Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Siyah kız gezıye gıtmene sevındım guzel olmus sana ıyı bır moral olur neguzel
ama nekadarlıgına gıdecsın fazla uzun gıtme bızı yalnız bırakma burda-tatlicadiarzu-
valla bende sevindim moral oldu.. yok kız cuma günü gidip pazar akşamı buradayız...
bende elıme kahvemı aldım yudumluyorum
esım borek ıstedı yaptım sımdı fırında pısıyor belkı kucuk bır dılım yerım sonra-tatlicadiarzu-

yeme kız ama bana gönder derim :roflol: :roflol: burayı unuttum valla destina rosseyle gevezelik ediyordum msn de.. ayy birilerini ateş basmışda aaaaaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy kırıldım gülmekden
hadin ben tegeve kaçtım akşama gelmeye calışırım öptüm hepinizi .. kız S2000 geç kaldım kızlardan al msn mi sende aramıza gel açınca Şeniz Şeniz ..
ateş basmışdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kimi diye sormayın sölemem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tegeve gittim çarşıya gittim gezdim geldim hala gelen olmamış.. neredesiniz kızlar.. insan bir girip ne var ne yok demezmi haaaaaaaaaaa:oklava: :oklava:
ben akşam yemegimi yedim dünkü haşlanmış tavukdan vardı sabahki biberdende koydum yanına biraz köy ekmegiyle yedim.. ama ekmegim beyaz ekmekdi bu sefer annem köyden yollamış yandır ekmegi.. bir saat yürümeyi düşünüyorum ama iice eminde degilim.. neyse kimseler yok bende cıkayım ölese.. tekrar gelirmiyim bilmiyorum eger gelmezsem kalın saglıcakla.. görüşmek dilegiyle a.s.

a.s. tüm annelerin günleri güzel mutlu kutlu olsun.....anne adaylarınında anneler gününü kutlayanları çoooook olsun inşallah.valla birz geç kaldım kusura kalmayın.hem pazar hem anneler günü hem piknik derken şu saat oldu.işte .sabah az bi kahvaltı.1 ince dilim ekmek az az salatalık domates peynir çeyrek yumurta.saat 10du tabi.sonra piknik merasimi.valla ordakileri söylemeyim.aslında çok kaçırmadım.yani ekmek dolma falan yemedim.salata közlenmiş sogan patlıcan biber ve tavuk......yarım saat kadarda yürüdüm.çocuklar banyodan sonra sızdılarda öyle fırsat buldum.şimdi form çayı içecegim.artık akşama yemek yok.belki sadece 1elma.neyse ben biraz geçmişe bakıyim.öptüm............:1huga.s.a.s.a.s.

selam herkese bende dışarıdaydım balık,fırında patates yedim şimdide puding yedim..bisiklet sürmeye çıkıyorum 1saat bisiklet sürüp yarım saat koşarım herlde havada süper gelince girerim görüşürüzz

evet siyahçım bugün kimse gelmemiş spagot 10gündür gelmiyor,guleysa destinam eylulce bugün hiç uğramadı haftasonu diye vakit bulamadılar heralde rose ta sabah uğradı bir tek..

canım tokat atmak istedi.
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::

bende bugün bi uyuşıkluk var.sabah kahvaltıdan sonra pek canım bişey istemedi.bende ikindi çok kötü bişey yaptım.çikolata yedim.hemn aklıma geldi ardından zencefil kabuk tarçın kaynattım,içne tane karabiber karanfil bide ıhlamur koydum .limon sıkıp 5 su bardağı içtim.akşamda bşişey yemiycem.yine bitki çayı i.erim heralde.
siyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deli karıııııııııııııııııııııııııı.

rose canım bende de var aynısı hiç canım bişii yapmak istemiyor sabah yürüdüm sadece başka bişi yok

ben geldım okudum gıttım malum anneler gunu zıyarete gıttık butun evın ısı kaldı...

kızın hafıf öksurugu var buhar makınasını actım bıraz rahatlasın dıye ..

