Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz hemsom sayfa da gozuktun simdi yoksun nere kayboldun gel iki laf edelim bu hafta sonu yokum anneme gidecem pazara kadar kalcam simdiken haber vereyim annem baska sehirde kaliyo o yuzde gitimi yatili kaliyoruz

sıyahla neslıhan asagıda görunmuyor ama haysem harıc tum takım burda sanırım

arkadaslar ben daha dun neslıhana msnde bu konudan bahsedıyordum...madem herkes burda eger sız bundan sonra da böyle devam edıcez dıyorsanız neslıhanın dedıgı gıbı takım kapansın bıtsın...tabı böyle olmasını ıstıyorsanız..ki kımse bunu ıstemıyor emınım ama ben gunduz ofıste tek oldugum ıcın musaıt oldugumdan sık gırebılıyorum ancak herkes musaıt olamıyor hak verıyorum.daha yenı yenı kaynasmaya baslıyorduk herkes bırbırını yenı tanıyorken helede yıne bırıncı olmusken bırakmayalım derım

sedanında dedıgı gıbı o zaten burası olmasada yoluna devam edıcek sıyahda öyle...
neslının zaten hedefıne cok az kaldı...
gerıye eylulce-rose14 ve ben kaldım yolun basındayız bız...
bırde dun aynalar nıcklı bır arkadası davet ettık ...ki ben cok ısrar ettım neslıhana bıraz paylasım artsın dıye sagolsun kırmadı benı göze aldı tamam dedı..

hele de bugun onu böyle görunce ınanın uzuntuden gırmek ıstemedım butun gun...ve sınırımden yedım yanı...

kilzar msj tek tek yaziyorum cunku alinti yapip birden hepinize cevap veremiyorum 8 ayda avatar degistirmeisni ogrendim bi 8 ay sonra onuda ogrenirim insallah umidim var-tatlicadiarzu-

arkadaşlar şöyle geçmişe bi göz attım.ama alıntılayaömadım.neyse konu belli zaten paylaşım.bu konuda sedada haklı nesliahanda bende siyahda eylülde destinada .yani bütün takım serzenişlerinde haklı.öncelikle benim moralim dün malesef çok bozukrtu.akşmada hem ağladım hem yazdım.saat 4te yattım gece.ders çalıştım tabi o kafayla pek bişey anlşamadım.ama benim halimi biliyosdunuz.benim yatıncaya kadar hem msnm açık hemde kk formu hep açık olur.ve pc başından pek kalkmam.ama yaklaşık 10 gündür çok yoğunum.sınavlatrtıma az kaldı.keşke tek derdim sınav olsa.eşim kızm ve en önemlisi komşular.yoğun bi trafik yaşadım.hala da yaşıyorum.kızımnı kurana geçiş kutlması var haftyaya onun hazırlıkları var bi taraftan.
ama bunların hiçbiri buraya girmemek için mazert değil benim için.çünkü çok vakit almıyo buraya gitrip yazmak.ben şahsen burası sayesinde motive oluyorum.burayı okuyunca sizlerin destekleri olunca.ama benim yolunda gitmeyen bi düzensizliğim vardı .mama pazartesiden beri çok şükür herşey byolunda.dediğm gibi gerekirse sadece salatayla yoğurtla gezcem.ama yaza bu kiloyu vercem.tabiii en önemliside sizlerin destek ve motiveleriye.
şimdi nesliahan ve diğer takım arkladaşlarımı gerkesizi sözşlerle yazılarla meşgul edip yorduğum üzdüğüm ve kızdırdığım için öncelikle özür diliyorum.dün geceki yazımdan bahsediyorum.bu bidaha benim için tekerrür etmiyecek.v e ki,msede biyere gitmeyecek.sedaaaaaaa sende.bak herşey daha güzel olcak inşşalh.kimse kimse bırakmasın.biz hepimiz bir bütünüz çünküü.
kaptaaaaannnnnnnnnnnn seni seviyoruuuuuuuzzzzzzzzzzz. sen gidersen ben kilo aluırımmm.vebali senin olur heee.

