Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

102.etap sari kart uygulamasi

ROSE14/ikinci sari kart almistir (103.etapta kilo vermesi sart )
NESLIHAN /birinci sari karti almistir
SPAGOT /birinci sarik arti almistir
GULEYSA /birinci sari karti almsitir ((ayrica kendisi kilo bildirimini yapmadigi icinde uyari almistir bilgisine ....)

GULEYSA /birinci sari karti almsitir ((ayrica kendisi kilo bildirimini yapmadigi icinde uyari almistir bilgisine ....)

allah canını almasın nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
kaptan dedik bağrımıza bastık.ahanda sonunda yine yapmış listeyui sinir karıı. neyse bu hafta veririm artık daa.bide fazla gelirsem yani kilo almış görünürsem diskalifiyemiym.
takım arkadaşlarım bırakmayın beni.
gıcık karııııı.

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

neslihancım ben kilo bildirimini cuma günü yaptım ama çok geç saatlerde.sebebinide açıklamıştım.200 gr vermiştim ama sorun değil bu haftada sarı kart alalım bakalım hayırlısı fıstık :çok üzgünüm:

bende sınır oldum acılmıyor bırturlu
zaten bırsuru ısım var saatlerce bunun acılmasını bekleyemem
kızlar ben neler yedıgımı yazmayım en ıyısı
yakında adet olcam hıc bogazım durmuyor sureklı bırseyler yemek ıstıyorum
napcam bılmıyorum kızlar bana yardım edın

yav bu sitenin banamı kastı var yoksa hepşnizemi yapıyo.. zaten vaktim yok birde gel ugraş dur.. neyse...
kalkış 5,30 ...6 da bir incir bir ceviz.. bir saat 15 dakka yürüyüş... 9 da 60 gr kepek ekmegi peynir doömates salatalıkla yapılmış bir sandvic.. arada 2 kayısı bir adet diyet bisküvi.. öglen balık corba salata helva vardı.. balıkdan yedim biraz malesef baka şansım yoktu yagda kızarmıştı cünkü.. ekmek yemedim salatamı ve yarım kase corba içtim helvaya hiç dokunmadım.. arada bir diyet bisküvi 2 kayısı... akşam yemegimi şu an yiyorum bir tabak dolu ama az yagla pişmiş kabak yogurtlu bir dilim ekmek.. acım valla artık nereye kadar sabredecegim bilmiyorum.. başlarda böle açıkmıyordum bu bir 2 haftadır noldu dayanamıyorum.. ama inat etim cumaya kadar bişey yok istedigim kiloya düşene kadar.. sancım cok gene bir haftadır sürekli kanamam oluyor bıktım regli olmakdan azcık sancım gecerse yrümeyi düşünüyorum bakalım artık.. geçmişe bakacam diyorum ama pekde umudum yok takıma giremedim bakalım okuyup cevap yazabilecekmiyim.. görüşmek üzare

kızlar bu üsteki msj yaklaşık yarım saat önce yazdım anca geldi neyseki kopya yapmıştım hemen yapıştırdım.. destinayla gevezelik ediyoruz msn de :roflol: :roflol:

canım aldığın kiloyu vermene çok sevindim evet yüzme heryeri çalıştırıyor gerçekten
ama işte bırakınca benim kasların üstünü yağ bağlamıştı kafamçokkarıştı çok şükür hepsini erittim sayılır oyüzden yeniden şekillenmek için tekrar başladım yüzmeye ama yürüyüşüde bırakmadım bugün akşam 1saatte bisiklet sürdüm yeni geldim toplam 3saat oldu yediklerim gitmiştir..zaten birazda bilerek yedim pasta yani canım istedi kendimi tutmadım çünkü 2gündür detoks yapıyordum cumadan 2kilo eksiğim güzelim oyüzden bugün izin verdim kendime gerçi sonra dayanamadım akşam cacıkla geçiştirdim hemde akşam yemeğini 6olmadan yedim..buarada çok geçmiş olsun yorma kendini dikkat et canım ayaklarını ıslatınca üşüttün galiba
[Be]vet gördüm yediklerini kıskandım valla hem yemeni hem yüzmeni.. bende bu hafta 65 diyom ama hiçde sanmıyom ne aclıgım izin veriyo nede yagmuru yürümeme .. hepsi bana koplo kuruyo valla 65 dedim diye .. ısrarla şansımı deniyorum bakalım.. bir verim yiyecem valla canıma tak dedi yani şakkıdı[/B]
ii aksamlar kizlar k k bize karsi acilmiyo sayfalar acilsada sifreyi giremiyorum..... neyse benim hafta sonu fazla yemesemde az az derken karisti biraz evden ciktinmi karisiyor zaten ..... bugun fazla yemedim ama dengeli olmadi calistim bugun sabah klasik kahvalti oglen 1 dilim kepek ekmegi 5 tane patates kizartmasi ikindin sutlu ekmek yedim aksam 50 gr kirmizi et 3 kasik yesil fasulye 5 kasik pilav... ama spor namina bisey yok ama allahtan calistim oturmadim..... sedaaa 38 bedenin hayirli ugurlu olsun:nazar: 38 goremeyiz ama 40 veya 42 gorsem yeter bana.... hemsom yoksun giremedin sende sayfaya insallah moralin ve keyfin iidir hemsom benim.... sibel hosgeldin geri donduyune sevindim.... siyah yine supersin sana dieyeck lafim yok yeterki nazar deymesin sana.....
aman aman kıslar maşallah diyin :roflol: :roflol:
kızlar babam rahatsızlığından dolayı akşam ankaraya kontrole gidecek.ne olur onun için dua eder misiniz?sonuçları kötü çıkmasın bir sorun olmadan gelsinler diyeee.babam çok endişeli bu yüzden bizlerde gerginiz açıkcası

