Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler herkese ben yarın detoksa başlayacağım ama 1günlük değil 3gün yapmayı düşünüyorum bronşitim felan azdı,birde vücudum hep şişiyor ellerim ayaklarım karnım çok ödem var vücudumda,kuzenim doktor onu aradım biraz önce bukadar spora rağmen kendimi halsiz hissediyorum dedim birkaç gün detoks yap toksinler atılsın devam ederse ona göre bakarız dedi..yarın başlıyorum yani kızlar bağırsaklarımda temizlenmiş olur okadar şey içmeme rağmen hala ara ara kabızlık çekiyorum

ben gidip yatayım kızlar sabah gelemicem söylediğim gibi eczaneye gideceğim öğlen gelirim görüşürüzz iyi uykular hepinizee

ayy bakın ne buldum .az önce formu gezerken yoğurt yağ yakıyor diye bi bölüm varya oraya giridim.ayy bu yoğurtla ne kadar çok kilo verilmiş.
bundan sonra akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiycem duyrulur.içine maydonoz doğrayıp öğrenciyken yatmadan önce hep yer ve severdim.şimdide yine öyle yapcam ama akşamları yyicem.çakşam yemeği niyetine yani
.daha neler nelr var yaaaa.

evet hemsom yogurt zayiflatir ama nerdeyse tek urun halinde kulanman lazim tek urun degincede sagliga zarali o yuzden dikkat et tansiyon sorunu var zaten sende tuket ama tek urun halinde degil

iyi geceler herkese ben yarın detoksa başlayacağım ama 1günlük değil 3gün yapmayı düşünüyorum bronşitim felan azdı,birde vücudum hep şişiyor ellerim ayaklarım karnım çok ödem var vücudumda,kuzenim doktor onu aradım biraz önce bukadar spora rağmen kendimi halsiz hissediyorum dedim birkaç gün detoks yap toksinler atılsın devam ederse ona göre bakarız dedi..yarın başlıyorum yani kızlar bağırsaklarımda temizlenmiş olur okadar şey içmeme rağmen hala ara ara kabızlık çekiyorum
sedda ii geceler bu kadar halsiz hissediyorsan kendini magnezium kuru yap bi arastirs istersen gerci eczanede calisiyorsun onlar daha ii bilir rejim esnasinda hallsizlik oldugu zaman doktorum tavsiye etmisti bana faydaisni gordum

canım öncelikle geçmiş olsun.çok mu hava felan yutuyosun acaba koşarken bisiklet sürerken.gerçi orda havalar nasıl bilmiyorum.burası hala serin çünkü.terliyosundurda bu aktiviteleri yaparken.güzelim dikkat et kendine. kabız olmanda gerçekten ilginç.sıvıyıda çok alıyosungeneldede lifli şeyler yiyodun heralde dimi.neyse düzelir inşallah.
şu 3 günlük detoksu bana da söylermisin.biliyosunki benimde ellerim yüzüm çok şişiyo.ayy hele yüzümün şişmesine sinir oluyorum kocaman bi ben oluyorum çünkü.

evet hemsom yogurt zayiflatir ama nerdeyse tek urun halinde kulanman lazim tek urun degincede sagliga zarali o yuzden dikkat et tansiyon sorunu var zaten sende tuket ama tek urun halinde degil

haa buarada hayırlı sabhjlarrrr.
vallaha hemşom ben bu yoğurt işini yapcam inşallah.sabhları normal kahvaltımı yapcam.diğer öğünlerde yoğurt.ama yoğurdu sade yemem heralde.mesela içne salatalık doğrarım.yeşillikle olabilir keten tohumu felan alcam onunla yiyebilirim.yani yiyecekleri yoğurdun içine koycam anlıycaaan.ben zaten yoğurdu kendim yapıyorum .haa bazen yada genellikle diyebilirmki.tvde duymuştum.yoğurdu ilk mayası nı probiyotikli yoğurtlayapın demişti erkan topuz hoca.bende o yüzden aktivianın sadesiyle yapıyorum yoğurdu.ayyy inanını çok daha farklı oluyo.hafifi oluyo yoğurt.bana gelen komşularda hep derler senin yoğurdun farklı oluyo diye .şişkinlik yapmıyomuş.