sıyahla neslıhan asagıda görunmuyor ama haysem harıc tum takım burda sanırım

arkadaslar ben daha dun neslıhana msnde bu konudan bahsedıyordum...madem herkes burda eger sız bundan sonra da böyle devam edıcez dıyorsanız neslıhanın dedıgı gıbı takım kapansın bıtsın...tabı böyle olmasını ıstıyorsanız..ki kımse bunu ıstemıyor emınım ama ben gunduz ofıste tek oldugum ıcın musaıt oldugumdan sık gırebılıyorum ancak herkes musaıt olamıyor hak verıyorum.daha yenı yenı kaynasmaya baslıyorduk herkes bırbırını yenı tanıyorken helede yıne bırıncı olmusken bırakmayalım derım

sedanında dedıgı gıbı o zaten burası olmasada yoluna devam edıcek sıyahda öyle...
neslının zaten hedefıne cok az kaldı...
gerıye eylulce-rose14 ve ben kaldım yolun basındayız bız...
bırde dun aynalar nıcklı bır arkadası davet ettık ...ki ben cok ısrar ettım neslıhana bıraz paylasım artsın dıye sagolsun kırmadı benı göze aldı tamam dedı..

hele de bugun onu böyle görunce ınanın uzuntuden gırmek ıstemedım butun gun...ve sınırımden yedım yanı...

destinam kimse birakmak istemez vaktim oldukca giriyorum sen ofisi de oldugun icin biza zaman ayirip giriyorsun tsk ederiz ama bizim is yerinde o imkan yok inan 2 bebismi var geceleri klinkte calisiyorum gunduzleri esime yardima gidiyorum restoranta bunun ustune distan okul bitiriyorum mesele haziranda sinavim var yani demek istedigim evde oturup ta girmemezlik yapmiyorum hepimiz de oyleyiz haysemin pc bozulmus giremiyo siyah tum gun calisiyo tugbanin kursu var olmadigi zaman giriyor yani kimse kimseye uzulup kirilmasi burda bi hedefimiz var hepimizin takim birinci olacak yine bu hafta yani ne denir baska hepinizi teker teker tebrik ederim:hooray:

tugba özur dıleyecek bısey yok bıtanem önce saglık sen ıyı olda gerısı bos

eylulce canım anlıyorum da ben neslıhanın bu kadar kırılmasına uzuldum...ınsallah duzelır hersey

arkadaşlar şöyle geçmişe bi göz attım.ama alıntılayaömadım.neyse konu belli zaten paylaşım.bu konuda sedada haklı nesliahanda bende siyahda eylülde destinada .yani bütün takım serzenişlerinde haklı.öncelikle benim moralim dün malesef çok bozukrtu.akşmada hem ağladım hem yazdım.saat 4te yattım gece.ders çalıştım tabi o kafayla pek bişey anlşamadım.ama benim halimi biliyosdunuz.benim yatıncaya kadar hem msnm açık hemde kk formu hep açık olur.ve pc başından pek kalkmam.ama yaklaşık 10 gündür çok yoğunum.sınavlatrtıma az kaldı.keşke tek derdim sınav olsa.eşim kızm ve en önemlisi komşular.yoğun bi trafik yaşadım.hala da yaşıyorum.kızımnı kurana geçiş kutlması var haftyaya onun hazırlıkları var bi taraftan.
ama bunların hiçbiri buraya girmemek için mazert değil benim için.çünkü çok vakit almıyo buraya gitrip yazmak.ben şahsen burası sayesinde motive oluyorum.burayı okuyunca sizlerin destekleri olunca.ama benim yolunda gitmeyen bi düzensizliğim vardı .mama pazartesiden beri çok şükür herşey byolunda.dediğm gibi gerekirse sadece salatayla yoğurtla gezcem.ama yaza bu kiloyu vercem.tabiii en önemliside sizlerin destek ve motiveleriye.
şimdi nesliahan ve diğer takım arkladaşlarımı gerkesizi sözşlerle yazılarla meşgul edip yorduğum üzdüğüm ve kızdırdığım için öncelikle özür diliyorum.dün geceki yazımdan bahsediyorum.bu bidaha benim için tekerrür etmiyecek.v e ki,msede biyere gitmeyecek.sedaaaaaaa sende.bak herşey daha güzel olcak inşşalh.kimse kimse bırakmasın.biz hepimiz bir bütünüz çünküü.
kaptaaaaannnnnnnnnnnn seni seviyoruuuuuuuzzzzzzzzzzz. sen gidersen ben kilo aluırımmm.vebali senin olur heee.
kaydirigubbakcemile kiz hemsom iste bu yaaaa tabi kimse bi eyer gitmeyecek istersen burda yaslanalim sonunda basaricaz ah hemsom ah kizin da tebrik ederim benim icin kocaman op tatli cadiyi

