- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.761
Selam kizlar menümü yazım 
Sabah: 3 yumurta ile menemen , 1 tane fırın sigara böreği, 2 dilim ekmek
Ara: 3 hurma
Akşam: 4 sarma, 2 lokma tatlısı, yoğurtlu kabak
Bugün spor yapmadım dinlenme gunu
Yazınca farkettim baya atistirmisim

Sabah: 3 yumurta ile menemen , 1 tane fırın sigara böreği, 2 dilim ekmek
Ara: 3 hurma
Akşam: 4 sarma, 2 lokma tatlısı, yoğurtlu kabak
Bugün spor yapmadım dinlenme gunu
Yazınca farkettim baya atistirmisim

zaten küçük iyice erir. Popom kuculmesin diye agirlikla ( 5lt su şişesi ) hip trust fln calisiyorum. Geçen kettlebell alım dedim, inanılmaz artmış fiyatlari alamadım malesef. Neyse ben bugün dinlenme günü yaptım çünkü kas ağrım vardı. Yarından itibaren başlayalım, birbirimizi gazlayalim. Kol mağdurları varsa katilsin
 zaten küçük iyice erir. Popom kuculmesin diye agirlikla ( 5lt su şişesi ) hip trust fln calisiyorum. Geçen kettlebell alım dedim, inanılmaz artmış fiyatlari alamadım malesef. Neyse ben bugün dinlenme günü yaptım çünkü kas ağrım vardı. Yarından itibaren başlayalım, birbirimizi gazlayalim. Kol mağdurları varsa katilsin  
		 yani kilonun tamamını popoya almışım nasıl yaptıysam
 yani kilonun tamamını popoya almışım nasıl yaptıysam 

hem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki
 hem de 6 cm. Kilo vermeden önce de kalçan görece büyükse yine ordan almış olabilirsin. Benimki birkaç cm küçülse de olur raziyim. Kol, bel , bacak incelsin yeter ki  
 dahada yerim ama gerek yok
 dahada yerim ama gerek yok

askılı giymeyi çok seviyorum oda ince kollar olunca güzel duruyor
 askılı giymeyi çok seviyorum oda ince kollar olunca güzel duruyor  benim meyveyle aram pek yok. Hiç aklima bile gelmiyor. Ama onun dışında herşey gözümün onundeyse tehlikeli
 benim meyveyle aram pek yok. Hiç aklima bile gelmiyor. Ama onun dışında herşey gözümün onundeyse tehlikeli