- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #335.821
Teşekkürler zuzucum inşallah haftaya 63 ümTebrikler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler zuzucum inşallah haftaya 63 ümTebrikler canım
 oruca basladim ve 500 ü geri almışım
 oruca basladim ve 500 ü geri almışım  tatli felan yesem gam yemeyecegim
 tatli felan yesem gam yemeyecegimCanım öyle hemen gitmeseydin iyiydi.Sizi de tanımak güzeldi. Sevgiyle kalın
 herkesi tebrik ederim
 herkesi tebrik ederim  pek umutlu değildim ama az da olsa verebilmişim en azında 57 leri gördüm şükürler olsun
 pek umutlu değildim ama az da olsa verebilmişim en azında 57 leri gördüm şükürler olsun

Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsunEki Görüntüle 2628447
İyi günler kızlar biraz geç oldu ama iş falan derken anca girebildimherkesi tebrik ederim
pek umutlu değildim ama az da olsa verebilmişim en azında 57 leri gördüm şükürler olsun
Kilo bildirimi
Geçen hafta=58.0
Bu hafta=57.7
Fark=-300
Yüzde%0.51

Verano_porteno
 canım şaşırdım almana reglmisin?

Verano_porteno
 canım şaşırdım almana reglmisin?Saol canımTebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun

yavaş yavas gidiyoruz artık bir yerlere
 yavaş yavas gidiyoruz artık bir yerlere

Tebrikler canım sağlam adımlarla ilerliyorsunEki Görüntüle 2628447
İyi günler kızlar biraz geç oldu ama iş falan derken anca girebildimherkesi tebrik ederim
Kilo bildirimi
Geçen hafta=58.0
Bu hafta=57.7
Fark=-300
Yüzde%0.51

Deme eoyleee diyet yapamıysn şartlardan dolayı evine git zayıfların inşallah sendeeeBen çok şişmanım çok en şişman ben kaldım gene üf ya üf.

blonde ambition

blonde ambition

Luluuu94
  siz kaldınız kizlar

Luluuu94
  siz kaldınız kizlarSağol canım ya daha da aşağısıydi ama su kaybı mi acaba diye yazamadım bende şaşkınım hiç bu kilolar da bu kadar verememisim
 ama bu hafta baya dikkat ettim sporda düzenli olunca demekki
ama bu hafta baya dikkat ettim sporda düzenli olunca demekki  maşallah diyelim
 maşallah diyelim