Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınlar herkese sporumu yaptım geldimm
1saat yürüdüm
yarım saat koştum
100mekik çektim
100bacak açma-kapama yaptım
100sopa çevirme yaptım
100 yanlara eğilme yaptım
şimdilik bukadar birde 1kase sütlü kellogs yedim

gunaydın

bugun cok neselıyım makyajımı yaptım suyumu ıctım bırazdan kahvaltımı yapacagım...

aksam sedadan baska kımse gelmemıs...

tugbacım bencede o saatte yeme canım...yesende bıraz spor yapman gerekıyorı ınan kendını daha ıyı hıssedersın...

ben dun spor yapamadım bugun ıkı katı yapmam lazım surda bıldırıme 1 gun kaldı...

hepınıze basarılar arkadaslar...

seda bu arada sen 2 haftaya kalmaz mezun olursun gıbıme gelıyor :)

negüzel canım allah bozmasın neşeni..inşallah canım sağol

1saat yürüdüm
yarım saat koştum
100mekik çektim
100sopa çevirme yaptım

41 kere maşallah sana canımmmm.nazar değmez inşallah.seni gördükçe spor yapma azmim artıyor valla.yapamadıgım her gün için kendime çok kızıyorum.canım sen hiç yorulmuyor musun ?ben işten eve gittiğimde bile çok yorgun oluyrm.yemek yap evi topla derken haşatım çıkıyor üstelik daha bebişimde yok yaniiii

sedacım sabah kaçta yürüyüşe gidiyrsun ve okulun rahatmı ders saatlerin felan?nasıl zaman bulup bu kadar güzel spor yapabiliyrsun?ben 7 de kalkıyrm koştur koştur işe geliyrm

afferım tuba ıste böyle önce kafanda bıtıreceksın olayı...bak bende yavas yavas çözuyorum bu işi bırden olmuyor...mesela ekmek yersem bıraz yanında dırek tartıya yansıyor...gec yememeye calısıyorum ve hemen yatmamaya calısıyorum...

sagol seda amın ınsallah bozulmaz bugunum...malum burası cok streslı...

zeamays bence ıcme senın zaten sırkelı suya ıhtıyacın yok daha bebıslerın cok kucuk....cok hamurişi ve tatlı gıbı seyler yeme yeterlı....kendılıgınden gıdıcek...

bende elmamı yedım öglenı beklıyorum sabırsızlıkla bırazdan suyumu ıcecegım burda hava acayıp kapalı sanırım yagmur yagıcak hala yaz gelmedı....aman gelmesın benım belımdekı katlar görunmesın hahahhaaa............

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bugünden itibaren yemek düzenimi değiştirdim.gece tok karna tartılınca önce moralim bozuldu.tam yapamıycam derken.beynimde öyle şimşekler çaktıki anlatamam.hemne elime kağıt kalem aldım yapacağım yiyiceğim şeylerin listesini yaptım.haaa saatt gece 2.30 gibi buraya bile ben çıkıyorum diye yazıyodum.sonra yazdıklarımı hep sildfim.çünkü şuan nolursa polsun hala bişey bitmiş değil.hala önümde zamanım var.yaza ve yazdan sonrasına dimi ama.sabh erken kalktım.1sb sıcak su.sonra 1 bardak sirkeli su ama bardaklarım 1.5 bardaklık yani.sonra 2 sb .sıcak su daha içtim.sonrada form müsli yerdim sütle .ayy ben onu sevmedim bee.kelokslardamı öyle tadı.birazdanda meyvemi yiycem.öğlen baklabiliyosunuz demi.onu haşlamıştım akşam.birazını kavurmuştum birazdan da gerisini akvurup yoğurtla yiycem.akşam bundan sonra en son 7 de yemeğimi yiycem.eşimle anlaştım.sofraya oturmıycam artık diye.yani artık bütün koşullar tamam.çok hastayım.boğazım şiş hertarafım da ağruıyo.grip teolmuşum.ama bu haldeykensporumuda yapcam bugün .ev işelrimi bitirince.

sen halledersin şekerim ben sana gerçekten çok inanıyorum ve güveniyorum yazın eşinin ve senin memleketine giderken çok daha ince olacaksın..kilo vereceksin ve düzenli sporda yapacağın için olduğun kilodanda az görüneceksin..kesin karar almana çok sevindim ayrılmak yok daha 1buçuk ay var gitmene ne verirsen kar canım..buarada geçmiş olsun tatlım

sedacım sabah kaçta yürüyüşe gidiyrsun ve okulun rahatmı ders saatlerin felan?nasıl zaman bulup bu kadar güzel spor yapabiliyrsun?ben 7 de kalkıyrm koştur koştur işe geliyrm

