- Konu Sahibi Pinarbartu
- #7.061
kizlar kkda sorun var iki gundur delirdim inanki yaziyorum gidiyomu bilmiyorumdaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooohhhhhhhhhhhh bee çok şükür sonunda normale döndü.aaayyyy mepğr burası benim için ne kaa önemliymiş.ayy pc başından kalkamadım.yazık bide eşimin günahını aldım.senmi engelledin siteyi girmemem için diye.tee gteçenlerde yapmıştıda bende anlamadığım için bekliyorum kk gelcek.sonra itiraf etmiti.ayy adamcaaz dünden beri yemin ediyo ben bişey yapmadım.galiba sitede yapılandırma güncelleme felan var diyer .neyseki geldi yaa boşverin bunlarıı.ben çok iyiyim arkadaşlar.yarın şu ender saracın detoksunu yapmayı düşünüyorum.ondan sonrada yoğurt diyetii.eeee sizler nasssınız bakem.
tuğbacım ve siyahçım kuzenim belli bir liste vermedi ben artık alıştım kafama göre yapıyorum et yumurta hayvansal gıdalar yemeyip sıvı beslenmeye çalışıyorsun...dün neredeyse tamamen sıvı beslendim bağırsaklarım nasıl rahatladı anlatamam dünkü listem bu yani bunları içtim
saat 7.30:1bardak portakal-greyfurt suyu
10.00:1kase şekersiz kayısı kompostosu
13.00:1kase sebze çorbası
15.30:1bardak domates suyu
18.00:1kase mercimek çorbası
bukadar birde 3litre su ve 3fincan yeşil çay içtim..
dün sabah havuza gidip 2saat yüzdüm,akşamda 1saat yürüdüm
öncelikle sedacım tahlil sonuçlarının iyi çıkamsına çok sevindim. ayy bak görüyonmu nerden nereye geldin maşallah.daha 1 ay önce nasıldın şimdi nasıl.hedefine de çok az kaldı.ahhh aahhhh bide ben görebilsem o günleri.amam bekarken bende senin gibi azmetmiştim.evli olunca biraz zor oluyo.gerçi bu mazeret değil ama bekarlık gibi olmuyo orası kesin.
detoksunda güzelmiş.ayy yoksa bendemi 2 gün onu yaposam.evde elma varken şu ender saracı yapayım diyorum ama bilmiyorum nasıl olur.a.s.
bende iyiyim canım sağol senin iyi olmanada sevindim detoks bende yapıyorum 2gündür 1buçuk kilo gitti giden sudur heralde ama olsun midem bağırsaklarım rahatladı şişliklerim indi
bak şimdi kalkıp şu mısır püskülünü kaynatıp içeyim bari.su kaynadıktan sonra mı koyuyoduk.yani kaynatıyomuyuz ocakta yoksa kaynamış suyu ekleyip demliyormuyuz.
vallaha sedaam süpersin canım.tebrikler ve pantolonnunu güle güle iyi günlerde giy canım.a.s.buarada size süper birşey söyleyeceğim biraz önce erkek arkadaşım elinde torbayla geldi aç dedi açtım içinde 1ay önce çok beğendiğim açık renk keten pantolon var kilolarımı iyice ortaya çıkarır diye almamıştım..bedenine bir baktım 38 bu bana olmazki neden 38aldın dedim aynaya hiç bakmıyorsun sanırım dedi denedim oldu valla şaka gibi..okadar uzun zaman olmuştuki 38bedene girmeyeli çok sevindimm
canım ben onu kiraz sapıyla birlikte içiyorum suyu kaynatıp içine atıyorum 2dk sonra altını kapatıp içiyorum çok kaynatmıyorum yani
zencefilli çayıda ben yalnız içmiyorum canım onuda ıhlamurun içine katıyorum kaynatıyorum öyle içiyorum onu bronşit için içiyorum ama galiba o da metabolizma hızlandırıyor