hoşgeldin destinam nasılsın canım.ben şimdi sayfayı aşağı alıyorum.ortalığı toplayıp.kızıma kahvaltı hazırlıycam

arkadaşlar kusura bakmayın içim içim yedi bugün ama elden bi,şiey gelmez.hele yazdığım yazıdan sonra allaaahhh dedim yanlış anlaşılacak şimdi.neyse durumu anlatayım.sabah kızımı hazırlarken 8de arkadaş aradı.nolur benim yanımda hastaneye gel dedi.galiba taş düşürüyomuş.hemn çıktım.kızıda babasına bıraktım sen götür diyee.neyse gittik tahlildi filmdi derken saat4 oldu.eve geldik elektrik yok.eşime dedim dükkandan sen kkya girip durumu izah et diye oda bilgisayar çökmüş forn-mat atıyomuş.bide ondan fırça yedim.benim derim omu diye.artık aşağı indim kızm bisiklet sürecem dedi.elektrk geldi ben eve geldimhemen pcyi açıp buraya damladım.hepinizden çok özür diliyorum.sizleri meşgul ettiğim için.
hımm bak kendine gelmişsin sevindim.. özür dilemenede gerek yok.. hepi,mizin oluyoır öle zamanlar.. anlıyorum seni.. sadece senden biraz gayret istiyorum.. bak beni görüyorsunuz.. en büyük örnek benim aranızda.. o kadar şeyden sonra gene aranızdayım.. halada yaşıyorum emin ol dün nesli gördü öle bir sinir harbi yaşadımki eşime cocuklarıma neredeyse evi ters dönderiyordum ama toparladım hemen.. pazartesiden sonra bomba gidi bekliyorum seni Şeniz
siyahçım çok sağol ben seni motive ediyorsam ne mutlu bana,bende her yaptığım hareketi yazıyorumki belki işe yarar yapmayanlarda başlar diye..ben sinirle felan söylemiyorum gayet sakin açıkça şikayetlerimi söylüyorum sıkıcı olmaya başladı motive olmuyorum dedim sadece kaçkeredir söylüyorum sonrada uyumsuzmuşum gibi yanlış anlaşılıyor neyse önemli değil kapatalım bu konuyu..bende işime dersime bakarım evde olduğum sürece gene girerim ama okuldan felan girmem artık inan ders arası 10 dk ve ben gelip birisi bişe yazmışmı diye giriyorum buarada süpersin gene eminim aldığının yanında dahada verirsin haftaya :nazar: banada yetiştin canım birlikte mezun olacağız galiba kaydirigubbakcemile5
evet seda motive etmezmisin.. hergün yediklerine tek tek bakıyorum emin ol ne yemişsin.. hatalarım oluyor buluyorum.. ne yiyebilirimi diye fikrim oluyor.. yaptıgın sporlar azimlendiriyor.. kilo verince bak demekki yapınca oluyor diyorum.. bunu es geçmemek gerek.. bakma öle herşeyden bahsedmiyorum.. ama emin olun herşeye tek tek dikkt ederim ben... hem sadece kendim için degil diger bütün arkadaşlarımızıda öle öotive ediyon... hak veriyorum sana ben emek veriyorsun karşılıgındada sende bişeler istiyorsun.. ama görüyorsun bazen oluyor işde sorunlar.. bence bizim için takım için.. buralar için bazı şeyleri görmemzlikden gel... bak az kaldı inşallah mezun olup cıkacagız Şeniz
buarada ben yarın giremem haber vereyim dedim sabah eczaneye gidecem kapalı ama yeni ilaçlar gelecekmiş bende deneyim olsun diye yardıma gidiyorum sahibi bizim apartmanda oturuyor da haftada 1gün gidiyorum sağolsun herşeyi öğretiyor..öğlen gelirim öğleden sonrada 2saat ders verecem lise öğrencilerine inşallah yardımım olur...
okul işine cok sevindim valla .. süpersin...
slm arkaadslar sedaa sitemlerinde haklisin ama firsat buldukca herkes girmeye calisiyo zaten izinli arkadaslar var gelmedi daha o yuzden moralini bozma bu arada seni ve siyahi kutlarim yine superdiniz bu hafta:nazar:
teşekkür ederim eylül inşallah darısı hepimize olsun kaydirigubbakcemile5
kız gelmeden nasıl gördün beni de hoşgelin dedin
şaşırrdımmm
kız onun arkasındada gözü var sen bilmiyonmu.. o ne hınzırdır ne hınzır... hem sen eskisi gibi gelmiyon takıma.. söle bakım neden.. öle hemen gurup bulunca bizi bırakmak olurmu.... aaaaaaaaaaaa :oklava: hoş geldin bu arada daha sık sık bekliyoruz :oklava: Şeniz
noluyonuz beee
herkes gidiyorum diyor
kız gidilecek yermi buldunuz kendinie yoksa çıtır prensesler