ne yedın dersenız öglen kahvaltı

ögleden sonra ıkı mılföy

hala canım yemek yemek ıstemıyor...

yarın görusuruz kızlar bıraz canım sıkkın ...

rose canım bende de var aynısı hiç canım bişii yapmak istemiyor sabah yürüdüm sadece başka bişi yok

acaba havalardan felanmı ki yaa.hani bahar yorgunluğu felan diyolaryaa.inan zorla evleri toplayıp süpürüyorum.hiç bi iş yapasım yok.gerçi bukadar kişiye yapmadı da bana mı yaptı bu bahar yorgunluğu demi.bence ben istediğim kiloya ulaşamdım yaa ondan hevesim kırık.
neyse arkadaşlar ben sandaroz sakızı aldım .bide onu deniyeyim bakalım nolcak.yarında soğan suyunada başlıyorum.onun suyu bunun sapı nolcak bu halim bilmermem.ama hala yılmış deeelim.

destinam kızn iyi olmadımı daha.yavrum yaa.inşşalah tez zamnda iyileşir yine.canını her ne sıktıysada boşver arkana at gitsin.boşveerrr bişey ve kimseye canını sıkmaya değmez güzelim.boşveeeerr gitsin canım.

iyi akşamlar
bugünü hiç sevmiyorum içim acıyor neyse bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.
bugün sınavım vardı. alese girdim. soruları yetiştiremedim. hayırlısı artık. erzurumun ilçesinde görev yaptığımı söylemiştim. sınav için erzuruma gittim. tüm gün ordaydım. şimdi yorgunluktan ölüyorum. bugün arkadaşıma çok kızdım. sinirden patladım tüm gün. sinirim azaldı şuan ama geçmedi.bu gün ne yediğime gelirsek hiç birşey desem yalan olmaz hani.
sabah peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates, biber yedim evde. erzuruma gidince ev arkadaşlarım simit yediler. sınava gireceksin aç gitme dediler. simitin ucundan aldım. çeyrek simit bile değildi. bir bardak şekersiz çay içtim.
öğlen hiçbirşey yemedim sinirden. akşamda bir paket diyet çubuk kreker yedim. akşam yemeği tam dönüşe denk geldi arabada yedim çubuk krekeri.
spor yamamadım ama tüm gün ayaktaydım. dolaştık. şuan ayaklarım çok kötü ağrıyor.
iyi beslenmedim bugün biliyorum yaptığım doğru değildi ama çok sinirliydim. ben sinirli olunca kendimi yemeğe veririm. yeseydim çok fazla yerdim diyet filan kalmazdı. en iyisi buydu...

ben geldım okudum gıttım malum anneler gunu zıyarete gıttık butun evın ısı kaldı...

ögleden sonra ıkı mılföy

çocuklarda öksürük için 1 tatlı kaşıgı bal ,1 çaykaşıgı karabiber karıştır iyice hemen yuttur çok iyi gelecek dene olur mu.

ben çıkıyorum kızlar bu gün böyle artık herkes uyuşuk napalım yarına görüşürük...ha elma yerine 10 tane yeşil erik yedim.affınıza artık:1rolleyes:

iyi akşamlar
bugünü hiç sevmiyorum içim acıyor neyse bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.
bugün sınavım vardı. alese girdim. soruları yetiştiremedim. hayırlısı artık. erzurumun ilçesinde görev yaptığımı söylemiştim. sınav için erzuruma gittim. tüm gün ordaydım. şimdi yorgunluktan ölüyorum. bugün arkadaşıma çok kızdım. sinirden patladım tüm gün. sinirim azaldı şuan ama geçmedi.bu gün ne yediğime gelirsek hiç birşey desem yalan olmaz hani.
sabah peyaz peynir, 3 yeşil zeytin, domates, biber yedim evde. erzuruma gidince ev arkadaşlarım simit yediler. sınava gireceksin aç gitme dediler. simitin ucundan aldım. çeyrek simit bile değildi. bir bardak şekersiz çay içtim.
öğlen hiçbirşey yemedim sinirden. akşamda bir paket diyet çubuk kreker yedim. akşam yemeği tam dönüşe denk geldi arabada yedim çubuk krekeri.
spor yamamadım ama tüm gün ayaktaydım. dolaştık. şuan ayaklarım çok kötü ağrıyor.
iyi beslenmedim bugün biliyorum yaptığım doğru değildi ama çok sinirliydim. ben sinirli olunca kendimi yemeğe veririm. yeseydim çok fazla yerdim diyet filan kalmazdı. en iyisi buydu...
malasef hergünümüz aynı olmuyorki canım.senin için hayırlısı ne ise öyle olsun.iyi akşamlar.

