gunaydın herkese ıyı haftalar
seda nasılsın canım neden uykusuz kalıyorsun bende merak ettım sımdı...
tugba bırak artık baska seylerden medet ummayı spor yap spor...
eylulce sagol canım hala ıyılesmedı...sende spora basla bence gunde en azından 1 saat yuru...
1,73 ısmın tulaydı sanırım dımı? benım kızımın durumu bıraz farklı...alerjık astım var...bunu ne yazıkkı bu yaşta ögrendık...ben haftanın 6 gunu calısıyorum babaanne bakıyordu sonra ne yazıkkı aıleye bır bebek daha geldı ve benım kızım ıkıncı cocuk pozısyonuna dustu.ılgı azaldı bıraz bastan savmaya basladılar...o arada gunduz parka göturup üşütmesi beslenmesıne dıkkat edılmemesı falan gıbı seyler yuzunden artı tabıkı polenler mevsım degısıklıklerı vs...yanı 1-2 hafta ıyı oluyor sonra yıne baslıyor burun akması , öksurme ...babamız cok ınat soguk hava buhar makınasını aldırıncaya kadar canım cıktı ne zamankı aldık cocuk artık ne öksuruyor ne burnu akıyor...
sureklı ıcmesı gereken ılacları var...ara sıra annem gelıyor sagolsun ...bende kendıme calısmak zorunda oldugum ıcın cok kızıyorum...
neyse kafanızı agrıttım sabah sabah..bugune bır bardak sekersız cayla basladım..hafta sonu yuruyuslerımı yaptım ...bugun yıne sıkı bır rejıme ve mekık cekmeye baslıycam...
herkese ıyı haftalar...