Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iftarda yarım kase çorba 1 dilim ekmek.3 yemek kaşıgı menemen .3 yemek kaşıgı makarna.1 bardak ayran içtim..2 yemek kaşıgı sütlaç..
sonra 1 elma yedim...

şimdi form çayı içcem..
sahurda yufka peynir domates getirdim arkadaşlarla onu yiycem....
yemekten sonra da baş agrısı oluyo bende .şekerim birden yükseldigi için herhalde..

Sizi vijdanınızla başbaşa bırakıyorum.Canınız sağolsun. Başkada hiçbirşey demiyorum. Allah hepinizden razı olsun.

ya selmay belki yanlış oldu..
ama bence bizi diger takıma gidip eleştirmen kızdırdı..
bizim paylaşımda bulunmama nedenlerimiz var..
kızlar hafta sonu pek giremiyo..
ben de dahil.
bu gün mesaide oldugumdan dolayı açıgım..
dominoş bizden daha fazla zaman ayırabiliyo tabi bunun bizde farkındayız..
ama diger takımlar daha çok paylaşımda bulunabiliyodur..
olabilir.
ama bizler burda bazen 1-2 gün giremiyoruz..
ben kaç sefer takımdan ayrılmak istedim .
yeterince gelemiyom diye.
ama kaptanlarım ve arkadaşlarım sagolsunlar hep yardımcı oldular..
yoksa ben şimdiye takımdan çıkmış.belki eski kiloma geri dönmüştüm..
bizim takım böyle canım iyi kötü birbirimizi idare ediyoruz..
ve sonunda hepimiz hedefimize ulaşacagız..
:enbuyukkk:

Ben sizlere takımımızı ramazandan dolayı izne ayıralım dediğinizde bile dağılmamanız için elimden geldiği kadar motive ( böbürlenmek için demiyorum)edecek mesajlar yazmaya çalıştım elimden geldiğince .Halbuki ben... Rabbim biliyor niyetimi.CANINIZ SAĞOLSUN ( ARADA TAKIMINIZA GÖZATTIĞIM ıÇıN KUSURUMA BAKMAYIN!)

Ben sizlere takımımızı ramazandan dolayı izne ayıralım dediğinizde bile dağılmamanız için elimden geldiği kadar motive ( böbürlenmek için demiyorum)edecek mesajlar yazmaya çalıştım elimden geldiğince .Halbuki ben... Rabbim biliyor niyetimi.CANINIZ SAĞOLSUN ( ARADA TAKIMINIZA GÖZATTIĞIM ıÇıN KUSURUMA BAKMAYIN!)

opuyorumnanaktan
kusura kalma belki fazla alınganlık yaptım..
açlıktan kafam pek çalışmıyo..
kırdıysam özür dilerim.........
hepimiz başarmak için ugraşıyoruz..
sanada başarılar.
tabi takıma gelebilirsin.
takımın kapısında kilit yok.
anahtarıda bende degil .
aslında bende çok fevri davrandım.
şu mübarek günlerde kalbini kırdıysam affet

ya selmay belki yanlış oldu..
ama bence bizi diger takıma gidip eleştirmen kızdırdı..
bizim paylaşımda bulunmama nedenlerimiz var..
kızlar hafta sonu pek giremiyo..
ben de dahil.
bu gün mesaide oldugumdan dolayı açıgım..
dominoş bizden daha fazla zaman ayırabiliyo tabi bunun bizde farkındayız..
ama diger takımlar daha çok paylaşımda bulunabiliyodur..
olabilir.
ama bizler burda bazen 1-2 gün giremiyoruz..
ben kaç sefer takımdan ayrılmak istedim .
yeterince gelemiyom diye.
ama kaptanlarım ve arkadaşlarım sagolsunlar hep yardımcı oldular..
yoksa ben şimdiye takımdan çıkmış.belki eski kiloma geri dönmüştüm..
bizim takım böyle canım iyi kötü birbirimizi idare ediyoruz..
ve sonunda hepimiz hedefimize ulaşacagız..
:enbuyukkk:
alkisalkisalkis
Ben sizlere takımımızı ramazandan dolayı izne ayıralım dediğinizde bile dağılmamanız için elimden geldiği kadar motive ( böbürlenmek için demiyorum)edecek mesajlar yazmaya çalıştım elimden geldiğince .Halbuki ben... Rabbim biliyor niyetimi.CANINIZ SAĞOLSUN ( ARADA TAKIMINIZA GÖZATTIĞIM İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN!)

