- Konu Sahibi Pinarbartu
- #6.981
kızlar netimiz kesik giremiyorum 61 oldum dışardan yazıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben senin için söylemedim sadece sen eminimki önemsiyorsundur yoksa tekrar neden takım kurmaya çalışasın ayrıca seni hala motive etmesi çok güzel gerçekten..arada olur girilemez insan fırsat bulamaz ama hergünde yoğun olunmaz inanki ders aralarında bile okuldan giriyorum sonunda herkesin işi gücü var ama vakit ayrılmazsa ne manası varki cumaları bildirim yapalım işimiz bitsin..baştan söyledim kusura bakmayın diye ama içimden geçenleri söyledim yani
selam kardeş takım
hayırlı cumalar diliyorum hepinize a.s.
neslihancım nam abla nete giremiyor bildirimi ben yapıcam onun yerine kontrol edersen sevinirim haber bekliyorum
3.TAKIM ** 102. ETAP **
sılagul( 62.0/61.0 /1.0 /1.61% )
kararsız ( 59.2/59.0 /0.2 / 0.34% )
selin34 (64.6/ 64/0.6 /0.93 % )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /0.0%)
cabik (76.2/75.7 /0.5 /0.66 % )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(124.5 /123.8 / 0.7/ 0.56%)
gülbeyza(85.0/85.0 /0.0 /0.0 %) (YENİ ÜYE)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(617.9/614.9 /3.0 / 0.49%)
14.TAKIM 102.etap
haysem (63.0/61.0/2.0/3.17%)
rose14 ( 82.0/82.0/0.0/0.0%)
neslihan ( 68.8/68.8/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/81.2/0.7/0.85 %)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(77.5/76.8/0.7/0.90%)
sıyah24 (68.8/67.0/1.8/2.62%)
sedaaa21(66.6/65.0/1.6/2.40%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (639.0/632.2/6.8/1.06%)
TAMAM CANIM KONTROL ETTİM BİLDİRİM YAPABİLİRSİNa.s.
ayyy ben seni cok seviyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz seni şişko patates ... boyum uzadı tabi mesela az evvel yemek yiyecektim vaz geçtim basna kavuşamayasın bu haftada bir kilo verim haftaya 60 olum... şey dünkü kaçamakdan sonra bir kilo almışımda senağlama.. anlayacagın 66 olmam için bir degil 2 kilo vermem gereklisiyah gicigi tebrik ederim seni aferim boyun uzadimi beni gectinde gicik sevmiyom seni siskoo
başkasının fikri ne bilmiyorum .. ama ben biraz egoistim tamam sen kendini düşünüyo olabilirsin.. ama benim için bu kanala lazımsın.. çünkü senin yaptıgın spru verdigin kiloyu görünce ben daha bir şevkleniyorum.. onun için gitmemelisin.. sadecekendini düşünmeeeeekızlar ben havuza gidiyorum gidip geleyimde tümgün ders çalışmam lazım sınavlarım başlicak haftaya..birde kusura bakmayın ama birşey diyecem ben artık eskisi gibi takıma gelmek bile istemiyorum hiç paylaşım felan yok ben doğumgünüme 58 kiloda girmek için kendime söz verdim ciddi ciddi karar aldım buyüzdende diyeti bırakmıyorum sporu zaten artık hiç bırakmayacağım..küsermisiniz bilmiyorum ama bu takım beni motive etmiyor açıkçası bence sizide eskisi gibi etmiyor yoksa herkes hırslanıp kilolarından kurtulur..neslihancım ben çıkabilirim takımdan gene arada takılırım uğrarım ama yeni birisi geçebilir yani yerime listede olmasamda olur çünkü ben ders aralarında uğrayacak kadar ciddiye alıyorum ama karşımdakiler öyle olmayınca sıkılıyorum kusura bakmayınn
aha bu işde yürüdüm diyon.. bende akşam yürümeyecektim şunu okudum diye yürüyeyim dedim.. motive bu işdeeebuarada 1saat 15 dakika yüzdüm eve geldimm ders çalışıyorum ara ara bakarım
en güzeli bu işde sende bak keyfine bekleme pc başında...ben ders çalıştım geldim ama muhabbet edecek kimse yok havada ılık çıkıp biraz dolaşayım ozamana gelen olur belkii
neslimmmmmmm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seni ayrı yeten tebrik ederim... ay çok güzel bir duyguuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 [/B]
bende dün yedim valla süperdi...afiyet olsun...et bakim et gecekten tebrige ihtiyacim var
gicik karii
ahanda lahmacunlari yedim geldim isteeee
dunden beri bir kilo aldim diyerek ne demek istedinki yani aldinmi kilo ohh iste budur yaa cok sukurrr
buyur burdan yak bu ne oluyor şimdi.. cekilmek ne demek.. 65 olacaktın hani... ya varya harbi sacmalıyonuz şimdi.. iii rosse gidiyor.. sade öle sen git.. bende cıkıyorum ölese başka takıma... böle yapacaktınızsa neden başta demediniz.. hem sen hangi sebeble beni bırakıyon.. ben sen varsın diye geldim bu takıma.. nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibu arada tebrik ederim hepinizi bu hafta birinciyiz zaten bizde bunu istiyorduk hem analizlerde hemde bu hafta birinci olup damgamizi attik bende gorevimi tamamlayarak yarismadan cekiliyorum
siyahcim cok uzgunum guzelim ama artik ben yokum kime takilacan bilmiyom sen kazandin emin olabilirsin