Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın

bugun cok neselıyım makyajımı yaptım suyumu ıctım bırazdan kahvaltımı yapacagım...

aksam sedadan baska kımse gelmemıs...

tugbacım bencede o saatte yeme canım...yesende bıraz spor yapman gerekıyorı ınan kendını daha ıyı hıssedersın...

ben dun spor yapamadım bugun ıkı katı yapmam lazım surda bıldırıme 1 gun kaldı...

hepınıze basarılar arkadaslar...

seda bu arada sen 2 haftaya kalmaz mezun olursun gıbıme gelıyor :)

günaydın şekerleeer

sedacım bravo almamış vermişsin şeker

nesliiii kaçsın bakalım sen söööleeeee aldığın kiloları heehehehe misafirlikte yediklerin başına der olacak kızıııım

günaydın kızlar evden cıkmadan bi ugriym dedim dersaneye gidicem birazdan
bu arada kac gündür yediklerimi yazmıyorum ama sakın cok yedigimi falan sanmayın yazmadıgım icin valla dikkat ediyorum
bu sabahta bi yumurta bi dilim ekmek yedim
öglen salata yada tost yerim sanırım..

canım kimsecikler yoktur belki .ama sen geçmişi hiç okumuyomusun.sana kaç kez soru sordum veya hitap ettim hepsi askıda kaldı,hiç cevap vermedin.neyse kısasa kısas var dimi ama.

canım benim çok üzgünüm yaaa.benim işten dolayı hiç vaktim olmuyordu.şu sıralar müsaitim.2 gündür mutlaka geçmişi okuyup sizlere bişeler yazıyorm.bundan sonra kısmet olursa mutlaka geçmişi okuyup yazmaya başlayacam.ayyy sorularını tekrar sorar mısın tatlım aklındaysa tabiii.:çok üzgünüm:

Günaydın kızlaar,

:lepi: bilgisayarım oldu, akşam kardeşim yaptı

artık daha sık sizlerle olabileceğim.alkisalkisalkis

slm zeamays hoş geldin aramıza.. bilmezmiyim o bilgisayarı bir haftamı yedi neredeyse meret.. en sonuda götürdüm servise ama gene yapmadılar.. baktım olmayacak.. bir pazarımı servisde başında bekleyerek geçirdimki yapsınlar.. tez zzamanda hallet

hoşbulduk teşekkürederim siyah,

neyseki servise gitmeye gerek kalmadı kardiş sağolsun:teytey:

dün akşam menemen yedim ekmeksiz.kızlar 2 gündür spor yapmak için çaba harcıyrm fakat pzts beri full evde iş yapıyrm saat 22:30 da oturma odasına geçip oturuyrm o saate kadar işten sonra sürekli ayaktayım.bugün akşam misafirlerim var.yarın inşallah sporuma başlıyrm yeniden.buarada ben nivea body ii kilo verdim.onu bıraktım veremedim sanki yaaa

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugünden itibaren yemek düzenimi değiştirdim.gece tok karna tartılınca önce moralim bozuldu.tam yapamıycam derken.beynimde öyle şimşekler çaktıki anlatamam.hemne elime kağıt kalem aldım yapacağım yiyiceğim şeylerin listesini yaptım.haaa saatt gece 2.30 gibi buraya bile ben çıkıyorum diye yazıyodum.sonra yazdıklarımı hep sildfim.çünkü şuan nolursa polsun hala bişey bitmiş değil.hala önümde zamanım var.yaza ve yazdan sonrasına dimi ama.sabh erken kalktım.1sb sıcak su.sonra 1 bardak sirkeli su ama bardaklarım 1.5 bardaklık yani.sonra 2 sb .sıcak su daha içtim.sonrada form müsli yerdim sütle .ayy ben onu sevmedim bee.kelokslardamı öyle tadı.birazdanda meyvemi yiycem.öğlen baklabiliyosunuz demi.onu haşlamıştım akşam.birazını kavurmuştum birazdan da gerisini akvurup yoğurtla yiycem.akşam bundan sonra en son 7 de yemeğimi yiycem.eşimle anlaştım.sofraya oturmıycam artık diye.yani artık bütün koşullar tamam.çok hastayım.boğazım şiş hertarafım da ağruıyo.grip teolmuşum.ama bu haldeykensporumuda yapcam bugün .ev işelrimi bitirince.