ii geceler arkadaslar pazar gununun verdigi telasla anca geldim ....ben iyce rejim modundan ciktim ya yemekte sorun yok ona dikkat ediyorum ama spor yok aksam 7 sonra yine basladim yemege ... cumaya bi kilo vermem lazim yoksa kirmizi kart geliyor....yarin olsada yeni bi baslangica girsem benim ustume siyah ve sedaaa mezun olacak ben bu gidisle yeni gelen arkadslarida mezun ederim ya bu kadar iradesilzik olurmu olur:kızgın:iste.....ayyyyyyyyy ne oluyo disarda yagmur yagiyor radyoda huzunlu sarki var efkarlandim ben simdi :çok üzgünüm: yazik diyen olsa agliyacammmmm

iyi akşamlar
evet dedigin gibi aynalar az ve zamansiz yemisin az yedigin zaman kilo gitmez yemen lazimki metabolizma calissin birde dedginiz diyet krakerleri yasaklamisti benim diyetetisyen bi kraker ne kadar diyet olabilir diye onun yerine meyve onermisti sen bana bakma ben kiloyu irade yuzunden veremiyom ama b takimin super insanlari sayesinde yavas yavas ta olsa basaracam galiba:1hug:

ögleden sonra ıkı mılföy

destinam derdin neyse insalah yarina toparlarsin yeterki dermani olsun ... kizina gecmis olsun seninde izin gunundu bugun sevdiklerinle degerlendirdigin iyi olmus yarin sabah gorusuruz artikkaydirigubbakcemile5

öncelikle bütün anenlerin gelecekteki anne adaylarının annler günün kutlarım Şeniz Şeniz
güzel bir kahvaltı yaptın sonrada güzel sıcak bir banyo...kendime şöle güzelde bir nescafe koydum bakım kızlar napıyo dedim.. ama pek gelen giden olmamış... hem kahvemi yudumluyorum hemde sizlere yazıyorum.. evet moralim baya iyi şükür.. oglan gelemdi daha oysaki çarşıya cıkmayı düşünüyorduk.. hem ona ayakkabı alacaktık.. hemde salonu boya yapmayı düşünüyordum onun boyasına bakacaktık.. bu arada 4 de tegv de olmamlazım size güzel haberlerim var.. valla moralimi süper yaptı ayın 22 sinde tegevdekler vana bir gezi ayarlamışlar.. vandaki tegeve misafir olacagız.. baya üzülüyordum ayın sonuda olacak diye.. cünkü son haftada sınavlarım vardı.. ama bir hafta geriye cekmişler bayıldım bu habere.. ee artık kilo vermek için bir sebebim var.. bir bucuk bu hafta bir bucukda bir dahaki hafta düşünüyorum.. vaz geçti herşeyi erteledim.. gidene kadar 62 olmak istiyorum.. eger becerebilirsem yani.. ama kendimi cok kasmayacagım oldugu kadar artık...
siyah "tegeve" neresi veya ne demek anlamadim hani anlamak icinde caba harcamadim degil gri hucreler devreye girdi ama yine bisey anlamadim ama sen sevindigsen kesin guzel bi seydir.....senden bu aizm olduktan sonra 62 de olursun ama dedgin gibi zorlamadan olsun son kilolar

Back
X