Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ton balıgına bayılıyorum ben helede makarnada hahaha...ama domatesle de super gıdıyor...

sıyah pazar gunu dalga gectı benımle bır haftada sen bırıncı ol dıye ....bu cuma 75 olmamı ıstıyordu ama hıc umudum yok...

umutsuz olma canım olursun inşallah zaten olduğun kilodan daha zayıf görünüyorsun bence sporlada iyice sıkılaşırsın

annemi aradım şimdi akşam benimle yürüyüşe gelecek inşallah başlıyacam bugün kısmetse.1 saat yürüyüş 20 dk leg magic yapsam tamamdır.ben spor yaptım mı veriyorm yoksa gr oynamıyr

bende öyle spor yapınca veriyorum ama daha iyi işte aç kalmaya gerek yok hareket edince vereceğimizi biliyoruz,negüzel canım sevindim başlamana cumaya kadar hergün yaparsan eminim kilonada yansır

ben tuzsuz şekersız yerım ama yanında ya yogurt olmalı yada baharatı bol olmalı...o zaman ınsan zevkle yer...

sagol sedacım kıloma kımse ınanmıyor ama eskıden esımle aynı pantolonları gıyerdık sımdı ben gıremıyorum ıcıne...ama dun senı görunce yanı şok oldum...hele de ust tarafın erımesı cok ılgınc...cok azımlısın masallah...

h.sonu adanaya gitmek istiyorum bakalım cumaya kadar babaannemin durumunda bir gelişme olur inşallah..buarada ben okula gidiyorum dersim 2gibi bitecek sonrada erkek ark.ım alacak dışarıda yemek yicez akşam üstü gelirim öpüldünüzzz kızlarr

ben tuzsuz şekersız yerım ama yanında ya yogurt olmalı yada baharatı bol olmalı...o zaman ınsan zevkle yer...

sagol sedacım kıloma kımse ınanmıyor ama eskıden esımle aynı pantolonları gıyerdık sımdı ben gıremıyorum ıcıne...ama dun senı görunce yanı şok oldum...hele de ust tarafın erımesı cok ılgınc...cok azımlısın masallah...

canım çok sağol heryeri çalıştıran hareket yapınca heryer eriyor canım ilk zamanlar kolları,beli felan çalıştırmayıp sadece yürüyüş yapıyordum bacaklarım inceldikçe üstler kalın görünmeye başladı sonra heryeri çalıştıracak hareketlere başladım canım ama beni en mutlu eden karnımın düzleşmesi hihoyyyt

sedayı nasıl gördün canım bende çok merak ediyrm onu yaaaa.sporla verilen hızlı kilo kaybını merak ediyrm

hayırlı günler .sabah sirkeli suyumu normal sularımı içtim.saltalık domöates yedim.hiç bişey yiyedsim yok.ama hala davul gibiyim.bugün sadece sıvı gıda alcam.akşamada senmizotu saltası yapıp yoğurtla yiycem.

sedaaa ekledim seni sende beni ekle kabul et olurmu msnye..sonu 42 olan.anladın sen onu.küserim baaakkk.:a015:

buarda destinsam dün evlilk yıldönmündü.yaa.yuvanız mutlu huzurlu olsun inşşalah.yavrularınızla dahanice evlik yıldönümlerinide kutlayın inşşalah.aanaaaam yavrularınız yazmışım.

kız allah mı söylettı acabaaa eger durumum duzelırse tek ıstegım bır evlat daha sahıbı olmak ...cok sagol canım ıyı dıleklerın ıcın tekrar....

bende gıttım ton balıgımı aldım 2 domates dogradım 2 dılım ekmek kızarttım tuzsuz yagsız bol pulbıberlı yıyorum..

neslıııııı senı cok özleıdm ben yaa.....

oglen yemegimi hazirladim havuc hasladim hafif zeytin yagli bol maydonoslu kavurdum yanina izgarada hindi eti olacak..... boylece ogleni kazasiz atlatacaz .... detsinam siyahtan haber verdigin icin tsk cuma yi bekleyelim ama kotu bisey olmadigindan eminim ... destinam bende ton baligina bayilirim ama salatada olacak benimkisi.... hemsom sisim diyorsun sivi gida tuketecen iyce sisirir bence sivi gida seni baska bi cozumune bak onun vucudun sumu topluyor yoksa kolarina ayak bileklerinde sisikinlik varmi ???

affiyet olsun detsinam dun gece tvde rejim programi vardi izledim kesinlikle bol yogurt tuketmemiz gerekiyormus kalsium vucutaki yaglari yakmak icin ise yariyormus ama yogurtu et urunu yedigimiz zaman ayni anda tuketilmiyecekmis eger menude et varsa ara ogun olarak mutlaka ihmal etmeden tuketin dediler...spor yapmadan once bol su icilecekmis birde cok faydasi varmis birde bi kadina tes yaptirdiilar yarim saat kostu sadece yediklerini yaktin dedi doktor en az vucutaki yaglari yakmak icin 45 dakika dolmasi gerekiyormus mesela 1 saat spordan sonra yaglar eriyormus eger bu surede mesela 400 kalori yakildiysa sporu biraktiktan sonra yuz de elisi yine gidiyormus yani 200 kaloriyi vucut kendine gelebilmek icin yakiyormus ne kadar ilging demi ???

sagol canım

evet ben duymustum bunu sıyah sureklı söyluyordu o yuzden 1,5 saat yuruyor o ...

bende kara kara yazın yürürüz de kışın napıcaz dıye dusunmeye basladım...

oglen yemegimi hazirladim havuc hasladim hafif zeytin yagli bol maydonoslu kavurdum yanina izgarada hindi eti olacak..... boylece ogleni kazasiz atlatacaz .... detsinam siyahtan haber verdigin icin tsk cuma yi bekleyelim ama kotu bisey olmadigindan eminim ... destinam bende ton baligina bayilirim ama salatada olacak benimkisi.... hemsom sisim diyorsun sivi gida tuketecen iyce sisirir bence sivi gida seni baska bi cozumune bak onun vucudun sumu topluyor yoksa kolarina ayak bileklerinde sisikinlik varmi ???

ahh hemşom varrr.bnamaz kılarken oturunca balon üzerine oturmuş gibiyim.çorabı ayağımdan çıkarıncada çorabın lastiğinin geldiği yer çukur çizgi şelklinde.naocemm beeennn.gelin sağlıkçılar.hemşire eczacı adayları indirin beniiiii..

hemşoom bu bilgiler çok güzel yaaa.kız gözümüze gözümüze sokueolar proğramları spor spor dişye bizde anca etki yaptı.ben 1 haftadır yapıyorum.az önce tv izlerken ayakyata sağa sola eğildim oynadım zıpladım.ayaklarımı karnaıma karnıma çektim.artık pek boş durmuyorum.akşam da tv izlerken yere uzunıp bacaklarımı açıp kapatıyorum.bu bilgiler için de teşekkürler bu arada.
neyse canlarım kuzularım ciğerlerimmmm, ben çıkıyorum kızmı kurstan alıp çarşıya gitcez.bugün burda şenlikler varda.biraz dolaşıp gelelim bakalım.akşama görüşürüz.
kız seda ne zamn girsem sen hep olurdun kkda bugün olmıycağın tuuttu.kız beni ekleeeeeeee msnne.

oglen lapa yaptım salatayla yedım
sadece salataya bıraz tuz koydum lapaya degıl
aksamda yapcam aralarda meyva yerım

eylulce bılgılerın ıcın saol canım bende genelde aralarda yogurt yemeye calısıyorum
cok severım yogurdu-tatlicadiarzu-

Back
X