Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarım yamalak okudum geldim şimdi.sitede hata var.cuma gününü epey hareketli ve gergin geçirmişsiniz.tekrardan konu hakkında yorum yapmayayım.herşey yolunda artık sanırım.
sedacım pantolunun 38 beden olması ve sana olması süper bişeeeee yaaaa.harikasın tatlım.darısı başımıza

ayyyyyyy msj ya hiç gitmiyor ya da üst üste gidiyor.sitede sorun devam ediyor galiba.
buarada kızlar kardeşim gördü beni yüzün çok aşırı zayıflamış çok çökmüş rejimi bırak herşey ye ama spor yap dedi.çok kızdı ya.gerçekten yüzümden acayip kilo vermiş görünyrm.çenemde uzun diye yuvarlak yüzüm giitti yerine uzun bir yüz geldi.

hayırlı sabhlar arkadaşlar.inşallah site düzelmiştir.sabah sularımı içtim yoğurdumu da yedim.aralarda elma salatalık yiycem artık.öğlende yürüyüş yapcam.
doktorlar dizisinde sert karakterli bi dr vardı yaa.ayy o ne çok zayıflamış .28 kilo vermiş.ve diyoki spor artı 4 lt.su için diyo.sabhları dişini fırçaladık tan sonra 1 bardak ılk su sonra kayısı incir yiyomuş.sonra sıkı bi kahvaltı ve 1. saat kardiyo.

günaydın hanımlar umarım site düzelmiştir..ay ben dün sıvı alımını olayını abartmışım galiba tüm geceyi tuvalette geçirdim..karnım nerdeyse düz oldu inanamıyorum ya bugün detoks yapmıyorum 2gün yeter işe yaradı zaten fazla suyu attım..buhaftada 1. olabiliriz inşallah gerçi sitede sorun var kimse gelemiyor herkesin nasıl gidiyor bilmiyorum ama eminim herkes bomba gibidir...buarada 7de uyandım ben 1saat yürüdüm 1saat yüzdüm geldim

hala tam düzelmemiş gene takılıyor..buarada guleysacım teşekkürler kendimi çok iyi hissediyorum gerçekten alıntı yapılamıyor oyüzden öyle yazıyorum

Selaaaaaammmmben geldım
kızlar sızlerı cok ozledım
nasılsınız neler yaptınız verdınızmı kıloları
gecmısı okumadım ama sedanın kılo cızelgesını gordum:1shok: benıde gecmıs 65 olmus
ben kendı halıme aglamalıyımsenağlamasenağlama
ben sabah tartıldım 1 bucuk kılo almısım :utangac: bu hafta hemen vermelıyım aldıgım kıloyu-tatlicadiarzu-

Selaaaaaammmmben geldım
gecmısı okumadım ama sedanın kılo cızelgesını gordum:1shok: benıde gecmıs 65 olmus
ben sabah tartıldım 1 bucuk kılo almısım :utangac: bu hafta hemen vermelıyım aldıgım kıloyu-tatlicadiarzu-

offf sıte devamlı hata verıyor canım sıkıldı beklemekten

Selaaaaaammmmben geldım

offf sıte devamlı hata verıyor canım sıkıldı beklemekten

hoşgeldin canım bizde seni çok özledik cumaya kadar dikkat et toparlarsın güzelim site bir düzelseydide herkes gelseydii buarada ben okuldayım akşama eve gidince girerimm

ooo kımler gelmıs hosgeldın canım naber bak ben sana demedımmı kılo alıp gelırsın dıye....

seda her zamankı gıbı tebrıkler 1 aya kalmaz mezun olursun sen

tugba hıcde zor degıl artık gözunde buyutme lutfen...

bugun o kadar denedım gıremedım sıteye ınsallah artık duzelır ....

sabah klasik kahvaltı yaptım
arada 1 tane kivi ve portakal
öğlen salata ve yoğurt
spor 200 tane sağa sola dönme
200 tane belden aşagı yukarı
100 tane bacak açma kapama

slm kizlar nerelerden girdim nerelerden kurcaladim sormayin ama yine bozuk yine bozuk bende uc gundur kk yok yiyorum allah sonumu hayir etsin valla
simdide gemeye gidecegim bakalim temizlik yaptim kk yok nede olsa diey canim cikti
sibel hosgeldin bu arada canim aferim sana aferim 1.5 kilo kac ayda verdin o 1.5 kilyu hemen aldun dimi guzel cumaya var daha yap birseyler gotur o kilolari

Kızlar ne olmus bu KK ya boyle bende nerelerden gırdım sonunda buldum bızım takımı
once kaldırıldı falan sandım ama aradım buldum sukur
kızlar hıc sormayın aldım ıste kıloları orada hıc spor yapamadım ve yedım tabııı
ama bugunden ıtıbaren tekrar basladım ve artık her gun yurucem
ben yokken takımda neler oldu bıttı merak edıyorum
Neslıhan sen aynı kılondasın bıraktıgım gıbı-tatlicadiarzu-
gecmısı okuyacagımda acılmıyorkı sayfalar bekle bekle sıkıldım zaten bırsuru ısım var
bahar temızlıgıne basladım bu hafta evı komple temızlıcem kokten
arada gırerım

off hala duzelmemıs....sıbel sen gıttıgınden berı herkes aynı merak etme :)

neslı bende arastırıdım şu l-carnıtıne alıcam kafama yattı benımde...

ooo kımler gelmıs hosgeldın canım naber bak ben sana demedımmı kılo alıp gelırsın dıye....

seda her zamankı gıbı tebrıkler 1 aya kalmaz mezun olursun sen

tugba hıcde zor degıl artık gözunde buyutme lutfen...

bugun o kadar denedım gıremedım sıteye ınsallah artık duzelır ....

teşekkürler canım

sibelcim bence cumaya kadar hergün 1buçuk saat spor yaparsan verirsin aldıklarını,tabi birde 3litre su iç sporla birlikte

Back
X