- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #331.121
Tekrar hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah.Hadi bakalım gazamiz mübarek ola gardaslar yoldaslar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah.Hadi bakalım gazamiz mübarek ola gardaslar yoldaslar![]()
Tamam canım bekliyorumOlsun canım kilolu halim ile son halimi atarım düzgün bir giyindigim zaman çekinirim bol giyorum bu ara
Sağol canımTekrar hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah.![]()
Evet bende çok isterimOlsun canım kilolu halim ile son halimi atarım düzgün bir giyindigim zaman çekinirim bol giyorum bu ara
birazdan atacam eski halimi hatırlıyorsunuzdur zatenEvet bende çok isterim![]()
O muhteşem saçlarını nasıl unutabilirimbirazdan atacam eski halimi hatırlıyorsunuzdur zaten
süpersin canım spor yeterli sanaAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
![]()
Bende istiyorum o kilodanAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
![]()
Kuzum işleri varmış bitsin gelcem dedi çok sevindi o da
Geldimmmm
Evet bende 53 kadar düşmüştüm yediklerini spor la dengelemeye düşünüyorum sıkılaşayimBende istiyorum o kilodanbn ne güzel 54 tüm yaa ne ara 60 oldum
![]()
oo tatlı kız hoş geldin nasılsınGeldimmmm![]()
Hosbuldumoo tatlı kız hoş geldin nasılsın
teşekkür ederim bugün etek giydim onunla bel ölçümü görürsünüz atacam telden birazdanO muhteşem saçlarını nasıl unutabilirim![]()
kaç oldun söle bakimHosbuldumCok sukur iyiyim tatli ve artik benden zayif kiz
![]()
![]()
Ayni canim 67kaç oldun söle bakim
Hangi bölgede sorun var bende hergün özel liste çıkarıcam 1 haftalık günde ortalama 60 dklik spora denk gelecek dinlenme günlerim de olcak tabiAn itibari ile 56,3 kiloyum kızlar bana spor lazımben sizi desteklerim
![]()
Aramızda 3 kilo varAyni canim 67üstüne almadim diyet hak getire zaten
son 1 1.5 haftadirda ev taşıma islerinden ne bulduysak onu yedik yemek yoktu
annemler taşındı tasinma sirasinda simdi oturduklari evde yeni evde curcunaydi
![]()