sağol allah razı olsun o zamanlar gerçekten destek oldun bu gözardı edilemez. ama bizi,oraya gidip böyle konuşman sinirlendirdi. bunda vicdan meselesi de yok :)
yani aslında biz belki çok sinirlendik ama bilemiyorum.. mirmirmirmir fisfisfis

Arkadaşlar rica etsem 14 takımın mesajlarına bir bakar mısınız? Bu yazımla ilgili hiç aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler düşünmüşler. Ben bunları yazarken 8 takım üyelerinden başkası görmez nasıl olsa diyerek yazmadım ki ! Benim kötü niyetle yazmadığımı rabbim biliyor. Bir insanın 14 takıma davet edilipte o takım hakkında kötü şeyler düşünerek takım fertlerini kızdıracak şeyler yazması için bir insanın aptal olması lazım.Siz beni tanıyorsunuz ( tanıdığınıza inanıyorum) arkadaşlar varsa bir yanlışım beni uyarın lütfen. Ben sizleri tanıdığım ve sizleri çok sevdiğim için 8 takımı seviyorum dedim Diğer takımları sevmiyorum demedim ki! Benim için diğer takımların fertleride birbirinden değerli insanlar. İnsan değer vermediği kişiler için gözyaşı dömezmiş.Ağlamaktan harabeye döndüm. Ben kötü biri değilim.Ben ilk defa 14 takıma mesajlar yazmadım ki!...Ağlamaktan ekranı ve tuşları göremiyorum. İyi akşalar.

selmacım öncelikle üzme kendini..Ben yazılanları okudum 14. takımdaki arkadaşların da kötü niyetli olduklarını sanmıyorum sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var...Hepimiz ortak bir amaç için burdayız ki bunu o arkadaşlar da dile getirmişler zaten...Sen de üzme kendini lütfen..Ben bir süredir düzenli katılımda bulunamıyorum ama diğer takımdaki arkadaşların da dediği gibi zaman zaman takımdan kopmalar oluyor ki ben ilk geldiğimde tüm gün kimsenin yazamadığı zamanlar da oluyordu..Şimdi yazın bitmesiyle yavaş yavaş geliyor herkes..Ben senin iyiniyetine inanıyorum.Yazdıkların da yanlış anlaşılmış ..Sonuçta burda kimse kimseyi tam anlayamaz net ortamında da bu tür durumlar olabilir..o arkadaşlar da senin yazdıklarını farklı algılamışlar ki bu da gayet normal bir durum. Bu nedenle kendini yıpratmamanı rica ediyorum...Ortada her iki taraflı olarak da kötü niyet yok..Bunu bil yeter canım..Sen zayıflamaya odaklan..

bilmiyorum laf taşımak gibi mi oldu ama bak selma hala aynı şeyi yapıyorsun neyse ben daha bişey söylemiyorum mirmirmirmir

günaydın 14.takımn çıtır güzelleri a.s.
hayırlı ramazanlar olsun hepinize
arkadaşlar selmaY arkadaşımız kötü niyetle yazmadı bn ona eminim
çok istekli çok hırslı bi an önce bi takıma girip orda çaba sarf edip kilolarından kurtulmak istiyor
dönem dönem takımlarda performans düşebiliyor paylaşım olarak bunu bizde yaşadık
arkadaş sadece ondan bahsetmek istedi
belki uslüb olarak yanlış dı haklısnz
ama 1,73ümnde dediği gibi şu mübarek günler hepimizi sinirli ve gergin yapıyor
allahım kimseyi açlıkla terbiye etmesin
o da yanlış yaptığınn farkında
tabii bizler rakip de olsa kardeşiz sonuç ta amaç aynı
bn hangi takımn olursa olsun listesin de mezun ibaresini görünce çok seviniyorum ve inan ki darısı hepimize diyorum
onun için olayı tatlıya bağlansın kimsenin kalbi kırılmasın
8.takımdan kocamn sevgiler öpücükleropuyorumnanaktan

