- Konu Sahibi Pinarbartu
- #9.541
merhaba güya ben bugün lapa yaptım..sabah yemesi biraz zor karabiber kimyon nane koydum..ama hakkaten tok tuttu...yanlız öglen oglan okuldngelince bozdum ya....gunaydin kizlar ben geldim anca kalktik cocuklarla yataktan bugun burdada tatil oyuzden herkez yatiyo suandada yavas yavas yaziyorum uyuyan var arkamda
sizler ne yaptiniz kizlar benim diyette fena halde gitti dun misafir vardi amanin yaptiklarimdan hic diyette degilmisim gibi yedim artik yine vermeye calis bakalm
canlar lapayi carsamba yapalim hepberaber zaten oyle demistik en son uyarmi size
bir insan bu kadar mı iradesiz olur anacım..mafoldumben
yarım yumurta hemde tava da yarımda pogaça götürdüm ..valla
şimdi marul yiyorum akşama lapa yiycem ..ama sizede ayak uydururum ben merak etmem çarşamba tekrar başlarım sizle kaydirigubbakcemile5
meraba kızlarda gene kimse yok burada
yine kendi kendime konuşucam heralde
sedadan haber alan varmı kızlar bugün nasıl oldu acaba
ben bugün yine çok yoğun bir gün yaşıyorum ay sonu hafta sonuna denk geldiği için her şey bugüne kaldı ödemeler falan stresli bir gün yani
lapaya bugün başlayamadım çarşambaya kaldı artık
hafta sonu 500 gr vermişim bu iyi oldu
bugünde sabah yarım simit yarım peynir yedim bu saate kadarda başka bişi yemedim
kızlar sabahları bu sirkeli su benim çok miğdemi bulandırıyo artık iki gündür içemiyorum kokusundan öğürüp duruyorum
sadece su içicem artık
bıravo kız çok iradeli gidiyon aferin sanavereliniortak