allah allah bu kaçıncı yazışım.yazdıklarım gidiyo nereye gidiyosa.bende senin gibiyim aslında.72 kioyken çok ağlıyodum kiloluyum diye eşim gitmiş 360 milyona kondisyn biskleti almış.hervele biraz yaptım usandım.deedim bisklert basen genişletiyomuş buraktım. ondan önce parafinli korse aldım.ama onun faydası çok olmuştu.sonra yıprandı bıraktım.sonra hani bikemrler vardo sauna belt diye onu aldım.oda vücudumu yaktı yatamıyodum bile.onuda ablama verdim.sonraa termal etkili sauna şort aldım .bi gün tuslu bi güz tuzsuz giydim.ondanda sıkıldım.hemde hiiiç faydası olmadı.ablam abshaperini verdi.hiiç yapamadım. geçen yıl 96ya çıkınca .bana yürüyüş şart oldu ama eşim yürütmedi hem çocuk nolcak hemde yaklnız nasıl yüriyceksin diye.gittik yürüyüş bandı aldık.iyidim kullanıyodun ama alt kat komşum ses geliyo deyince onadna da soğudum.öğlen veya öğleden sonra yürümeme gerkiyo ki oızanda genelde ben müsait olmuyorum.aldığım çaylar otlarda cabasııı buarada.ev aktar, spor salonu gibi.daha neler neler varda.en barizi bunlarr.