canım bende 7de kalkıyorum akşamdan ısladığım kuru kayısıyı ağzıma atıp sıcak su içiyorum sonra elime su şişemi alıp çıkıyorum gelincede evde diğer hareketleri yapıp duş yapıyorum sonrada okul..okulum rahat değil canım ben eczacılık okuyorum pek kolay sayılmaz ama alıştım artık yorulmuyorum çünkü spor beni hiç yormuyor artık vücudum çok alıştı..ben her girdiğimde evde olmuyorum aralarda okuldanda girip yazıyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum mesela şuanda okuldayım birazdan derse girecem ama bu koşturma beni dahada zayıflatıyor iyi oluyor yani

canım bende 7de kalkıyorum akşamdan ısladığım kuru kayısıyı ağzıma atıp sıcak su içiyorum sonra elime su şişemi alıp çıkıyorum gelincede evde diğer hareketleri yapıp duş yapıyorum sonrada okul..okulum rahat değil canım ben eczacılık okuyorum pek kolay sayılmaz ama alıştım artık yorulmuyorum çünkü spor beni hiç yormuyor artık vücudum çok alıştı..ben her girdiğimde evde olmuyorum aralarda okuldanda girip yazıyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum mesela şuanda okuldayım birazdan derse girecem ama bu koşturma beni dahada zayıflatıyor iyi oluyor yani

aferin sana sedacım süper girl seni :nazar:

1saat yürüdüm
yarım saat koştum
100mekik çektim
100sopa çevirme yaptım

maşallah,:nazar:

keşke bende yapabilsem spor,

benim öncelikle mekik çekip şu koca göbekten kurtulmam gerek,

sabahları biraz kondisyon bisikleti çalışıyorum ama 10 dk. geçmiyor, kızlar izin vermiyor:çok üzgünüm:

zeamays bence ıcme senın zaten sırkelı suya ıhtıyacın yok daha bebıslerın cok kucuk....cok hamurişi ve tatlı gıbı seyler yeme yeterlı....kendılıgınden gıdıcek...

sağol canım uyarın için, içmem bende, acelem yok zaten yavaş yavaş veririm kilocukları bende.

yalnız sirkeli suyun faydasını yinede söyleyin kızlar yaa, bizim ma-aile kiloyla başımız dertte :) üst katta annem, kızkardeşler hepsi bu aralar rejimdeler :) yakında düğünümüz vardakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aramıza canım sevindim bilgisayarının olmasına

teşekkürederim sedacıııma.s.

afferım tuba ıste böyle önce kafanda bıtıreceksın olayı...bak bende yavas yavas çözuyorum bu işi bırden olmuyor...mesela ekmek yersem bıraz yanında dırek tartıya yansıyor...gec yememeye calısıyorum ve hemen yatmamaya calısıyorum..

bende elmamı yedım öglenı beklıyorum sabırsızlıkla bırazdan suyumu ıcecegım burda hava acayıp kapalı sanırım yagmur yagıcak hala yaz gelmedı....aman gelmesın benım belımdekı katlar görunmesın hahahhaaa............
vallaha haklısın destinam.iş kafada bitirmede.ama bu son kafamda bitirişim inşallah.çünkü busefer hedefime ulaşıncaya kadar kaçamk felan yapmıycam.en azından 75e düşünceye kadar.akşamda bal baklavada olsa yinede yemiycem artık.
bencede yaz daha gelmesin.o katlardan bende çokdaaa.kaydirigubbakcemile3
sen halledersin şekerim ben sana gerçekten çok inanıyorum ve güveniyorum yazın eşinin ve senin memleketine giderken çok daha ince olacaksın..kilo vereceksin ve düzenli sporda yapacağın için olduğun kilodanda az görüneceksin..kesin karar almana çok sevindim ayrılmak yok daha 1buçuk ay var gitmene ne verirsen kar canım..buarada geçmiş olsun tatlım

ayy kuzuuuum yerim seni ben beeee.ah inşalah bi incecik olsam ah aaaaahhhhh.neyse olacak inşallah.ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır ddimi ama.aman güzelim gitmemem 2.5 ay var dur .1.5 ay değil.temmuzda tgidicez nasipse.ama ben gidince bidaha buraya gelmiycem.ordan da memleketime gidicem.yani 2 ay olmıycam yaaa.senağlamasenağlama

yine maşallah diyeceğim sana, (arkanı kaşıkaydirigubbakcemile3)

ben öğrenciliğimde derslerden başka pek bişeye zaman ayıramıyordum, yoğun bir bölüm bitirdim ama seninkide hafif değil yani,

azim bu olsa gerek, :lepi:

tebrik ederim:1hug:

zeamays annenlerle yakınmı oturuyorsun? ne guzel yaa cok rahat olur helede ıkız bebekler ıcın....

evet canım çok yakınız, öksürseler ben seslerini duyuyorum evdenkaydirigubbakcemile3

doğumdan iki ay önce annemlerin alt katına taşındık,

ikizlere tek başına bakmak çok zor olurdu, hem çalışmaya başladığımda annemler bakacaklar bebelerimea.
s

en ıyısını yapmıssın cok ısabetlı bır karar olmus....ınan ınsanın aklı evde kalmıyor bır yakını baktıgı zaman....ne zaman baslıyorsun calısmaya?

Back
X