• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence de güzel olurdu sonra pasta yedik diye iki gün sadece egzersiz yapardık
Siz mezun olunca yiyin 🎂🍰🥧🥂🍾 ama ben cuma mezun olacağıma göre yiyebilirim :KK72: kaptinn kaptinn sen yersen liste yi etkilersen ama ben artı olsam da listeyi etkilemiycem ondan yiyebilirim 😂

bugün bismillah deyip başlayım eşime söyleyim bir sahil turu yapalım üşenmeyim.
annemlede konuştuk o da platese gitmek istiyormuş onla yazılırız birde haftada 1 2 yüzmeye gidicem havuz 20 eylülde açılacak tadilatta şimdi valla blonde ambition blonde ambition ile biraz konuştuk kalbim pır pır oldu o gücü gördüm kendimde :KK31:

süper canım kilon azaldı ama duraksama yaşamadın belki 59 da yaşarsın :nazar:

ahh bana da aldın mı sen diyorlar :D
nereye gideceksiniz belli mi

ben kimle kapışıyorum bilmiyorum
Benle kapışıyordun hani de sana fark atmistim ya unuttum mu 🤣🤣

Siz mezun olunca yiyin 🎂🍰🥧🥂🍾 ama ben cuma mezun olacağıma göre yiyebilirim :KK72: kaptinn kaptinn sen yersen liste yi etkilersen ama ben artı olsam da listeyi etkilemiycem ondan yiyebilirim 😂
Sunun surasinda mezun olmama kalms 3 kilo beni bunlarla korkutamazsn :D ben artik kacamak yapmam mezun olana kadar insallah yani umarim sanirsam galiba :D

Merhaba Kızlar,
Hala tatildeyim. Ben bile kendime inanamıyorum ama burada da diyete devam ediyorum. ( ana yemeklerde tatlıyı , akşamları da içmeyi biraz kaçırıyor olabilirim.: ) )Üstelik yeme içmeyi geçiştirmek için öğünler harici neredeyse tüm zamanımda aktivitelerdeyim. öyle hırslı oynuyorum ki, sürekli kupalar falan yani. bi de günde en az 2 saat yüzüyorum. 4 günüm kaldı.

Ay benimde canım doğum günümde yediğim profiterollu pastayı çok çekiyor 69 olayım yiycem 😁

Merhaba Kızlar,
Hala tatildeyim. Ben bile kendime inanamıyorum ama burada da diyete devam ediyorum. ( ana yemeklerde tatlıyı , akşamları da içmeyi biraz kaçırıyor olabilirim.: ) )Üstelik yeme içmeyi geçiştirmek için öğünler harici neredeyse tüm zamanımda aktivitelerdeyim. öyle hırslı oynuyorum ki, sürekli kupalar falan yani. bi de günde en az 2 saat yüzüyorum. 4 günüm kaldı.
Hareketliysen dengelersn bence ama ben mesela balayindan 2 kilo fazlayla döstm dikkat etmek lazm :D

Cok zor oluyo ya hem hasts gibi hissediyosun hem yaoman lazm enerjiye ihtiyacin varr
Aynen canm bende 75 e çıktığımda geçen seneler ki ilk denemelerimde öyle olmustum :( resmen hasta gibi oluyorum enerji sınıf ve mutsuz :( çok zor sonra geri bozuyorum filan resmen işkence idi ama olayı kafada bitirip büyük bir istek ve hırsla başlayıp yaşam şekline dönüştürünce öyle olmuyor uygulamasında sonucuda güzel oluyor ozman😊 herkesin içine önce istek ,kararlılık ve ne olursa olsun vazgecmeyecek hırs gelsin inşallah

Motivasyonnnnn😍😍

Eklentiler

• IMG_20190828_211913.webp
    IMG_20190828_211913.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20190828_211856.webp
    IMG_20190828_211856.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20190828_211953.webp
    IMG_20190828_211953.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20190828_211939.webp
    IMG_20190828_211939.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20190828_211925.webp
    IMG_20190828_211925.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 16
Mexburi diyet en zoru :KK70: insan nasil sıkılıyo benimde bi ara doktor kilo ver demisti de iyyy
Benimki de hala yapmam etmem diyor da yarın haşlıcak doktor onu. Daha 30 yaşında bile değilsin ne bu hal dicek. İstemeyerek de olsa zayıflasın valla kilo cidden sağlığı çok bozuyor. Sonra memnun olcak halinden

Aynen canm bende 75 e çıktığımda geçen seneler ki ilk denemelerimde öyle olmustum :KK43: resmen hasta gibi oluyorum enerji sınıf ve mutsuz :KK43: çok zor sonra geri bozuyorum filan resmen işkence idi ama olayı kafada bitirip büyük bir istek ve hırsla başlayıp yaşam şekline dönüştürünce öyle olmuyor uygulamasında sonucuda güzel oluyor ozman😊 herkesin içine önce istek ,kararlılık ve ne olursa olsun vazgecmeyecek hırs gelsin inşallah
Ay insallahhhh valla biraz istek ve motivasyonla hersey hallolurr

Back
X