noluyonuz beee
herkes gidiyorum diyor
kız gidilecek yermi buldunuz kendinie yoksa çıtır prensesler

Arkadaşlar takımlar sıralamasındaki derecenizden dolayı tebrik ederim.Ayrıca bireyseldeki başarısından dolayı haysemi tebrik ederim a.s.

kaydirigubbakcemile kiz hemsom iste bu yaaaa tabi kimse bi eyer gitmeyecek istersen burda yaslanalim sonunda basaricaz ah hemsom ah kizin da tebrik ederim benim icin kocaman op tatli cadiyi

hee demi hemşooooo.kız ben gidermiyim.az önce aynı kiloda olduğum arkadaşım aradıda.o yoktu burda memleketine gitmişti.tam gaz yarın hem yürüyüşe hem spora başlıyoruz inşalah.bide şu sedanın nesfitinden alıp bişey hazırlayamayınca ondan yiycem.yok bu iş gurur meselesi oldu benim için.ne çikolta ne pasta göresim var.o kadar ciddiyim yani.tek sorunmum sağ ayak topuğum.galiba topuk dikeni varmış.gerçi dora gitmedim ama araştırmalarım o yönde.ayağımın üstüne fazla basamıyorum.çok yürüyünce otourtuğumda ağrıdan duramıyorum.neuyse bakcaz bi çaresine.
kızm içinde ç.ok sağol canım.inan çok güzel bi duygu.allah herkese nasip etsin.ah bi duysan teyzesi okuytuşunu.senin için kızmıda kocaman öptüm bile.

ben bugün bişey yedim diyemem.ikindin gelince sağolsun arkadaşlardan biri yemek felan hazılamış pilşav da ben hmen mutfağa girip kabak varmış .hemen onları soydum 3 tanesini yani küçük küçük doğrayıp.teflon tavada ve çok az yağda kavurdumpul biberle.sonrada üstüne yoğurt döküp yedik.ayy inanın çok lezzetli oluyo.kabaklar küp küp doğrancak ama.yanınada saltayla onu yedim.eşime bulgur pişlavı dolaptan yeşil fasülye salta ve cacık yaptım.ama ben yemiycem.çay içicem sadece birazdan.akşam yemeğini iptal etmiştim hatırlarsanız.yatmadan önce içilen sirkeli suyunda ayrıca çok faydası var.sabha aç karnada içiyorum ben.üstünede 3 bardak sıcak suu.haa kalkar kalkmaz oda sıcaklığında ama ılk yani su içiyorum.çok ama çok etykilçi.

noluyonuz beee
herkes gidiyorum diyor
kız gidilecek yermi buldunuz kendinie yoksa çıtır prensesler

akrep pardon canım görmedim bu msjını .
yok anam yok giden miden yok.bi nevi depresyon diyelim gitsin.kimse yuvasını terkletmiyo yani.ç
eeeeeeeeeeee aşk yuvası olurda zayıflama kilo verenlerin yuvası olmazmı.ahanda bizim yuvamızda burası.:enbuyukkk:

ayy bakın ne buldum .az önce formu gezerken yoğurt yağ yakıyor diye bi bölüm varya oraya giridim.ayy bu yoğurtla ne kadar çok kilo verilmiş.
bundan sonra akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiycem duyrulur.içine maydonoz doğrayıp öğrenciyken yatmadan önce hep yer ve severdim.şimdide yine öyle yapcam ama akşamları yyicem.çakşam yemeği niyetine yani
.daha neler nelr var yaaaa.

Back
X