Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
bugün kahvaltıda domates, salatalık, peynir, yeşil zeytin, yarım dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen 3 tane diyet limonlu bisküvi, 4 adet diyet çubuk kraker yedim. bir bardak yeşil çay içtim. bu arada çayları şekersiz içiyorum.
okuldan gelince erik ve çilek yedim. şimdiye kadar 2 litre su içtim. okuldan eve yürüdüm yarım saat.
akşama arkadaşa davetliyiz. korkuyorum orda bişeyler yersem diye o yüzden akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum. ama orda yemezsem akşam yemediğim için aç kalacam. zaten acım. hayırlısı artık.
valla ne diyecegimi bilemiyom:uhm: yani tebrikler demek istiyorum amaaaaaa! sanki bir haftada 4 kilo çok gibi geldi.aman canım saglıgından olmada kafamçokkarıştı çok hızlı veriyon.hafta da 2 kilo ver fazla degil .biliyorum sabırsızlanıyosun ama .dikkat et.takip ettigim kadarıyla sen de ben gibi çok spor yapamıyon.aman canım aman dikkat et. yine de tebrikler

slm arkadaşlar kilo çizelgemi düzenledim. 4 kilo gitti bir haftada Allah devamını getirsin.
bugün kahvaltıda domates, salatalık, peynir, yeşil zeytin, yarım dilim kepek ekmeği ve bir bardak yeşil çay içtim.
öğlen 3 tane diyet limonlu bisküvi, 4 adet diyet çubuk kraker yedim. bir bardak yeşil çay içtim. bu arada çayları şekersiz içiyorum.
okuldan gelince erik ve çilek yedim. şimdiye kadar 2 litre su içtim. okuldan eve yürüdüm yarım saat.
akşama arkadaşa davetliyiz. korkuyorum orda bişeyler yersem diye o yüzden akşam yemeği yemeyi düşünmüyorum. ama orda yemezsem akşam yemediğim için aç kalacam. zaten acım. hayırlısı artık.
birde hep böyle bisküvi türevi olmaz onların yerine madem yemek yapmıyorsun.domates salatalık marul gibi sebze türlerini illa salata olarak degilde.arada yıkayıp sade olarak yesen .hani arada çorba falan yesen daha iyi olmaz mı.ben mesela ekmek yerine marul yiyorum.marulun içine domates peynir koyuyorum dürüm gibi valla harika oluyo.

selam herkese bende yediklerimi yazayımm
sabah:1kase sütlü çikolatalı müsli
ara:10yeşil erik
öğlen:ıspanaklı börek,yağsız salata
ara:1greyfurt
akşam:1tabak zeytinyağlı fasulye,2dilim ekmek,yoğurt
akşam yemeği çok erken oldu acıkırsam çilek yerim birkaç tane
sporumda 2saat yüzdüm,100mekik çektim

canım tebrikler ama bencede çok az yiyorsun ve 4kilo çok fazla,bende bazı haftalar çok veriyorum ama 2yi geçmiyor birde ben 3 arayla azda olsa birşeyler yiyorum,sporla veriyorum sayılır sağlığından olma dikkat et canım böyle yemeye devam edersen vitaminsiz kalacaksın sebze ve ette yemelisinn

birde hep böyle bisküvi türevi olmaz onların yerine madem yemek yapmıyorsun.domates salatalık marul gibi sebze türlerini illa salata olarak degilde.arada yıkayıp sade olarak yesen .hani arada çorba falan yesen daha iyi olmaz mı.ben mesela ekmek yerine marul yiyorum.marulun içine domates peynir koyuyorum dürüm gibi valla harika oluyo.

öğlen okulda oluyorum. okuldan eve gelmiyorum. okula bişeyler götürmeye üşeniyorum. diyet bisküviler kolayıma geliyor malesef.

canım tebrikler ama bencede çok az yiyorsun ve 4kilo çok fazla,bende bazı haftalar çok veriyorum ama 2yi geçmiyor birde ben 3 arayla azda olsa birşeyler yiyorum,sporla veriyorum sayılır sağlığından olma dikkat et canım böyle yemeye devam edersen vitaminsiz kalacaksın sebze ve ette yemelisinn

2 yıl öncede diyet ve spor yaparak 21 kilo vermiştim. ilk ay 13 kilo vermiştim. kalan 8 kiloyu 2 ayda vermiştim. kilo vermek zamanla yavaşlıyor. benim bildiğim kilosu fazla olan ilk günlerde daha fazla veriyor. sonra yavaşlıyor. bide bende az ye olayı yok. eğer yersem kendimi durduramıyorum. hiç yemezsem sorun yok. o yüzden yememeye çalışıyorum canım.

