Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şekerler bende sporumu yazayım
1saat yürüyüş
100 mekik
200 hayali bisiklet
100bacak açma kapama
100 yanlara eğilme
şimdilik bukadar öğlen okula gidecemm belki akşam yemeğinden sonra biraz daha yaparım

bence pcyı acık bırakınca gözun takılıyor tamamen kapat...o zaman acmak zor gelıyor hahaa

öglen markete gıdıcem alısverıse muslı ve lıght sut alıcam...bırde sırke alayım ....olmazsa salatalara koyarım...

bence pcyı acık bırakınca gözun takılıyor tamamen kapat...o zaman acmak zor gelıyor hahaa

öglen markete gıdıcem alısverıse muslı ve lıght sut alıcam...bırde sırke alayım ....olmazsa salatalara koyarım...

bende şimdi gidiyorum markete kellogs k,nestle nesfit,süt,yoğurt felan alacam 1haftadır yoktum ya evde hiçbirşey yok..canım alırken unutma elma sirkesi olacak

günaydın herkese
bişey söylücem
benim takımdan ayrılmam gerekiyo cünkü sınav cok yaklastı ve benim sürekli calısmam gerek
vaktim olmucak buraya gelmeye hatta su son iki gündür de zor giriyorum zaten..
sizide zora sokmak istemiyorum cünkü biliyorum cok yazamayınca takımca moral eksikligi oluyo haklısınız sizde..
o yüzden kızlar bosuna yer işgal etmekte istemem acıkcası..
:çok üzgünüm:

günaydın herkese
bişey söylücem
benim takımdan ayrılmam gerekiyo cünkü sınav cok yaklastı ve benim sürekli calısmam gerek
sizide zora sokmak istemiyorum cünkü biliyorum cok yazamayınca takımca moral eksikligi oluyo haklısınız sizde..

günaydın canım ben kendi adıma hedefine ulaşmadan ayrılmanı istemem ama tabi kendin için en doğrusunu sen bilirsinn

bende çikolatalının hastasıyım meyvelıyı begenmedım ekşi bır tadı var ....

canım eger burası senın derslerını etkılıyorsa tabıkı sen bılırsın...

hazır çorba ıcen varmı bu arada bunu sorucam ?

bende çikolatalının hastasıyım meyvelıyı begenmedım ekşi bır tadı var ....

canım eger burası senın derslerını etkılıyorsa tabıkı sen bılırsın...

hazır çorba ıcen varmı bu arada bunu sorucam ?

ben hazır çorba içemiyorum canım ilaç kokusu varmış gibi geliyor nedense..birde nekadar doğal katkısız felan deselerde bana hep sağlıksızmış gibi geliyor...

iyi geceler kızlar,

bugün hiç giremedim çünkü pc göçtü :(

kardeşimin pc sini aldım oda sabah işe giderken götürürse yarında giremeyeceğim :( en kısa zamanda benimkini yaptıracağım.

kızlar güzel bir haberim var, sabah tartıya çıktım ve ne göreyim 1400 gramım yok:lepi: gitmişkaydirigubbakcemile2 çok sevindim çok. bu kadar çabuk sonuç alacağımı tahmin etmemiştim.
cok mutlu oldum inanki senin adina canim
daha dur bu baslangic daha kac kilo vereceksin
su bilgisayarinida yaptir canim gel aramizada seni daha cok motive edelim

hayırlı sabahlar kızlaaarr a.s.
bugünde egzersiz yaptım çok şükür kaydirigubbakcemile2
sirkeli suyumu içtim 1 tane salata yedim kahvaltı yapmadım yerine 1 bardak havuç portakal suyu içicem 3 gün hafif idere etmem lazımkafamçokkarıştı
dün halen 63 tüm fisfisfis bugün bakmadım sengözlerimebaksanab cumaya kadar 1 kg da versem kardır -tatlicadiarzu-
aferim kzi sana hadi bakalim kendini topladin sonunda cok sukur hadi bu hafat vermen lazim zaten biliyorsun
hay maşallah hemşoma beeee.bak benimde yapasım geldi şimdi.ama malesef evi toplamam lazım.çok iyisin hemşommm.bekle bende geliyom.ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile4
sen daha otur oturr
anca gidersin daha bekle beniymis

günaydın herkese
bişey söylücem
canim senin icin iyi olmaz kilo almani istemem buradan uzaklasirsan kilo alirsin bence gitme derim gonlum gitmeni istemez
ama eger gelemiyeceksen yada derslerine calisamiyacaksan sen bilirsin
sinavlarin bittigindede tekrar gelirsin katilirsin bize oldumu son karar senin yani

gunaydin kizlar ne var ne yok gerci tunaydin olduya neyse valla ben iyice tembellige alistim baksaniza saat 9 da kalkiyorum ufff sonrada iste ugras dur erken kalksam iyi olacak valla

sabah bir tane elma yedim
sonrda arkasindan bir yudum ekmek attim agzima uc bardakta su ictim
sirkeli su icecem simdide
birde bugun gezmeye gidiyom kizlar hberiniz olsun ogleden sonra yokum yani
simdide nivea bady yapacam

HOSGELDIN KAPTAN

naber nasılsın bak takım nasıl bu hafta gördunmu sana daha cok ıhtıyacımız var bızı ıhmal etme

seda bu arada senın baslangıc kılon 81 ya bu kadar azımlı bırı nasıl o kadar kıloya cıktı merak ettım dıye duzelteyım...

Son düzenleme:
sabah bir tane elma yedim
sonrda arkasindan bir yudum ekmek attim agzima uc bardakta su ictim
sirkeli su icecem simdide
birde bugun gezmeye gidiyom kizlar hberiniz olsun ogleden sonra yokum yani
simdide nivea bady yapacam

haydaaaaaaaa ben bızı bırakma dıyorum gezmeye gıdıcem dıyor

bu sırkelı su ne zaman ıstersen ıcılıyormu?

nesli misafirlik haa yicen yine kurabiyeleri desene
bacııım 4. takım dört gözle seni bekliyor cevaplaman gereken bisürü şey varmış en kısa zamanda uğra anacım olurmu

haydaaaaaaaa ben bızı bırakma dıyorum gezmeye gıdıcem dıyor

bu sırkelı su ne zaman ıstersen ıcılıyormu?

kiz bir yere gitmiyom burdayim anacim ne yapayim arada gidiyom herzaman degilki okdarda musade edin artikin yaww
kiz bende cok anlamis degilim canim nezman icildigini biri diyo yemekten sonra biri diyo yemekten once ben nezman aklima gelirse ozaman iciyom sende bana takil bosverr

Back
X