• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20200318_194723(0).webp

İyi akşamlar kızlar niyetliydim bugün sahuru çekemedim
Akşam 19.14
Zeytinyağlı pırasa
Salata
Turşu acıbiber
Acı ezme
Zeytin ceviz
Yoğurt

Kuzum temas kurmasin kardeşin ile en azından salgın durumu ne durumda

Evet senden benden başka sık giren yok birde magick aktif olsak biraz daha az kaçamak olur.

Bilmiyorum yaa :KK43: .

Bende öyleydim ondan diyetisyene gittim bir hafta gittim sonra virüs salgını oldu gidemedim
Pazardan beri yürüyüş yapamıyorum. Çok güzel verdiriyor yürüyüş yarın birax yürümeye çalışayım bende .
Buraya daha sık girelim en iyisi birbirimizi uyaralim olmayacak böyle eşim de eskisi gibi geç gelmiyor hal böyleyken istekleride bitmiyor bu seferde ya canım helva istedi yapsana diyor bu saatte öf ya dedim olmaz kilo mu alalım yani kacsam bir yere tek başıma gercekten hic kacamak yapmıyorum ama yanımda kimse olmayacak işte akıl verin napalim nasıl dur diyelim ben şaşırdım iyice :KK43:

Buraya daha sık girelim en iyisi birbirimizi uyaralim olmayacak böyle eşim de eskisi gibi geç gelmiyor hal böyleyken istekleride bitmiyor bu seferde ya canım helva istedi yapsana diyor bu saatte öf ya dedim olmaz kilo mu alalım yani kacsam bir yere tek başıma gercekten hic kacamak yapmıyorum ama yanımda kimse olmayacak işte akıl verin napalim nasıl dur diyelim ben şaşırdım iyice :KK43:
Merhaba canım motivasyon açısından ne kadar girersek o kadar iyi olur canım ama alışmak gerek yemeyeceğim diye kendini şartlandır o yiyor bende tadına bakayım dersen arkası kesilmez malesef bu durumun :KK51:

Merhaba canım motivasyon açısından ne kadar girersek o kadar iyi olur canım ama alışmak gerek yemeyeceğim diye kendini şartlandır o yiyor bende tadına bakayım dersen arkası kesilmez malesef bu durumun :KK51:
Evet haklısın olay tadına bakmakla bitiyor zaten ondan sonra arkası kesilmiyor hep bunu yasadim hicbirzaman bir lokmayla kalmadım 🙈 en iyisi hic yememek 😄

Son düzenleme:
Bende listelerime başlıyorm bugün çok sıkı bi gün oldu son stoklarımı tamamladım eşiminde işi ara verdi karantinaya giriyoruz yarın itibarıyla
Akşam 5 te kahvaltı yapma fırsatı bulabildim pazar market yerleştir buzluğa at derken bi baktm akşam yemeği hazırla ıvırı zıvırı gün bitti neyse uzattm

Kahvaltı yok
Öğlen 1 kare yağsız tavada pişmiş milföy
Akşam 1 kase roka salatası
3 4 tane sardalya
Su bol bol içtim 2yi geçmiştir
Ve adım sayarımın beyni yetmemiş beni saymaya magdurum 😂

Canim benim boyum 170 belki ondandr
boyun iyiymiş ya benim boy 1,56 çıktı
Sabah yok
(Dışarı çıkmam gerekiyordu kahvaltı edemedim)
Öğlen bir simit ve çay
Aksam pırasa yemeği salata yogurt ardından bir portakal bir elma 2.5 litre su ve Yürüyüş yaptım
düzensiz olmuş kuzum .
bu arada hayıt otu tohumu al adetinin 2 ya da 3. günü içmeye başla adetinin 14. 15. günü gibi de içmeyi bırak canım bunu 3 4 ay uygulayabilirsin. aklıma geldikçe yzarım demiştim. biraz önce çekmecemde gördüm yazayım dedim
Bende listelerime başlıyorm bugün çok sıkı bi gün oldu son stoklarımı tamamladım eşiminde işi ara verdi karantinaya giriyoruz yarın itibarıyla
Akşam 5 te kahvaltı yapma fırsatı bulabildim pazar market yerleştir buzluğa at derken bi baktm akşam yemeği hazırla ıvırı zıvırı gün bitti neyse uzattm

Kahvaltı yok
Öğlen 1 kare yağsız tavada pişmiş milföy
Akşam 1 kase roka salatası
3 4 tane sardalya
Su bol bol içtim 2yi geçmiştir
Ve adım sayarımın beyni yetmemiş beni saymaya magdurum 😂
birşey yememişsin kuzum

:KK73: Günün Finali :KK73:
1. Luluuu94 50 :sampiyon:
2. Magickk 20
3. Diyetlikadn 15

Evet kızlar yarın SUMO SQUAT yapıyoruz iç bacaklar hazır mıı
Hadi ama yarın herkes bi silkelensin noluyoz böyle evdeyiz diye yuvarlanalım mı yani spor yapalımm
Aaa kızcam artık :sinirli:

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71 htc71
@tgb1907
ucukgenclik ucukgenclik
Buki_89 Buki_89
B BKO
E Ebru muhafaza
caroline84 caroline84
eso27eso eso27eso
M mochachocolate
evet ya toparlanmak lazım kimse gelip gitmiyor niye açtık o zaman takımı :(

:KK73: Günün Finali :KK73:
1. Luluuu94 50 :sampiyon:
2. Magickk 20
3. Diyetlikadn 15

Evet kızlar yarın SUMO SQUAT yapıyoruz iç bacaklar hazır mıı
Hadi ama yarın herkes bi silkelensin noluyoz böyle evdeyiz diye yuvarlanalım mı yani spor yapalımm
Aaa kızcam artık :sinirli:

SchonerDuft SchonerDuft
P Pinarbartu
magickk magickk
Luluuu94 Luluuu94
@fit blonde
@sena zeynep
htc71 htc71
@tgb1907
ucukgenclik ucukgenclik
Buki_89 Buki_89
B BKO