kolay gelsın canım bırazda rejım ıcın kalorısız seyler hazırla...
malesef diyet bişey yok menümde yarına
zzaten enfazla 3 çeşit yapılması gerkiyo.fazlasına kızıyolar.ama benim 4 çeşit oluyo. rahmetli annemin sevdiği şeyleri yapıyorum canım.oyüzden malesef benim ki, en az 4 oluyo.
kolay gelsın canım, kız sen bugun boyle yersen yarına aclıktan pastaların hepsıne saldırırsın:roflol: yanı ben kesın oyle yapardımdananiknanik

yok kız pazradn beri önümden neler geçti biliyonmu.iştahım gitti.bi dondurma canım istedi onuda yemedim.dün eşimle kızm kıymalı pide yediler gözümün önünde çarşıda .hiiç canım istemedi.eşlim zorla bi ısırık ısırtı.inana yiyemedim.bikaçkez salat yedim ben.kızm önceki gün çarşıda mantı ydi mesela ben çay içtim yanında sadece.önceden olsa fenalık geçirirdim.neyse böyle iyiym.bakalım sonraki günler nolcak.
tesekkur ederım canım:1hug:
degısıklık olsun dıye dusundumyerimseniben[/QUOTE
hımm evetr değişiklik olmuş.bide kilo cetvelin değişse.:roflol:

ya gözünüzü sevem ablalarım nediyim ben söyleverin gari.az yiyom az yedin diyonuz yediklerimi yazıyom çok deyyonuz.delikafadulden dellendirmeyin beni.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım yedikelrin adet veya tabk olarak söyelersek normal gibi.ama zararlı şeyler.anlatabildim.kız senin ne işin olur tahin pekmezle,gazozla.,baklavayla.aaa onlar cısss.:mymeka:hadi haftada 1 gün kaçak olabilir belki ama hergün tatlı var sende.önce şu tatlıyı bırak.sabah bence az yediğğin için sonra canın tatlı felan istiyo heralde.sabhları marul domates vs.yiyosun.aslında sabha kahvaltısı en güzel yapılması gerken şeymiş.bende sonradan öğrendim.bende önceden yemezdim sonra ikindi oluncaa hurrra tatlıya yiyeceklere saldırmaya.yani anlıytcağın yediklerin çok değil ama zararlı şeyler o açıdan çook.

tebrikler canım.busana iyi bi moral olur.ama 4 kilo çok gibi..belki beslenme düzenini değiştirdiğin ve çok su içtiğin içinde bu kadar çok vermiş olabilrisin.akşam bence arkadaşına aç gitme.evde bişeyler ye.yoksa sende tutamayabilrisin kendini.en azından salata ve yoğurt tarzında bişeyler ye canım.kaydirigubbakcemile5

canım yedikelrin adet veya tabk olarak söyelersek normal gibi.ama zararlı şeyler.anlatabildim.kız senin ne işin olur tahin pekmezle,gazozla.,baklavayla.aaa onlar cısss.:mymeka:hadi haftada 1 gün kaçak olabilir belki ama hergün tatlı var sende.önce şu tatlıyı bırak.sabah bence az yediğğin için sonra canın tatlı felan istiyo heralde.sabhları marul domates vs.yiyosun.aslında sabha kahvaltısı en güzel yapılması gerken şeymiş.bende sonradan öğrendim.bende önceden yemezdim sonra ikindi oluncaa hurrra tatlıya yiyeceklere saldırmaya.yani anlıytcağın yediklerin çok değil ama zararlı şeyler o açıdan çook.
eeeeeeeeeeeeee nede olsa diyet konusunda büyüyüm sayılırsınız :ecrin_bebek:öle olsun bakam:1rolleyes:

şimdi yemekten geldim. 1 tane küçük küçüçük biber dolması 2-3 yemek kaşıgı yogurt yedim.......................... 1 adet portakalımı 1 -2 saat sonra yesem olur mu:ecrin_bebek:

biraz merdiven inip çıkayım birazda bel çevirme bacak hareketi falan cuma sabahı 98 olmalıyım demi ama

daha önce yazmıştım ya bi tablet kullanıyom diye bitti ve eczanelerde yok cuma dan beri kullanmıyorum. ama açlık çekmiyorum. demek ki vücudum alıştı.2 gündür elma sirkeli ballı su içiyorum. birde gün boyu yeşil çay,biberiye,form çayı demliyorum onu içiyorum.

şimdi yemekten geldim. 1 tane küçük küçüçük biber dolması 2-3 yemek kaşıgı yogurt yedim.......................... 1 adet portakalımı 1 -2 saat sonra yesem olur mu:ecrin_bebek:

olur canım olur.zaten yemkten hemen sonra meye yamak allah muhafaza siroz yapıyomuş.yani karaciğer rahatsızlığı yapıyomuş.oyüzden yemkele meyve arasında en az 1 buçuk saat ara olmalıymış.gerçi sen daha iyi bilirisn ama hatırlatayım bilmeyen arkadaşlarımıda bunu söylemek istedim.

dün akşam spora giderken streç film sardım .baya terletiyo.zaten havalar pek ısınmadıgından terlemiyordum.iyi oldu.

Back
X