- Konu Sahibi Pinarbartu
- #6.921
ben ders çalışıyordum kızlar ara ara baktım ama kimse gelmedi iyi geceler herkesee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeamays sevindim pc nini yapıldıgına benim kardeşimde öle ama benimki baya büyük bir sorunmuş.. hadi bakalım artık sık sık bekliyoruz seni gurubumuza kaydirigubbakcemile5... şu sirke işinide bence nette yada doktordan iyice bir araştır öle dene.. nolur nolmaz demi.. ikizlerin herşeyden önemli bence.. zaten sen azcık yediklerine dikkat etsen emzirdigin için senin işin çok kolay hele birde ikizin var 2 kat kolay:roflol:
güleysacım menemen güzel ben cok yapardım gecen sene.. az yaglı ve yumurtanın beyazıyla yap.. sarısını azcık koy cünkü kalori yumurta sarısında ..hem öle veremedim deme.. daha cumaya bir günden cok var demii ne versen kardır.. unutma verirsen kaçamak var yoksa sana bişey yok :roflol:.. yemeeeeeeeeee misafirlerin gelse bile yemeeeeeklava:
rossem bak ne güzel ben demiştim diyecem ama demeden eşinle anlaşma yapmışsın :roflol:.. gercekden şu yediklerini içtiklerini yaz bence bir kagıda gecen okudun dimi bir arkadaşımız öle yapmıştı belki böle daha iyi olur birde böle dene canımcım Şeniz
sedacım sporun gene cok güzel gidiyor.. ben sabah bir bucuk saat yürüdüm ama akşma yürümedim eve geldim dahada cıkmadım bugün nedense hiç halim yok .. sen gene süpersin valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis.. şu kayısı ıslatıyorum dedn ya merak ettim bunun bir sebebi varmı ben bilmiyorum valla acıklarsan sevinirim....
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... bol bol yeeeeeee et olsun anacım yag olsun.. elini korkak alıştırma sakın :roflol:
hem sen korkma hiç ye bol bol ben bu hafta seni gecemem valla gecememmmmmm![]()
kız sende bu 55 destekledinmi.. ben 60 olcvam 55 istemiyorum bu sefer bu ayki hedefi yazdım sadece mayısda 65 :mymeka: :mymeka: aslında 65 de azmı ne şunu biz 64 yapalım degilmi yada 63 kız nesli yaz kafana göre ya 64 yada 63 sen yaz hedefime kavuşamazsam derim bütün suclu nesliiiiiiikaydirigubbakcemile3 :roflol: şakkıdı
destinaaaaaaaa. kıs o55 de anacım 65 yap orayı beni öldürecenmi sen ben bu ayki hedefi yazdım sadece 55 olmak istemiyorum zaten bu mayıs sonuna 65 demiştim degiş kız onu
slm kizlar ne habersiniz gittigim yerde hic birsey yemedim catlayinda patlayin hatta simdide yemiyecegim
ispanak yaptim sadece tadina bakarim yemek istemiyom ayrica sabah nivea bady yaptim simdide yuruyuse gidecem cok yagmur yagmazsa
tuğbacım çok geçmiş olsun tatlımm..ıhlamur-zencefil felan kaynat umarım en kısa zamanda iyileşirsin birde bak sen su sana çok iyi geliyor içince kendini hafiflemiş hissediyorsun sanırım şişliklerin gidiyor düzenli içmeye çalış güzelim..
guleysacım kellogs k nın 3çeşidi var meyvelisini denedim tadı kötüydü şurup gibi kokuyor çikolatalısını denemedim ama sadesini yiyorum fena değil tadı kötü değil hepsi tam tahıllı zaten..birde nestle nesfit çikolatalı yiyorum o da güzel canım şekerli birşey istediğinde sütle yiyorum 1kase biraz kesiyor çikolata krizini,yani kellogs k sade,nestle nesfit çikolatalı bunların 2sini yiyorum canım ben...
siyahçım tekrar yürümene çok sevindim sabah iyi yürümüşsün yarın hem sabah hem akşam yürürsün kaçamakları eritirsin canım..birde ben kayısıyı ıslamadan yiyemiyorum canım çiğnerken plastik gibi geliyor ıslayınca taze kayısı gibi oluyor birde bağırsaklara daha hemen etki ediyor ondan ıslıyorum canımcım....