- Konu Sahibi Pinarbartu
- #6.801
kızlar çıkalı 3saat oldu yazılanları okumak için uğradım ama ne gelen var ne giden neyse iyi geceler herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kimsecikler yoktur belki .ama sen geçmişi hiç okumuyomusun.sana kaç kez soru sordum veya hitap ettim hepsi askıda kaldı,hiç cevap vermedin.neyse kısasa kısas var dimi ama.
canim benim sen merak etme en azindan ugrastigini ve istedigini bu sekilde gosteriyorsun emin ol seninle cok guzel vakitler gecirecegiz canim
I]
slm zeamays hoş geldin aramıza.. bilmezmiyim o bilgisayarı bir haftamı yedi neredeyse meret.. en sonuda götürdüm servise ama gene yapmadılar.. baktım olmayacak.. bir pazarımı servisde başında bekleyerek geçirdimki yapsınlar.. tez zzamanda hallet
Günaydın kızlaar,
:lepi: bilgisayarım oldu, akşam kardeşim yaptı
artık daha sık sizlerle olabileceğim.alkisalkisalkis
canım benim çok üzgünüm yaaa.benim işten dolayı hiç vaktim olmuyordu.şu sıralar müsaitim.2 gündür mutlaka geçmişi okuyup sizlere bişeler yazıyorm.bundan sonra kısmet olursa mutlaka geçmişi okuyup yazmaya başlayacam.ayyy sorularını tekrar sorar mısın tatlım aklındaysa tabiii.:çok üzgünüm:
hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugünden itibaren yemek düzenimi değiştirdim.gece tok karna tartılınca önce moralim bozuldu.tam yapamıycam derken.beynimde öyle şimşekler çaktıki anlatamam.hemne elime kağıt kalem aldım yapacağım yiyiceğim şeylerin listesini yaptım.haaa saatt gece 2.30 gibi buraya bile ben çıkıyorum diye yazıyodum.sonra yazdıklarımı hep sildfim.çünkü şuan nolursa polsun hala bişey bitmiş değil.hala önümde zamanım var.yaza ve yazdan sonrasına dimi ama.sabh erken kalktım.1sb sıcak su.sonra 1 bardak sirkeli su ama bardaklarım 1.5 bardaklık yani.sonra 2 sb .sıcak su daha içtim.sonrada form müsli yerdim sütle .ayy ben onu sevmedim bee.kelokslardamı öyle tadı.birazdanda meyvemi yiycem.öğlen baklabiliyosunuz demi.onu haşlamıştım akşam.birazını kavurmuştum birazdan da gerisini akvurup yoğurtla yiycem.akşam bundan sonra en son 7 de yemeğimi yiycem.eşimle anlaştım.sofraya oturmıycam artık diye.yani artık bütün koşullar tamam.çok hastayım.boğazım şiş hertarafım da ağruıyo.grip teolmuşum.ama bu haldeykensporumuda yapcam bugün .ev işelrimi bitirince.
rose kızmadın demi bana canım? bak ağlarım haaa
güzelim sordıuğum sorulardan biri aklımda .evde net varmı.
bak böyle paylaşımda bulunuca ne güzel oluyo.seninde yazı ve yorumlarını görmek çok güzel bence.her zamn bu şekilde yapmaya çalış canım.ama önceden sadece ben bunu yedim deyip çıkıyodun.kimse olmasa bile geçmişe bi bak.dikkatini çeken bişe olabilri çünkü.haydi bakalım.göster kendini şeker.Şeniz
gözün aydın canım hayırlı olsun.hadi bakalım kim tutar seni artık.pc tamam :)
canım bu soruna cevap vermiştim ben.var fakat giremiyrm demiştim sende fırsat bulup girsen ii olur demiştin hatırladın mı?ben daha yeni gelmiştim katılım az paylaşım grupta az falan dediğin sıralardı.yinede katılımda bulunmak paylaşım yapmak çok güzel.insanın motivasyonu artıyr sayenizde güzeller.aman nazar değmesin inşallah hep katılımda bulunup geçmişi okuyacaminanın iş yoğunlugundan gelemiyrdum yoksa çok istekliyim
hımmm fisfisfisikizlerim tutar![]()