• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB @Luluuu94 magickk magickk blonde ambition blonde ambition kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
Hepimiz için eski üye dönüşü yapicaz dimi @toplight azıcık bilgi rica edebilir miyim:oops: karar defterine baktım da yazı bulamadım bununla ilgili
Ben izinden döndü olarak girecem canim
Kimler listeye girecekse belirlersek gecmisine bakariz cogu mezun olarak giris yapacaklar

Tartimiz pili bitiyomus ama megersem ben 60 kiloymusum 😱 bende diyorum bunkadar şişlik niye bu kilo az :KK70::KK70:
😱😂😂😂Biz seni yakalayamadan sen bizi yakaladın yani
SchonerDuft SchonerDuft tugbaFB tugbaFB @Luluuu94 magickk magickk blonde ambition blonde ambition kizlar listeye Gircek olanları bı toparlayalim mı başka takımlarda olanlar da haber versin ben herkes toplanınca PC den ayarlarim
Hepimiz için eski üye dönüşü yapicaz dimi @toplight azıcık bilgi rica edebilir miyim:oops: karar defterine baktım da yazı bulamadım bununla ilgili
Mezun olalı 6 ayu geçince listeye girilebiliyor demişti kızlar 😂 bende an itibari ile 6ayı doldurdum 😂 nasıl bir takım açma dakikliğin varsa tebrikler duyorum :KK70: magick ile ben sorunsuz listeye direk girebiliyoruz yani ama diğer kızların durumlar nedir bilgim yok schoner ve tubi daha hakim kurallara ;)
🌈Hepimize hayırlı olsun 🤗

Back
X