anam birgun gelmedim neler olmus kizlarr huuu oruc basinizami vurdu nedeir ne oluyoruzz su mubarek ramazanda kalp kirmayalim olurmuu
selma y neden boyle dusenupte bu sekilde konusmus bende pek anlamadim ama sorun degil biz nasil bir takim oldugumuzu kilo vererek vede katilimda bulunarak gosterelim bu sekilde tepki gostererk degil oyuzden herkez ramazanindan etkisinden dolayi biraz fazla alingan olmus oyuzden bu olayi tatliya baglayip biz yolumuza devam edelim kizlarr
verdigimiz kilolar ve bagliligimizla (ne kadar oyle duusnmeselerde )bunu gostermek bizim elimizde
simdi cikmam lazim esim aradi asagiya in diye gelince bu konuyu tatliya baglariz oldumu

çok istekli çok hırslı bi an önce bi takıma girip orda çaba sarf edip kilolarından kurtulmak istiyor
dönem dönem takımlarda performans düşebiliyor paylaşım olarak bunu bizde yaşadık
bn hangi takımn olursa olsun listesin de mezun ibaresini görünce çok seviniyorum ve inan ki darısı hepimize diyorum
sagol guzelim eminim kotu niyette degildirr oyle oolmmasini umuyoruz tabi
bende zaten o hirsini gorerek vede bizi motivasyon etmek istedigini bilerek takima cagirmistim kenidisini herne kadra geri donecek arkadaslarin yerinede olsa gel dedim ama bu sekilde dusunmesi vede gidip size bunu soylemesi gercekten biraz guzel olmamis sende takim kaptanisin nezmandir bu isleri bilirsin kendini bizim yerimize koy takimin dustugu duruma oyuzden arkadaslar biraz fazla tepki gosterselerde ramazanin etkisiyle olmus bir kere ama sende taktir edersinki bu kotu durumdan sonra selma y takima gelmesi imkansiz oda istemez sanirim
hepmiz kardesiz hepimiz bir amactayiz gonuller bir olsun ne diyelim su tatil zamaninda kimselr yok oyuzden takimi ayakta tutmaya calisiyoruz
neyse guzelim kafani siisrlmeyim senin aciklama icin ayrica tesekkur ederim

merhaba canım konu hakkında neslişle görüşmüşün ..
ben açmak istemiyom tekrar..
umarımhepimiz amaçlarımıza saglıkla ulaşırız...
hırs yapıp birbirimizi kırmamalıyızopuyorumnanaktan

anam birgun gelmedim neler olmus kizlarr huuu oruc basinizami vurdu nedeir ne oluyoruzz su mubarek ramazanda kalp kirmayalim olurmuu
selma y neden boyle dusenupte bu sekilde konusmus bende pek anlamadim ama sorun degil biz nasil bir takim oldugumuzu kilo vererek vede katilimda bulunarak gosterelim bu sekilde tepki gostererk degil oyuzden herkez ramazanindan etkisinden dolayi biraz fazla alingan olmus oyuzden bu olayi tatliya baglayip biz yolumuza devam edelim kizlarr
verdigimiz kilolar ve bagliligimizla (ne kadar oyle duusnmeselerde )bunu gostermek bizim elimizde
simdi cikmam lazim esim aradi asagiya in diye gelince bu konuyu tatliya baglariz oldumu

nesliş kusura kalma ..yani sen yokken biraz karıştı ortalık..
ama neyse sorun yok herhalde..
arkadaşın yaptıgı kadar bizim tepkimizde kötü oldu herhalde...
senden de özür dilerimopuyorumnanaktan

kızlar meraba..of f f..
başım agrıyo..
çocuklara makarna yaptım...
akşama güveç yapmıştım ..cuma günü o var..
yanına salata ,
çorba yapsam mı bilmiyom...
makarnada kalırsa yesin eşim.