giden yok ölesine bişey yaşandı bitti.. mezun olcaz inşallah birlikde kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar takımlar sıralamasındaki derecenizden dolayı tebrik ederim.Ayrıca bireyseldeki başarısından dolayı haysemi tebrik ederim a.s.
tşk ederim.. dilegim diger haftalarada aynı performansı götürmek.. sizde süper gidiyordunuz sizede tebrikler
hee demi hemşooooo.kız ben gidermiyim.az önce aynı kiloda olduğum arkadaşım aradıda.o yoktu burda memleketine gitmişti.tam gaz yarın hem yürüyüşe hem spora başlıyoruz inşalah.bide şu sedanın nesfitinden alıp bişey hazırlayamayınca ondan yiycem.yok bu iş gurur meselesi oldu benim için.ne çikolta ne pasta göresim var.o kadar ciddiyim yani.tek sorunmum sağ ayak topuğum.galiba topuk dikeni varmış.gerçi dora gitmedim ama araştırmalarım o yönde.ayağımın üstüne fazla basamıyorum.çok yürüyünce otourtuğumda ağrıdan duramıyorum.neuyse bakcaz bi çaresine.
kızm içinde ç.ok sağol canım.inan çok güzel bi duygu.allah herkese nasip etsin.ah bi duysan teyzesi okuytuşunu.senin için kızmıda kocaman öptüm bile.
bak buna sevindim.. arkadaşınla yürüsen alışır kendi başınada yürürsün.. bak ben kendi başıma yürüyorum.. eskiden bende birilerini arıyordumki yürüyeym.. şimdi tek daha hoşuma gidiyor.. takıyorum tlf kulaklıgını acıyorum bir radyo.. yürüyüp gidiyorum valla .. kızınıda senide ayrı tebrik ederim... buda ona gelsin Şeniz
herkes yavas yavas kacıyor sanırım herkese ıyıaksamlar ben gelırım bırazdan
sanada günaydınn:roflol:
ayy bakın ne buldum .az önce formu gezerken yoğurt yağ yakıyor diye bi bölüm varya oraya giridim.ayy bu yoğurtla ne kadar çok kilo verilmiş.
bundan sonra akşam yemeği olarak sadece yoğurt yiycem duyrulur.içine maydonoz doğrayıp öğrenciyken yatmadan önce hep yer ve severdim.şimdide yine öyle yapcam ama akşamları yyicem.çakşam yemeği niyetine yani
.daha neler nelr var yaaaa.
evet aynen öle işde yogurdun faydaları.. heleki meyve yedikden sonra mutlaka bir kaşık olsun ye.. yemekleinin arasınada ekle..
200 gr vermişim.yazamadım bu saate kadar üzgünüm.kardeşim ve nişanlısı geldi dışardan habersiz evde hiç değildim.iyi geceler
evde deglsin kk da degilsin.. cabuk dön aramıza... kaydirigubbakcemile
aslında şu dedoksu bende hafta sonu yapsam iyi olur sen hele bir yaz olmazsa bir pazar deneyeyim ben .. heleki bir doktor kuzanin var ve önerdi iice merekımı cekti valla.. :delphin:
vall akizlar bugun kk beni deli etti acilsaydi iyi olacakti aksi gibi aksmada evde kimse yok uff fyaaa

kız gıcık karı msj yazabilmişsin kanala.. ben sana dün demedimmi kıslara slm söle giremedigimi hata verdigini söle diye... hain şey seniiiiiiii hatta şişko şeyyyyyyyyyyyyyÇok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

