Evet canm

gece gündüz sürekli çok güzel oldun aşkım çok güzel oldun aşkım diyip duruyor beni en çok o gazladı zaten vay vay diye diye beni iyice spora asıldırtmıştı

çok fit oldun daha zayıf hallerinde bile karnın böyle diildi taş gibi oldun diyo

karnımın fotosunu atmıştım size gerçekten ben daha zayıfken 58iken bile bukadar düz bir karnım olmuyordu kesinlikle sporun mucizesi tabi ben de onu gazlıyorum hep spor yap spor yap diye

benim eşimin bazen göbeği çıkar bazen hemen geri gider canm bir hafta yağlı ve tatlıyı az yesin 4-5 kilo gidiyor öyle bir bünyesı var ince uzun yapısı zaten canm kilosu tam aslında genel de 90 ama boyu da 90 olduğu için erkekte boy kilo eşit oldumu ,aten tam duruyor 1.90 a 90 eşim yani bacakları kollari filan ince yani ama ben kaslı çok seviyorum

ara ara derim o da yapcam zaten der hep

bu ara çok kıskançlık krizi var kıyafetlerime karışmaya başladı ve çoğu yerde foto çekilememe izin vermiyor filan değişik krizlerde dün de baktı baktı gene aşkm sen fena güzel oldun ya nolcak bòyle yok ama gòrceksin sen ben fitness a başlıyorum kas yapcam gòrceksin sen diyo Aayy nasl gülüyorum anlatamam kendi kendine gaza geliyo adam

bide bu ara artk yeter kendini yemiycem diye sıkma yada tartılıp durma zaten artk tamsın diyete gerek yok sadece spora devam edersin diyor ona demedim hiç ama ben 4 kilo daha vermek istiyorum canım