz hergün bi fazla bi eksik çıkar bu da diyetin bi parçası hergün tartilmaman gerek . Hem toplu 2 kilo verdiğini gormrkle gram gram olarak 2 kilo verdiğini görmek arasında çok fark var düşünsene tartilmayip tartilmayip bianda tartildiginda 2 kg az çıktığını görsen havalara uçarsın mutluluktan daha çok motive olursun . Tartiyi Surekli gözünün önünde olmayan bi yere kaldır ve unut içinden tekrarla benim.tartılma günüm.cuma de merak etsem de beklemeliyim diye kendinle konuş. Eğer olmuyorsa birine şöyle saklasın sende bulmaya çalışma 😁

Esin baya mutludur bu durumdan bence onun kilo durumu ne durumda genelde erkeklerde alıyor am veremiyor biz kadınlar gibi istikrarlı olamayabiliyorlar😁😁benim eşim de 172 boyunda kilosu biz evlendigimizde 76 idi şimdi 96 kilo . Aslında cok yemek yemiyor o tatlı vs de sevmez ama kaç gündür sağlık ocağına gidecek bi gidemedi kan tahlili yaptır dedim insulin şeker . Adam 1 ay diyet yaptı eskiden haftada 2 3 kilo veren adam 1 ayda 1 kilo verebildi . Ona hep diyorum spor yap yapmıyordu spora zayıflayacağına inanmıyordu senin sayende gözümle gördüm inandım anladım sporsuz olmayacak diyip dün ben baya moralini bozunca yürüyüşe gelmeyi kabul etti .. gerçekten spora karşı asla bi isteği yok çok üşengeç daha 29 yaşında çok sağlıksız onun için bi ton dil döktüm kendi de baya mutsuz 2 3 hafta yürüse alışacak o ilk sporsuzlugun verdiği hamlık o zorluk.gozunde çok.buyumus sanırım spordan aşırı böyle kötü birşey gibi geliyor ona gözü çok korkmuş ama dedim.en fazla 2 hafta sabret sonra azalacak o zorluk . Bakalım eşime koçluk yapmaya başladım 😁😁😁 ben önce kendime yapayım demi 😁daha en az 5.5 ,6 kilo vermem lazim. Ama 10 kilo daha vermeyi hedefliyorum
Erkeklerde 40 yaşını geçince kas kaybı çok hızlı yaşanıyor. Yaşı gençken kilolarını vermesi gerekiyor Mavi-35.

Ilık iç herseyi soğuk su filan sakin içme çok üzüldüm ya inşallah biran önce hafifler ve geçer 😪ben hamilelikte ve emziren annelerde ne kullanılmaz bilmiyorum ama yasak olmayan bitki caylarindan varsa belki yumusatir
Dikkat ediyorum kuzum cok sagolasin. ❤️ Gecer bikacgune insallh

:uykucu:

Galiba yoğurdu biraz fazla kaçırdım. Uyumamak için zor tutuyorum kendimi.

Demek ki neymiş ?
Tek başına yoğurt ile öğün geçiştirilmezmiş
Bebege de yogurt yediriyorum ama bana misin demiyor. Gi gi gi gi gi diyerek dolaniyor.

Yarım bardak dahi benim oğluma etki ediyo sütte ya. Kesinlikle o dokunmuştur. Birde üstten diş geldi gelecek onun sıkıntsıyla birleşince kombo oldu çok zordu.
Sizin bebek ne kadarlık peki. Bizde akşamları başka alternatifler bulucaz artık ne yapalım
Geçmiş olsun size de. 11 aylık bizimki :emir_bebek:

Esin baya mutludur bu durumdan bence onun kilo durumu ne durumda genelde erkeklerde alıyor amaveremiyor biz kadınlar gibi istikrarlı olamayabiliyorlar😁😁benim eşim de 172 boyunda kilosu biz evlendigimizde 76 idi şimdi 96 kilo . Aslında cok yemek yemiyor o tatlı vs de sevmez ama kaç gündür sağlık ocağına gidecek bi gidemedi kan tahlili yaptır dedim insulin şeker . Adam 1 ay diyet yaptı eskiden haftada 2 3 kilo veren adam 1 ayda 1 kilo verebildi . Ona hep diyorum spor yap yapmıyordu sporun zayıflayatacağına inanmıyordu senin sayende gözümle gördüm inandım anladım sporsuz olmayacak diyip dün ben baya moralini bozunca yürüyüşe gelmeyi kabul etti .. gerçekten spora karşı asla bi isteği yok çok üşengeç daha 29 yaşında çok sağlıksız onun için bi ton dil döktüm kendi de baya mutsuz . 2, 3 haftada yürüse alışacaksin dedim . o ilk sporsuzlugun verdiği hamlık o zorluk.gozunde çok.buyumus sanırım spordan aşırı böyle kötü birşey gibi geliyor ona gözü çok korkmuş ama dedim.en fazla 2 hafta sabret sonra azalacak o zorluk . Bakalım eşime koçluk yapmaya başladım 😁😁😁 ben önce kendime yapayım demi 😁daha en az 5.5 ,6 kilo vermem lazim. Ama 10 kilo daha vermeyi hedefliyorum
😍 Evet canm 😁gece gündüz sürekli çok güzel oldun aşkım çok güzel oldun aşkım diyip duruyor beni en çok o gazladı zaten vay vay diye diye beni iyice spora asıldırtmıştı 😂 çok fit oldun daha zayıf hallerinde bile karnın böyle diildi taş gibi oldun diyo 😍 karnımın fotosunu atmıştım size gerçekten ben daha zayıfken 58iken bile bukadar düz bir karnım olmuyordu kesinlikle sporun mucizesi tabi ben de onu gazlıyorum hep spor yap spor yap diye :KK70: benim eşimin bazen göbeği çıkar bazen hemen geri gider canm bir hafta yağlı ve tatlıyı az yesin 4-5 kilo gidiyor öyle bir bünyesı var ince uzun yapısı zaten canm kilosu tam aslında genel de 90 ama boyu da 90 olduğu için erkekte boy kilo eşit oldumu ,aten tam duruyor 1.90 a 90 eşim yani bacakları kollari filan ince yani ama ben kaslı çok seviyorum 😍 ara ara derim o da yapcam zaten der hep :KK70: bu ara çok kıskançlık krizi var kıyafetlerime karışmaya başladı ve çoğu yerde foto çekilememe izin vermiyor filan değişik krizlerde dün de baktı baktı gene aşkm sen fena güzel oldun ya nolcak bòyle yok ama gòrceksin sen ben fitness a başlıyorum kas yapcam gòrceksin sen diyo Aayy nasl gülüyorum anlatamam kendi kendine gaza geliyo adam :KK70: bide bu ara artk yeter kendini yemiycem diye sıkma yada tartılıp durma zaten artk tamsın diyete gerek yok sadece spora devam edersin diyor ona demedim hiç ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum canım 💖

Son düzenleme:
Akşam karnım acıkınca eşimle sütlü kahve içelim dedik. Latte tarzında. Bütün gece oğlum pırtpırt böceği gibi hem sancılandı hemde sürekli gaz çıkarttı. Daha öncede böyle olmuştu ama artık tolere edebilir sandım edemedi.
Ya emziriyorum ya menüleri nasıl dengeleyeceğimi bilmiyorum hani normalde de çok yiyen biri değilim ama yedimmi de ekmek makarna pilav türü çok yiyorum. Onları kessem neler yerim bilmiyorum zamanla oturur inşallah menülermde :)
Oyy kıyamam ben yusufcuğa benim için ellerinden öp annesi azıcıkta mıncır:KK68:ben ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum o çok işe yerıyor canım. Bende sen gibiyim tam bir makarna canavarıyım çareyi hiç pişirmemekte buldum:-)

😍 Evet canm 😁gece gündüz sürekli çok güzel oldun aşkım çok güzel oldun aşkım diyip duruyor beni en çok o gazladı zaten vay vay diye diye beni iyice spora asıldırtmıştı 😂 çok fit oldun daha zayıf hallerinde bile karnın böyle diildi taş gibi oldun diyo 😍 karnımın fotosunu atmıştım size gerçekten ben daha zayıfken 58iken bile bukadar düz bir karnım olmuyordu kesinlikle sporun mucizesi tabi ben de onu gazlıyorum hep spor yap spor yap diye :KK70: benim eşimin bazen göbeği çıkar bazen hemen geri gider canm bir hafta yağlı ve tatlıyı az yesin 4-5 kilo gidiyor öyle bir bünyesı var ince uzun yapısı zaten canm kilosu tam aslında genel de 90 ama boyu da 90 olduğu için erkekte boy kilo eşit oldumu ,aten tam duruyor 1.90 a 90 eşim yani bacakları kollari filan ince yani ama ben kaslı çok seviyorum 😍 ara ara derim o da yapcam zaten der hep :KK70: bu ara çok kıskançlık krizi var kıyafetlerime karışmaya başladı ve çoğu yerde foto çekilememe izin vermiyor filan değişik krizlerde dün de baktı baktı gene aşkm sen fena güzel oldun ya nolcak bòyle yok ama gòrceksin sen ben fitness a başlıyorum kas yapcam gòrceksin sen diyo Aayy nasl gülüyorum anlatamam kendi kendine gaza geliyo adam :KK70: bide bu ara artk yeter kendini yemiycem diye sıkma yada tartılıp durma zaten artk tamsın diyete gerek yok sadece spora devam edersin diyor ona demedim hiç ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum canım 💖
Darısı başıma inşallah. Boyun kaç mrk ettim.

Back
X