aslında açlık yok sadece suuuuuuuuuuuu........
ama suyu içince de açlık olurmu bilmem..
tuvalete girip çıkıyım tartılcam..
kilomu merak ediyom ya..:uhm:

selam kızlar
dün oruç tuttum öğleden sonra bir başağrısı sormayın hiç böyle başım ağırmamıştı iftara 10 dakika kala istifra ettim orucumda bozuldu su içip bir yattım gece 11 de uyandım 12 de iftarımı yaptım bu günde oruç tutmadım hla başım ağrıyor
yediklerimi yazmama gerek yok çok az kahvaltılık yedim o kadar midem hala bulanıyo bu gün doğumgünüm eşim pasta alıcaktı pastaları görünce inanaın öğürdüm görmek ble istemiyorum hafif şeyler atıştırıyorum şimdilik

siz neler yapmışsınız geçmişi okuyup geliyorum

kızlarrrrrrrrrr

ben bu arada 1 kg vermişim
sabah tartıldım
gece sürekli su içtim

ramazandan ne zaman tartılıcaz sahiden

iftardan önce tartılırsak bizi yanıltabilir çünki su kaybı oluyo iftara kadar
nasıl yapsak acaba

kızlar ramazan oruç hepinizi etkilemiş çalışanlar için daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bende yarın tutucam inşallah

kendime yulaf ezmesi aldım kullanan varmı tokluk hissi veriyomuş doktorlar ramazanda süt ve toğurtla tüketilmesini tavsiye ediyorlar
ben daha yemedim aranızda yiyen varmı

kızlarrrrrrrrrr

sabah tartıldım
gece sürekli su içtim
nasıl yapsak acaba
kızlar ramazan oruç hepinizi etkilemiş çalışanlar için daha zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bende yarın tutucam inşallah
kendime yulaf ezmesi aldım kullanan varmı tokluk hissi veriyomuş doktorlar ramazanda süt ve toğurtla tüketilmesini tavsiye ediyorlar
daha yemedim aranızda yiyen varmı

hiray'cım ben 90 kilo ve üzerindekiler grubundan, canım yulaf ezmesi gayet güzel, süt veya yoğurt ile tüketebilirsin, çok güzelde bağırsakları çalıştırıyor.:lepi:

kızlar bugün de misafir vardı iftarda pek giremedim.iftarda mercimek çorbasıyla salata yedim 1 dilim de revani yedim :kedi:
kızlarrrrrrrrrr

sabah tartıldım
gece sürekli su içtim

nasıl yapsak acaba

ben daha yemedim aranızda yiyen varmı

aa ne güzel canım sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5

nesliş kusura kalma ..yani sen yokken biraz karıştı ortalık..
ama neyse sorun yok herhalde..
arkadaşın yaptıgı kadar bizim tepkimizde kötü oldu herhalde...
senden de özür dilerimopuyorumnanaktan

sorun yok guzelim kapatalim bu konuyu oldumu sen diyecegini dedin sonucta sert bir cikis yapmissin ama bunu anlayip telafi ettin bana gore oyuzden diyete devam motivasyon dusurecek seylere izin yok oldumu hadi bakalim bayrama su hedefine ulas yurude

ana eylulce kiz ne geziyon geldinmi tatilden hayordir bir hafta olmadimi daha gideli yoksa iki hafta olduda benimmi haberim yok ufff zaten bugunlerde cok unutkan oldum

slm kizlar firsat buldum slm vereyim dedim ben hala tatil modundayim allah izin verirse haftaya donuyoruz biz...... ramzandada girdi hepinizin ramazanin ailece ve huzur icinde gecsin arkadaslaropuyorumnanaktan yeni katilan arkadaslar gelmis hosgelmisler ..... bana gelince sahurda bisey yemiyorum bi cay iciyorum sadece ama sahurda dikkat edemiyorum haliyle evde dgilim ozel bisey hazirlamayirorum kendime e burdada her gun misafirlikdeyiz bi gorseniz iftar sofralari abowwww sanki kitliktan cikiyoruz abartmadan yiyorum ama bakalim eve gelince toparlamamin yoluna bakacaz insallah hepinizi opuyoyorum aynalar cagla ablam domination nazco hurstlan kaptanim hepiniz kendinize iyi bakin gorusmek uzere by by

Back
X