• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.Takım 643.Etap***

Cordelia_1605 (87.9/87.2/0.7/%0.80)
fantastikaaa(89.5///%) sabit
Elifcig93 (65.5/64,5/1,0/%1,53):KK66:
Kedisever91(65.1///%) 4 kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye
poncikbirgelincik (69.2///%) 1. kez bildirimde bulunmadı.

14. Takım ortalaması : 0.466
Listeyi kontrol ettim ayni sonuc cikti canim

bu gidişle seneye :KK70: (ocak gibi yani :KK48:)
Niye böyle oldu anlamadım valla bi 4 kilo versem valla süper olacak ama yine böle kaldı istikrarida devam ettiremiyorum sıkı bi şekilde . Koruma aşamasında gibi yiyorum ondan oluyo ya da şöyle diyete çok alıştım miktarlar çok olmasada vücut buna alıştığı için inmiyor .. aslında bırak 69 u 62 olup hamile kalsam süper olur 62 ile 🤣🤣seneye bebek duusnuyoruz da acil zayıflamam lazım 72 kalırsam.birseye yaramaz yine 80 olurum kilo alınca. 70 den benim kurtulmam sart . Bi de bu hafta diyete pazartesi başladım ondan da olabilirmi

Canım kiymetimi bil bak hiç ağzımdan çıktımı en güvenilecek kişi yinede benim :KK45: tubi herkesten önce davrandı maşallah :KK70:
Ondan şüphem yok canım :KK70: ben zaten bu konularda tubiye hiç güvenirmiyim :KK70: mikrofonu eline alıp duyduk duymadık demeyin dese şaşamazdım :KK70:iyi onu yapmamış

Yok kuzum mikrofon senin eline yakisiyor gördük 😂😂
Ahaaahaa kız Ben mikrofon elimde iken seni de bir anons edeyim de gör ozman :KK70::KK70::KK70: ajan var diycem zaten herkes de silahlı idi bak sonun pek hayra alamet olmaz tam tehlikeli sahnelerdeyiz tepemiz de silahlar acık insan korkar yaaa😂

Ahaaahaa kız Ben mikrofon elimde iken seni de bir anons edeyim de gör ozman :KK70::KK70::KK70: ajan var diycem zaten herkes de silahlı idi bak sonun pek hayra alamet olmaz tam tehlikeli sahnelerdeyiz tepemiz de silahlar acık insan korkar yaaa😂
Ahahaha etsene 😂
Kimvurduya gitme kiz 🤣 soylede bizde izliyek 😂😂 ay burda demiyecektim dimi 🤣

Ahahaha etsene 😂
Kimvurduya gitme kiz 🤣 soylede bizde izliyek 😂😂 ay burda demiyecektim dimi 🤣
😂 kuru sıkı canm ama kargaşada silahlardan kaçarken düşünlerin üstüne basılıp yaralananlar oldu şaka gibi 😂 gülermisin ağlarmısın 😂 yayına girince yazarım 3-4 ayı bulur sanırım canm

ay yazdım çok şükür :olamaz: cuma bildirimi yapmak bu kadar zormu demiştim geri alıyorum sözümü yeri gelince zor olabiliyomuş tekrar özür dilerim hepinizden ama neyse ki yetiştim

🤩 bende senin fotoları görünce gözümü alamıyorum canm karşılıklı ❤ çok seviyorum yayları ben ya senin de yay olduğun çok belli balım seviyorum seni 😘

Benim de tüm aldığım evler,arabalar,girdiğim yeni işler ,anlaşmalar,nişanım ve düğünüm hepsi Aralık ayında oldu canm doğduğum ay da 🤩 demekki gerçekten bazıların da doğum ayı çok uğurlu ayları oluyor şanslıyız ❤
Ya çok tatlısın canım bende öyle iyiki tanıştık 💞💞 site yine tam düzelmemiş mesajlar bi gözüküyo bi kayboluyo ya

**14.Takım 643.Etap***

Cordelia_1605 (87.9/87.2/0.7/%0.80)
fantastikaaa(89.5///%) sabit
Elifcig93 (65.5/64,5/1,0/%1,53)
Kedisever91(65.1///%) 4 kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye
poncikbirgelincik (69.2/68.0/1.2/%1.73)

14. Takım ortalaması : 0.812

Back
X