ayy sinir oldum sabah sabah hatta gerildim öle böle degil.. iki tane msj bir saaten cok ugraşıp duruyorum ya sürekli hata verip duruyor....kötükedihüso kötükedihüso
noldu bu kk ya anlamamdım.. galiba oda iflas etti bu karıların dırdırından.. yazık acıdım bak şimdikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse kıslar .. dün iyi geçti akşama dogru öle bir sinir harbi yaşadımki anlatama.. evdekilere eşime kan kusturdum.. yemekle yememek arasında gittim geldim.. sanki yiyince herşey gececekmiş gibi.. sonra verdigim kilolar geldi aklıma.. birde cumadan sonra aldıgım bir kiloyu vereemdim ya iyice sinir oldum.. ama evet evettttttttttttttttttttt bugün tartıldım aldıgımı vermişim.. 67 yi gene gördüm şükür....yürümeye cıkacaktım sabah 7 de evdekiler öle alışmışki oglum erkenden uyanmış gelmiş yatagımın başına anne sen yürümeyecekmisin diyo bugün.. nen get dedim bugün pazar ne yürümesi.. biliyoya pazarlarıda yürüyom.. neyse kalktım bir ceviz ve bir incir yedim bir kahve içtim.. kendimede bir hedef koydum bu hafta 65 görmek istiyorum öle mayıs sonunu beklemek istemiyorum.. cumaya kadar bilmiyorum verebilecekmiyim.. ama böle bir hedef koymazsam kaçamak yapıyorum.. gene gecen hafta gibi vereyim bir kaçamak yapayım... dün nesliyle konuştuk msn de azcık.. valla beni motive etti gıcıklıgıyla.. cıktım bir saat 15 dakka yürüdüm geldim evdede agırlıklarla hareket yaptım.. vucut bellki yürümeye alıştı bu 2 haftadır nedense kendimde incelme görmedim.. bacak basen hareketi yaptım agırlık calıştım bende göbek hareketi yapmama gibi bir özür var nedense zorlaya zorlaya ondanda 30 tane ön 40 tanede 2 yana göbek calıştım.. ama nedense yürüme bana daha iyi geliyor yorgun olmuyorum.. şimdi arkadaşı aradım gel hem dertleşiriz hemde birazcık yürürüz dedim.. eger hava güzel olursa mutfak halılarını yıkamak istiyorum.. herif bırakırsa tabi.. sobayı smkeriz gönlü olursa.. valla bu bahara geçişde kokmaya başladı ev sobalar var havanın durumu belli degil diye iş yapma gelmiyo içimden ...ben cıkayım inşallah gelmeye calışırım... sizde kendinize iyi bakın.. bu arada sonuclara hiç mbakamamdım mehalim tebrik etmiş haysemi oradan anladım.. haysem bende tebrik ederim seni canım...
görüşmek dilegiyle kıslar Şeniz Şeniz

tuğbacım ve siyahçım kuzenim belli bir liste vermedi ben artık alıştım kafama göre yapıyorum et yumurta hayvansal gıdalar yemeyip sıvı beslenmeye çalışıyorsun...dün neredeyse tamamen sıvı beslendim bağırsaklarım nasıl rahatladı anlatamam dünkü listem bu yani bunları içtim

saat 7.30:1bardak portakal-greyfurt suyu
10.00:1kase şekersiz kayısı kompostosu
13.00:1kase sebze çorbası
15.30:1bardak domates suyu
18.00:1kase mercimek çorbası
bukadar birde 3litre su ve 3fincan yeşil çay içtim..
dün sabah havuza gidip 2saat yüzdüm,akşamda 1saat yürüdüm

buarada adanadayken geleceğim gün birsürü test yapıldı kan,idrar verdim kontrol amaçlı yağ oranıma felan bakacaktı kuzenim sabah aradı sonuçlara bakmış çok iyiymiş sadece kan sayımım düşükmüş birde geçen yaz bu tahlilleri yaptığımızda karın içimde 4kilo yağ çıkmıştı göbek bölgemde şimdi yarım kilo kalmış,kolestrol felan herşey düşükmüş vücudumdaki kemik yağ kas oranına baktı 58kilo benim için azmış 60 olmam idealmiş boyuma göre o uygunmuş çünkü kemiklerim ağır tartıyormuş..yani 5kilom kaldı bu detoks dün 1,5 kilo götürdü bile bugünde yapıyorum ama tam dünki gibi değil bugünkinde süt yoğurtta var

8.00:1muz,1bardak süt
10.30:1kase şekersiz kayısı kompostosu
13.00:1kase sebze çorbası
şimdi 1bardak greyfurt suyu içtim
akşamda kocaman 1kase cacık yicem gene 3litre su bugünde böyle kızlar..
sporumu yazmadım
1saat yürüdüm
1saat yüzdüm akşamda 250 mekik çekecem

Back
X