Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) bahane degıl kı benım mutfagım salonumla bır malesef gözumun önunde yanı hahaha...

su ıcıyorum aksamları daha cok oluyor hatta ama neyse...bunada sukur...70 oldugum gunlerı özledım butun eskı pantolonlarımı cıkardım denedım olmadılar ınsallah onları gıyecegım gunler gelıcek...

bu arada eylulde ramazan ayıymıs...az kaldı...
o zaman buzdolabının kapagına yok yok yetmez görebilecegin 3-4 yere şu kilo çizelgeni yapıştır:jeyyar: nasılfikir ama

GÜNAYDIN KIZLAR.
destinacım eski kilolarına dönersin merak etme
sedacım hastanmısın bugün neden canın bişe yapmak istemyr
aynalar 4 kilo senin moralin için çok iii ama sağlıklı değil.dikkatli ol tatlım
rose az menemenle kapatmışsın geceyi tebrikler
1.73 azimli gibisin hadi bakalım haa gayret
hepinizide öpüyrm fıstıklar
ay sagol kız destegin için.başka çarem yok azimli olmam lazım .o onun için de zevk almaya çalışıyom.böyle daha iyi. yoksa açım moralim bozuk .desem çabuk bıkmazmıyım.en güzeli mutlu olmak herşeyden.kaydirigubbakcemile3

allahım kimseye çaresiz dert vermesin.en büyük derdimiz kilomuz olsun.eeeeeeeeeee oda kendiliginden olmadı canım. oyag hücrelerinin oluşumunda hiç mi katkınız yok.ha söyleyin. bakalım. kaç senede aldınız da çabucak vermeye çalışıyonuz...........CADIARZU
yol uzun . ha ben verdim zaten diye geçiriyosanız içinizden.:jeyyar: valla yanılıyosunuz.:roflol: çünkü vücut aynı kiloyu ancak 5 senede kabul ediyomuş

yani verenlerle de daha çoooooooook görüşecegiz.:roflol:

Gunaydın kızlar
sabah yesıl cay ıctım
dısarı cıktım 1saate yakın yurudum
geldım 1 elma yedım, bırazdan lapa yapcam-tatlicadiarzu-

bı gecmısı okuyayım:jeyyar:

oh ne guzel dun aksam kaynatmıssınız burda ben gelemedım ama aklım burdaydı -tatlicadiarzu-
Sedaa kız dur bende bı bakayım sıtedekı vıdeolara nasılmıs plates yapmak ısterım dogrusu-tatlicadiarzu-

guleysacım bilmiyorum içimden bişe yapmak gelmiyor yok çok şükür hasta değilim canım sıkkın işte
buarada sen rapor ver bakalım sporunu yaptınmı
şimdi ark.lar ve erkek ark.ım geldi dışarı çıkarıyorlar pikniğe gidecekmişiz hava süpermiş evde oturulmazmış bugün gelince girerim kızlar öpüldünüz

allahım kimseye çaresiz dert vermesin.en büyük derdimiz kilomuz olsun.eeeeeeeeeee oda kendiliginden olmadı canım. oyag hücrelerinin oluşumunda hiç mi katkınız yok.ha söyleyin. bakalım. kaç senede aldınız da çabucak vermeye çalışıyonuz...........CADIARZU
yol uzun . ha ben verdim zaten diye geçiriyosanız içinizden.:jeyyar: valla yanılıyosunuz.:roflol: çünkü vücut aynı kiloyu ancak 5 senede kabul ediyomuş

yani verenlerle de daha çoooooooook görüşecegiz.:roflol offfffffff vermesi bi dert korumasi bi dert bu gidisle mezar tasima "omurunu rejime adadi " diye yazarlar artik:a015:

gunaydın bayanlarrrr

rosecım hıc önemlı degıl hayatım ben anladım zaten yalnız şu şişliğine aklım hala ermedı ....

1,73 dedıkodunu bende okudum canım...

sedacım gunaydın nasılsın....

aynalar bıraz bende sebze ve et yemenı tavsıye edıyorum..

ben hala aynı kılodayım bugun aksama kadar cok cok dıkkat etmem lazım ve spor yapmam lazım yarın sabah artık ıyı bır kılo görmek ıstıyorum...

s2000 gunaydın canım sanada

eylulce cızelge demıssın darısı basına hayatım...
evet destinam bana cizelge yapamak istegen bi yigit cikarsa aranizdan mutlu olcam = baslangic kilom93 simdi 82 diyelim duz ayar :) hedef 70 kaydirigubbakcemile2

günaydı kızlar eşim sorunu halletmiş galiba internette problem vardı da..... :utangac:
ben dedim zaten aynalara ....:mymeka: dedikodu yapma ayıp :1no2: kızların kulagına gider dedim,onlar bizim için çalışıyo.bak kendileri ne kadar dikkat ediyolar yediklerine dedima.s eh siz artık onun kusuruna bakmayın destinam hazretleria.s. emir ve görüşünüze hazırım ...............

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay hic gulecegim yoktu 1.73 allahta snei guldursun emi:1hug:

ben yapıp kopyalayım da degıstırmen gerektıgınde ne yapıcaksın merak edıyorum...

bunu kullanıcı panelıne yapıstır ınsallah kımse görmeden sılerız...yasak cunku

hihoyyyt merhaba ben geldim kızlar. sabah 15 dakika elektrikli süpürge ile süpürme hareketleri, 15 dakika toz alma hareketleri,15 dakika yer silme hareketleri yaptımsonra oglana yumurtalı ekmek kızartmıştım.onunla beraber yarım dilim bilemidiniz 1 dilim yedim. yanında domatesle .şimdi üstüne form çayı. :kahve: ayyy kusura kalmayın artık oldu bi kere napalım. 1.5 saat bi sporla yemek yemem olur herhalde............

şimdi çıkıyorum.yogunum azıcık kestireyim.sonra azrlarsınız beni tamam mı mirmirmirmir kaptanlar.mirmirmirmir

ben yapıp kopyalayım da degıstırmen gerektıgınde ne yapıcaksın merak edıyorum...

bunu kullanıcı panelıne yapıstır ınsallah kımse görmeden sılerız...yasak cunku

aaaaaaaaaaaaaa napalım canım biz yapamıyoz diye bizim de bi çizelgemiz olmaycak mı .valla sadece dün 4 saat ugraştım .:1no2::1no2:olmuyo olmuyo.sagolsunlarsenağlama acıdılarda yazık bana yardım ettiler. kimse bi şicik yapamaz sen gönder hele bana onları. hımmmmmmmmmmkötükedihüso

canım biz bilgisayar operatörümüyüz. olmuyo diyosak olmuyo.nasıl yapıyosanız siz.tamam çok ayrıntılı çok güzel anlatmışlar.ama bennn ya pa ma dımmmm.
eylülce de yapamamıştır. eh biz takım degilmiyiz canım. birbirimizin açıklarını kapatmıycakmıydık hani....... yani ben yarın 99 olamazsam hani olur ya... siz azıcık bana torpil geçip kızmazsınız demi yani...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gönüll....sen dedın dıye gönül dıyorum artık yandın adın böyle kalır...kız kaşınma...söz verdın sözünü tut nıye yedın kız yumurtalı ekmegı...bak benım gözumun önunden mercımek köftelerı gecıyor...agzımı acıyormuyum...öglen 2 dılım ekmek domates peynır zeytın yedım....1 lt su ıctım...aksam olsun ızgara yapıcam ...2 tane kanat yesem yeter...bol spor ....

Back
X