Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar ben gidiyorum hadi hepinizi opuyorum sekerler dikkat etmeye calisacam zaten birsey yemedim orda bir iki sey atistiririm artikin gelince gorusuruz

ya hedefi, haziranmı yoksa temmuzmu diycerz
neyse ben haziranın20sine 76
temmuzdada 72 kilo olmak istiyorum.aslında daha az ama böyle diyelim bakalım.

yarın akşama kayınvalidemler ve annemler yemeğe gelcek.işten gidince hazırlık yapmalıyım.spor yapamayabilirim.keşke çok zor zamanda olsada 30 dk yapma alışkanlığım olsaydı

ya hedefi, haziranmı yoksa temmuzmu diycerz
neyse ben haziranın20sine 76
temmuzdada 72 kilo olmak istiyorum.aslında daha az ama böyle diyelim bakalım.

canım tarih farketmiyor sanırım istediğin tarihi söyleyebiliyorsun o tarihte kaç kg olmak istediğini yazıyorsun..13 haziran benim doğum günüm oyüzden yeni yaşıma 58kiloda girmek istiyorumm..

bu arada nihayet avatar imi degistirmesini ogrendim bu benim gibi teknoloji ozurlusu olarak buyuk basari-tatlicadiarzu-birde kilo cizelgesini basarsam super olacak

slm kıslar.. ay kıslar sormayın ben akşamları kaçırmaya başladım.. azevvel köyden ısırgan getirdim haşladım yogurt döküm yiyiym dedim evde makarna vardı dayanamadım makarnada yedim ekmekde iyimi.. noluyor bana ya.. bir duyur diyin.. bişey degil yagmur hiç drmuyo burada ne sabah ne akşm yürüyebildim.. hava buz gibi...
sabah 5 dekalktım uyuyamadım nedense yürürüm dedim ama nerede yagur felaket.. bir ceviz bir kayısı kurusu yedim.. 9,30 da 60gr kepek ekmegi peynir salata domates bunla hazırlanmış sandviç yedim.. arada bir diyet bisküvi tane yani.. öglen gene kaçırdım galiba.. menude kadınbudu köfte un tarhanası corbası salata tatlı vardı.. tatlı almadım.. bir tabak salata bir adet kadın budu köfte bir dilimde ekmek yarım kase corba yedim.. akşam dedigim gibi yedim.. aslında yürüseydim cok korkmazdım ama hareket edemedim hiç.. bu yagmurun hele duracagıda belli degil...
neyse ben geçmişe bakayım gelen olursa kaçmasın

hay ben bu bilgisayarın:kızgın:

of kızlar yaaa, bilgisayarım hala göçük durumda, malum iki bebişle ben bir yere çıkamıyorum, eşimde yoğun çalışıyor ilgilenemiyor :(

yine kardişin pc sini aldım size durumumu bildireyim dedim. bu pc de bir garip bazı başlıklarda online olamıyorum, ne iş anlamadım. sinirlerimi zıplattıÇok üzgünüm çoook

tamda deneme süresinde olacak işmi busenağlama bu gidişle beni aranıza kabul etmezsiniz diye korkuyorum senağlama

hadi hadi 7lileri gordum de itiraf et ben seni bilirim sen beni
sen kesin 73 olmussundur da ben sevinmeyim diye soylememissindir :roflol:
siskoo ayrica sensinndelikafadulden
kısım ne yalan söleyecem gördüm.. ama tartlıgımda size söledigimde o kilodaydım hayret bişey... hadi get kına ya bu akşamda çok yedim.. ay gıcık oldum bu kıza.. halbuki adam sadece bu kız için ac gezer noldu banaaaaaaaaaaakötükedihüso kötükedihüso
ne o kız tugba turkıye dar mı geldı fransalara gıdıyosun ...

selam mıllet bu arada

bızımkıler butun masa mantı yedıler bana hadı dedıler ben dedım yok sız zayıfsınız ıhtıyacınız var valla gözumun önunde yedıler ben sımdı semızotunu yogurtladım yedım pulbıberle kızıma corba yaptım ondanda ıctım bıraz aksam 1 saat 15 dk yurudum ama bırazdan bır saat kadar sonra mekık cekıcem artık ust tarafıda erıtmem lazım cumaya bende dereceye gırıcem bekleyın...
inşallah güzelim.. inşallah girersin... benim umutsuzlıgım üstümde bugün nedense ..
siyahçım ve spagotçum teşekkürler hoşbuldum bende sizleri özledimmm.spagot ayağının geçmesine sevindim aman dikkat et spor yaparken
kaç kilo oldun kilo verdinmi.. kesin vermişsindir valla sen
siyahçım cumaya kadar dikkat et aldıklarını hemen verirsin canım sen..
seda sen gittin neler oldu bir toparlayamamdım kendimi..2 gündür dikkat ediyom bugün gene ipin ucunu kaçırdım malesef....
şekerler bende sporumu yazayım
1saat yürüyüş
100 mekik
200 hayali bisiklet
100bacak açma kapama
100 yanlara eğilme
şimdilik bukadar öğlen okula gidecemm belki akşam yemeğinden sonra biraz daha yaparım

offf offfffffffff kıskandım alışmışım sabah 5 de kalktım pencereden baktım ne göreyim yagmur sagnak gibi.. geçit vermiyo valla.. eve gelip aslında step yapsam iyidi ama hiçmi hiç canım cekmedi ...ç aslında sabah bir bucuk saat akşam bir bucuk saat yürüseydim yediklerim hiçdi.. ama ben hem hareketsiz kaldım hem yemeyi abartımm....

Back
X