büyük geçmiş olsun dualarımız seninle.. inşallah bir sorun yokturdur..

bugün bizim burası çok rüzgarlı resmen fırtına var yani
ama sabah herşeye rağmen yürüdüm hemde 140 dk
valla maşallahın var az gayret daha etsen bu iş bitecek birde şu misafirlerin düzen alsa
ooohhh beeeeeeeeeeeeeeeeee.bu kkya ve sizlere benden.

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Şeniz Şeniz buda benden sana
Gunaydın kızlar
dun cok yoruldum hertarafım agrıyor
evı temızledım sonra aksam ustu komsumla 1 bucuk saat yurudum artık hergun yurucez
bugunde temızlık yapcam bırsurude utu var yapılacak-tatlicadiarzu-
kızlar serınce yokmu cıktımı, ızınlımı merak ettımde
ha gayret cumaya kadar aldıgını vereceksin valla kaydirigubbakcemile5
sporumu yaptım geldim kızlar oley herkes girebilmiş sonunda çok sevindim
1saat yürüyüş
30 dk koşu
200 mekik
200 bacak açma-kapama
50 yanlara eğilme
50 bel çevirme
spor bugünlük bukadar kızlar ders çalışmam lazım ara ara gelirim öptüm hepinizi
40 bin kere maşallahhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2
ooohhh çok rahatladım.1.5 saattir spor yapıyorum.150 kere yanlara esneme,200 yukardan armut toplama,150 kolları dirsekten büküp yüzümün ortasında açıp kapatma,100 kürek çekme,48 dakika tempolu bantta yürüyüş.yanlara adım alma ama bunu saymadım.birazda oynama zıplama.
ayy sedaa sence bu benim yaptığımda detoks sayılırmı.ama ben bunu uzun süre yapmayı düşünüyorum.en azından 1 ay böyle beslencem.ama sabhları kahvaltı yapcam sadece.bugün öğlen yeşil acı biberli salta ve yoğurt yiycem nasipse.
ya destinam sorma başım ağrıdı ama dün zatenyataktan kalktığımdan beri başım ağrıyodu.ağrı kesici içtim yinede geçmedi ama buna rağmen yemedim .aslında yedim .sık sık 2 saate bir felan saltlık elma tarzı bişeyler yedim.
valla süpersin bu hafta şeytanın bacagını kıracaksın galiba.. iyi kır bir haha ayaklanmasın kaydirigubbakcemile2 şakkıdı
bak neslihan allahta razı değil bu hafta senin şu sarıkartlı listene.ısrar etme işte gelmiyo.bırak haftaya kalsın inatçı karı.
kız bırak yapsın bu hafta kendide bişeyler alacak öle milete dagıtmak varmı :roflol: :roflol:

siyahçım eminim cumaya 65i görürsün sıkma sen canını yarına hava açar inşallah iyice bir yürürsün toparlarsın kendini zaten akşamları baya hafif yiyorsun alkisalkisalkis

kızlar başım ağırıyor valla ders çalışmaktan neyse bitirdim gecede oturup tekrar yaparım artık yediklerimi yazayım
sabah:1kase sütlü nesfit
ara:10çilek,2kaşık yoğurt
öğlen:yağsız pişirilmiş biftek,2dilim ekmek,yağsız yeşil salata
ara:3kuru incir,5fındık
akşam:1tabak yoğurtlu semizotu
bukadar kızlar busaatten sonrada belki yeşil erik yerim birkaç tane..şimdi kalın kalın giyindim yürümeye gidiyorum hava alayım biraz 1saat yürüyüp gelirim görüşürüz çıtır hanımlar

Back
X