canım benim çok üzgünüm yaaa.benim işten dolayı hiç vaktim olmuyordu.şu sıralar müsaitim.2 gündür mutlaka geçmişi okuyup sizlere bişeler yazıyorm.bundan sonra kısmet olursa mutlaka geçmişi okuyup yazmaya başlayacam.ayyy sorularını tekrar sorar mısın tatlım aklındaysa tabiii.:çok üzgünüm:

güzelim sordıuğum sorulardan biri aklımda .evde net varmı.
bak böyle paylaşımda bulunuca ne güzel oluyo.seninde yazı ve yorumlarını görmek çok güzel bence.her zamn bu şekilde yapmaya çalış canım.ama önceden sadece ben bunu yedim deyip çıkıyodun.kimse olmasa bile geçmişe bi bak.dikkatini çeken bişe olabilri çünkü.haydi bakalım.göster kendini şeker.Şeniz

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugünden itibaren yemek düzenimi değiştirdim.gece tok karna tartılınca önce moralim bozuldu.tam yapamıycam derken.beynimde öyle şimşekler çaktıki anlatamam.hemne elime kağıt kalem aldım yapacağım yiyiceğim şeylerin listesini yaptım.haaa saatt gece 2.30 gibi buraya bile ben çıkıyorum diye yazıyodum.sonra yazdıklarımı hep sildfim.çünkü şuan nolursa polsun hala bişey bitmiş değil.hala önümde zamanım var.yaza ve yazdan sonrasına dimi ama.sabh erken kalktım.1sb sıcak su.sonra 1 bardak sirkeli su ama bardaklarım 1.5 bardaklık yani.sonra 2 sb .sıcak su daha içtim.sonrada form müsli yerdim sütle .ayy ben onu sevmedim bee.kelokslardamı öyle tadı.birazdanda meyvemi yiycem.öğlen baklabiliyosunuz demi.onu haşlamıştım akşam.birazını kavurmuştum birazdan da gerisini akvurup yoğurtla yiycem.akşam bundan sonra en son 7 de yemeğimi yiycem.eşimle anlaştım.sofraya oturmıycam artık diye.yani artık bütün koşullar tamam.çok hastayım.boğazım şiş hertarafım da ağruıyo.grip teolmuşum.ama bu haldeykensporumuda yapcam bugün .ev işelrimi bitirince.

harikasın canım.7 den sonra bencede yeme.gerçi bende saat 8 den sonra bişe yememeye çalışıyrm.benim eşimde geç geliyor malesef kisenağlama

rose kızmadın demi bana canım? bak ağlarım haaa

yok güzelim ne kızcam.estağfurullah.ama ben yalanı sevmem önceden kızmadım değil.ama iki, gündür iyisin maşallah maşallah
aman başta kızmadım sonra kızdım yazdım.amaaaannn anladın sen onu.kapiş.yerimseniben

güzelim sordıuğum sorulardan biri aklımda .evde net varmı.
bak böyle paylaşımda bulunuca ne güzel oluyo.seninde yazı ve yorumlarını görmek çok güzel bence.her zamn bu şekilde yapmaya çalış canım.ama önceden sadece ben bunu yedim deyip çıkıyodun.kimse olmasa bile geçmişe bi bak.dikkatini çeken bişe olabilri çünkü.haydi bakalım.göster kendini şeker.Şeniz

canım bu soruna cevap vermiştim ben.var fakat giremiyrm demiştim sende fırsat bulup girsen ii olur demiştin hatırladın mı?ben daha yeni gelmiştim katılım az paylaşım grupta az falan dediğin sıralardı.yinede katılımda bulunmak paylaşım yapmak çok güzel.insanın motivasyonu artıyr sayenizde güzeller.aman nazar değmesin inşallah hep katılımda bulunup geçmişi okuyacam:nazar: inanın iş yoğunlugundan gelemiyrdum yoksa çok istekliyim

kızlar geçmişi okuyorumda bu sirkeli su ne iş? ne işe yarıyor?

süte zararı olurmuki acebaCADIARZU

canım bu soruna cevap vermiştim ben.var fakat giremiyrm demiştim sende fırsat bulup girsen ii olur demiştin hatırladın mı?ben daha yeni gelmiştim katılım az paylaşım grupta az falan dediğin sıralardı.yinede katılımda bulunmak paylaşım yapmak çok güzel.insanın motivasyonu artıyr sayenizde güzeller.aman nazar değmesin inşallah hep katılımda bulunup geçmişi okuyacam:nazar: inanın iş yoğunlugundan gelemiyrdum yoksa çok istekliyim

hımm tamam canım.neyse herzamn bekleriz.fırsat buldukça gir ve yaz tamammı şekerkaydirigubbakcemile5.neyse haydi bakalım hepimize kolay gelsin.

Back
X