Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haa sedacım seninde babaannene geçmiş olsun canım.üzülme iyi olur inşşalalh.yoğun bakımda olması çok kötü olduğu anlamına gelmez sonuçta.inaşşalah iyi olur.bencede bekle bi kaç gün baktın olmadı gidersin.seni anlıyorum canım benimde rahmetli annem ve bbam ben 1.sınıftayken ameliyat olmuşlardı bana sonradan söylediler üzülmiyeyim diye.hemen valizimi kaptığımla hemen gitmiştim .duramamıştım.ama senin babaannen .inşşalah iyileşir canım.tekrara geçmiş olsun.

arkadaşımın ablası kullanmış bir ayda 6 kilo vermiş diyet yapmadan. nette araştırdım. sabah kahvaltıdan sonra bir kapsül alınacakmış, tokluk hissi veriyormuş. bu hapı kullanırken bol su içmek gerekiyormuş. sitede bir uyarı var. tokluk hissi verdiği için yememezlik yapmayın azda olsa yiyin diyorlar. böyle bir uyarı yaptıklarına göre demek iştahı kesiyor diye düşündüm ve sipariş verdim.

kız şu ilacın ismini bi söylesene .yeminlimisin.aaa neymiş.benimde ihtiyacım var.artık bıktım vallaha diyet modundan.

aynalar tşk ler...
seda yıkıldım inanki.. tümöre degil eger amaliyat olursam rahmimi alırlarsa ona.. yoksa allaha bir can borcumuz zaten var.. ama ne bilim çok zoruma gitti öle birden diyince boutuda büyük.. yapacak bişey bulamıyorum.. deli gibi oldum sevdiklerimi radım agladım ama yok yetmiyo.. buraya geldim yazdım yetmedi.. eşimi aradım agladım olmadı kardeşlerimi gene öle boşlukta kaldımki anlatamam.. gecen senede bu zamanlar gene böyle bir sorun cıktı... bilmiyorum ya.... kansersem nolur acaba
nasıl tedavisi.. of aklımdan bir sürü şey geçiyor.. yemek yedim catlayana kadar halada yiyorum midemde küçülmüş öle kötüyümki.. valla görsen acırsın halimi.... az dışarı cıksam yürüsem iyi gelir ama hiç halim yok.. of offfffffff 2 ay ya dokroda kızdı 2 ay boyunca gelmezmi insan diye.. ya tahlilleri bir gör hepsi berbat ya cok düşük ya cok yüksek.. herkesin kolstrolü yüksek olur benimki inanalamayacak kadar düşük.. hepsi bir havada ya
ne olursun kendini topla canım.benim annemde de aynı sorun vardı.kanamsı çok fazlaydı.
kötü huylu bişe çıkmamıştı allaha şükür sadece ameliyat olmuştu.

nihayet bitti,sevgili aynalar valla şimdiye kadar çooook fazla destek ürün denedim.biber hapını kullanmadım ama iyi araştır elma kromu da .ben başka bişi kullanıyom.dedim ya daha önce kullandıgım için ne neiçin gayet iyi biliyom. önemli olan içerikleri.daha önce garcinia kullandım tokluk hissi verici.ozamanlar doktorumuz bana L carnitin yazmıştı .vücudun yaktıgı kaloriyi 2 katına çıkarıyor dedi.şimdi kullandıgım üründe krom garcinia L carnitin de var .benim gibi birinin tok olması imkansızdı. aslında tokta olsam yinede yerdim.ama bu ürün çok hoşuma gitti.ama ara ara krizlerim oluyo.hele şu bi iki günü bi atlatayım.en önemliside her şeyi kafada bitirebilmek aslında çooooooook karalı olmak .ben hiç iradeli degilimdir.umarım yararlı olmuşumdur

birde önemli olan kendi çaban. bazen arkadaşlar konuşuyo çok zayıfladın diye ".ilaç kullanıyo o" (DİYOLAR BAZI ÇEKEMEYENLER .SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI) sanki ilaç YAG ÇÖZ ama sizlerde biliyosunuz .nasıl zor oluyo.bazen insan resmen krize girip gözü hiç bişi görmüyo.......

sedacım geçmiş olsun.inşallah iyileşir.offfff bugün neden herkes çok kötü ya acayip moralim bozuldu haaa.siyaha senin babaannene benim babam daha gelmedi ankarda hastanede yetıyr aklım onlarda.bide sizdede sıkıntı olunca tam üzüldüm yaa

kız şu ilacın ismini bi söylesene .yeminlimisin.aaa neymiş.benimde ihtiyacım var.artık bıktım vallaha diyet modundan.

biber hapı diye biliniyor. meksika biber kapsülü diye de geçiyor. orjinal adını bilmiyorum. biber hapı diye netten araştırabilirsiniz.

ay 1.73cüm.nolur sen bari ver şu ilacın ismini markasını nerden bulabilrim.şimdi hemen googleden aardım birsürü mrka var.nolur bişey de.yoksa ben çatlıycam.

kızlar benbu haplara hiç güvenmiyorum bunlar kesin çözüm olsa şişman kalırmıydı sizce
bogazını tutamazsan hiçbirşey çözüm degil yemeden kilo vermek tamamen fasa fiso para tuzakları bunlar
benneyaptımki VALLA CANIM ÇOK DOGRU SÖYLÜYONDA NAPAYIM .İYİ ARAŞTIRIP KULLANMAK LAZIM.YOKSA ZATEN BENİM ORGANLAR YAG İÇİNDE YÜZÜYO.ZATEN ÇOK DAYANAMAZLAR.

birde önemli olan kendi çaban. bazen arkadaşlar konuşuyo çok zayıfladın diye ".ilaç kullanıyo o" (DıYOLAR BAZI ÇEKEMEYENLER .SÖZÜM MECLıSTEN DIŞARI) sanki ilaç YAG ÇÖZ ama sizlerde biliyosunuz .nasıl zor oluyo.bazen insan resmen krize girip gözü hiç bişi görmüyo.......
bencede kendi çaban çaba olmadan dedigin gibi yağ çöz degilya yerimsenibenkullanılanlar
ben ne krizler atlattım senağlama

1.73 bu ilaç sende nasıl bi etki yapıyo.
aynalar ben o senin biberden tırstım canım.bana bi nevi li ile başlayan yasaklı ilacın çevrilmiş hali gibi geldi.yorumlarıda okudumda .

Hatta kadınlar kulübünde de yorumları var. Zaten ben orayada üyeyim .onu araştırırken buldum 14.cü takımı valla eger yardıma ihtiyaç duyarsan iyi araştır.kendi kafana yatsın önce.anladın mı.

bu ilaçla ilgili bu sitedede yorumlar vardı. arkadşımın ablasıda kullanınca denemek istedim. mucize beklemiyorum tabiki ilaçtan ama bir yararı olur mu diye düşünüyorum. bir ay kullanacam bakalım yararı olacak mı?

Hatta kadınlar kulübünde de yorumları var. Zaten ben orayada üyeyim .onu araştırırken buldum 14.cü takımı valla eger yardıma ihtiyaç duyarsan iyi araştır.kendi kafana yatsın önce.anladın mı.

tamam canım msj için teşekkürler.ben dediğim gibi geçtiğimiz pazartesi eczaneye almak ve araştırmak için gittim ama arkadaşım ayda sadece 4 kilo verdiriyomuş deyince bıraktım.bide eczacı 3.kutudan sonra etkisini gösteriyor deyince hepten vazgeçtim.okadar para verip alcam bide 3 ay bekliycem diye yani.sen nezamndır kullanıyosun ve faydası oldumu gerçöekketn

Back
X