hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugünden itibaren yemek düzenimi değiştirdim.gece tok karna tartılınca önce moralim bozuldu.tam yapamıycam derken.beynimde öyle şimşekler çaktıki anlatamam.hemne elime kağıt kalem aldım yapacağım yiyiceğim şeylerin listesini yaptım.haaa saatt gece 2.30 gibi buraya bile ben çıkıyorum diye yazıyodum.sonra yazdıklarımı hep sildfim.çünkü şuan nolursa polsun hala bişey bitmiş değil.hala önümde zamanım var.yaza ve yazdan sonrasına dimi ama.sabh erken kalktım.1sb sıcak su.sonra 1 bardak sirkeli su ama bardaklarım 1.5 bardaklık yani.sonra 2 sb .sıcak su daha içtim.sonrada form müsli yerdim sütle .ayy ben onu sevmedim bee.kelokslardamı öyle tadı.birazdanda meyvemi yiycem.öğlen baklabiliyosunuz demi.onu haşlamıştım akşam.birazını kavurmuştum birazdan da gerisini akvurup yoğurtla yiycem.akşam bundan sonra en son 7 de yemeğimi yiycem.eşimle anlaştım.sofraya oturmıycam artık diye.yani artık bütün koşullar tamam.çok hastayım.boğazım şiş hertarafım da ağruıyo.grip teolmuşum.ama bu haldeykensporumuda yapcam bugün .ev işelrimi bitirince.