- Konu Sahibi Pinarbartu
- #7.901
hay senin kilonada çizelgene de kuşlar konsun......ya hu bu çizelge zayıflamaktanda mı zor ne................:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.73 çizelgen çok güzel görünüyor
sağol canım iyi dileklerin için hadi bakim güle güle kullan
e kardeş kusura kalma hoşgeldin diyemedim.ben de sen gittiginden beri çizelgeyle ugraşıyodum.daha dogrusu tüm site yetkilileri ugraştılar sagolsunlar. sen neler yaptın .neler yedin.iyi geceler
arkadaşımdan yeni geldim. geçmişi okudum şöyle bir. akşam yemek yemeden gittim. bişeyler yedim ama çok değil. zaten gelip hemen tartıldım. şimdilik sorun yok. bu dakkada bir tartılma huyumdan vazgeçmek lazım.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sağol canım nedemek ilk yaptığımda bende çok mutlu olmuştum..
hadi bakalım 90 dan aşağılarada hazırlarız inşallah
sen yerki azimli ol şeker
azim ne demek bu çiz<elge beni sanki gaza getirdi.yazıcıdan çıkartıp eve buzdolabının kapagına yapıştırmak istiyom .hani günler çabuk geçsede bide 80 hedefli yapsak.sağol canım nedemek ilk yaptığımda bende çok mutlu olmuştum..
hadi bakalım 90 dan aşağılarada hazırlarız inşallah
sen yerki azimli ol şeker
e kardeş kusura kalma hoşgeldin diyemedim.ben de sen gittiginden beri çizelgeyle ugraşıyodum.daha dogrusu tüm site yetkilileri ugraştılar sagolsunlar. sen neler yaptın .neler yedin.
ay canım afiyet olsun da .hepsi çok güzel aman kızlar duymasın valla ha yandın:roflol: seni mahvedecekler. ben "bir çay kaşıgı tahin pekmez yedim sabah dedim" bir sürü azarsağol canım. seninde çizelgen hayırlı olsun bitiş çizgisine kolay bir şekilde varsın. ben yarım kase kısır yedim yağsızdı. iki kaşık makarna salatası yedim. bir adet milföy hamurundan yapılan börek yedim. 2 saati geçti yediklerim. inşallah yakmışımdır.
yarın işi daha sıkı tutacagım .çizelgenin şerefine 2 saat sporkaydirigubbakcemile2 .:sm_cool: yediklerimi çooooooook dikkat ve :içelim: booooool suuuuuuuuuualkisalkisalkis