Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasil ya yapmayin arkadaslar iki hafta ustuste rekor kiracaktik ask olsun size yani hevesimizi kursagimizda biraktiniz haaa
gicik karilar yuruyun cabuk kaldirin poplarinizida yuruyun gidin verin o kilolari aksama kadar
kiz 300 gr aksam verirsin sen ben en iyisi bildirimi yapmayim aksama kadar ne dersiiz
sibelde bu arada 500 gr versin azcik kurtaririz pacayi

valla bende bisiklet binecegim ve steper var 1 1,5 saat sonra gelirim.kaydirigubbakcemile2

yine alinti yapamiyom neyse neslihan regl olacam veremem 300 mirmirmirmir ozur dilerim hepinizden yaaaa demeki kirmizi kart geliyo haftaya ufffffffffffffff insalah pacayi kurtaririz

aslında daha sık girecektim.daha dogrusu çok ugraşıyorumda birkaç gündür etrslikler oldu. kardeşim taşındı geçen akşam geç geldim.girdim. ama sizler çıkmışsınız.akşama çalışıyorum.ama müsait olur herhalde er yada geç girerim.zaten sizin ızınıza yetişmek çok zor. ya arkadaş sizleri tanımak istiyorum ama valla yetişemiyom.neyse umarım anlaşırızkaydirigubbakcemile5 valla bende hiç çıkmak istemiyom burdan :enbuyukkk:

canim anliyorum seni
soyle bu hafta aynalar ve seni deneme suresine aldik o bakidan biraz daha girseniz hem biz sizi hemde siz bizi tanimis olurdunuz
aksam olayina gelince geldigin zaman bizi bulamasanda sen yaz kendini yaz bugun ne yaptin ne yedin onlari yaz bizim yazdiklarimizi oku alinti yap yorum yaz
biz geldigimizzaman senin mesajlarini gorur onlara cevap veririz boylelikle sende geldiginde tekrar onlara cevap verirsin
bu sekilde kaynasiriz
zaten bizde hep ayni saatte girmiyoruz ki ama alinti felan yaptigimizda birbirimize cevap v ermis oluyoruz anladinmi seker

Son düzenleme:
kız ben aksama kadar hıc durmadan kossam gene 500 gram veremem bu hafta boyle ıdare et, haftaya verırız ınsallah-tatlicadiarzu-
he aferim sana zaten bende saka yapmistim herhalde veremezsin koca hafta vermemisin cadi simdimi verecen neyse haftaya verirsin bir iki kilo odesiriz
yine alinti yapamiyom neyse neslihan regl olacam veremem 300 mirmirmirmir ozur dilerim hepinizden yaaaa demeki kirmizi kart geliyo haftaya ufffffffffffffff insalah pacayi kurtaririz

kiz bende regl olacam kac gundur olmuyorum ne yapalim valla haftaya sende en az bir kilo ona gore

nesliiiiiiiiiiiiiiiii

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

walla soz kaptan haftaya verecem sinir oldum bu hafta ama suc kendimizde biliyorum ...... neyse kahvalti hazir benim cikiyorum gece gorusuruz by

canim anliyorum seni
soyle bu hafta aynalar ve seni deneme suresine aldik o bakidan biraz daha girseniz hem biz sizi hemde siz bizi tanimis olurdunuz
aksam olayina gelince geldigin zaman bizi bulamasanda sen yaz kendini yaz bugun ne yaptin ne yedin onlari yaz bizim yazdiklarimizi oku alinti yap yorum yaz
biz geldigimizzaman senin mesajlarini gorur onlara cevap veririz boylelikle sende geldiginde tekrar onlara cevap verirsin
bu sekilde kaynasiriz
zaten bizde hep ayni saatte girmiyoruz ki ama alinti felan yaptigimizda birbirimize cevap v ermis oluyoruz anladinmi seker
tamam canım sagol .şimdilik öptüm.akşama görüşürüz ozaman öptüm kocaman herkesi.a.s.

Kızlar günaydın.bu saat oldu ben daha ağzıma 1 kahve dışında bişey atmadım.şaşılacak gibi ama hiç de acıkmadım.aslında bu diyette ki en büyük yalnış biliyorum ama yemeğe fırsat olmadı .bügün anladım ki ben bu işi götütürüm.irademi sınamış oldum bir bakıma

walla soz kaptan haftaya verecem sinir oldum bu hafta ama suc kendimizde biliyorum ...... neyse kahvalti hazir benim cikiyorum gece gorusuruz by
tamam hadi bakalim kahvaltiyi az ye olurmu unutma haftaya bir kilo en az
tamam canım sagol .şimdilik öptüm.akşama görüşürüz ozaman öptüm kocaman herkesi.a.s.

ok bizde seni optum hadi sanada iyi kilo vermeler

kızlar misafirim var okuyamıyorum acele yazıyorum masa donattım verdigim 1 kiloyu almak için elimden geleni yapıcam bugün

aksi olsa şaşardım zaten bugün misafir bastırdı sabahtan beri ikinci masayı kurdum

Kızlar günaydın.bu saat oldu ben daha ağzıma 1 kahve dışında bişey atmadım.şaşılacak gibi ama hiç de acıkmadım.aslında bu diyette ki en büyük yalnış biliyorum ama yemeğe fırsat olmadı .bügün anladım ki ben bu işi götütürüm.irademi sınamış oldum bir bakıma

guzelim aslinda dedigin gibi birseyler yemek lazim ama bende oyleyim oglene kadar sadece kahveyle dururum hep
aslinda yanlsi ama benim oturdugum zaman sofraya doymamak gibi bir sorunum var oyuzden oturmuyorum
tabikide basaracaksin canim

neslı takımınla gurur duymalısın herkes ne kadar samımı bak herkesı tebrık ederım arkadaslar azımınden öturu...bende sadece kellogs yedım ve kahve ıctım hala acıkmadım ...

14.TAKIM 103.etap
haysem (61.0/60.0/1.0/1.64%)
rose14 ( 82.0/81.0/1.0/1.22%)
neslihan ( 68.8/68.0/0.8/1.16%)
eylulce(81.2/ 81.5/-0.3/-0.37%)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(76.8/76.8/0.0/0.0%)
sıyah24 (67.0/65.0/2.0/2.99%)
sedaaa21(65.0/62.9/2.1/3.23%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
S2000 (67.5/69.0/-1.5/-2.22%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (699.7/694.6/5.1/0.73%)
OKEY TATLIM KONTROL EDİLMİŞTİRa.s.

3.TAKIM ** 103. ETAP **
sılagul( 61.0 /60.5 /0.5 /0.82% )
kararsız ( 59.0/59.0 / 0.0/0.00 % )
selin34 (64.0/63.7 /0.3 /0.47 % )
compass rose ( 71.2/71.2/0.0/0.00%)
cabik (75.7 / 75.2/0.5 /0.66 % )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(123.8 /122.2 /1.6 /1.29 %)
gülbeyza(85.0/84.0/1.0/%1.18)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(614.9 /611,0 /3,9 /0,63 %)
BİR KONTROL EDERMİSİNİZa.s.

kızlar biri beni durdursun kilo veremedim diye strese girdim sinirimden ne olursa yiyesim geliyor.zor tutuyrm.bu hafta sporla ya kilo verecem ya da kiilo verecem.

Back
X