Slm kızlar.boŞ yerİnİz varsa benİde alırmısınız. GeÇen sene 9 takımda gÜzel kİlo vermİŞtİm ama gerİ aldım. Şİmdİ hepsİnden kurtulmak İstİyorum.
gel anam babam gel takılbiz ama alırlar mı şimdilik bilmnem ..sen bekle hele beni yakında atarlar nasılsa yer boşalır:gitme:
slm kızlar
ben ev işiyle uğraşıyorum, bir hafta sürecek galiba yerleştirmemiz. şimdi arkadaşta kalıyoruz. bayramdan sonra döncem aranıza opuyorumnanaktan
tabi tabi bayramdan sonra
Ben nazco'nun yeğeni kardLen.Teyzemin modemi arızaLı nete giremiyor.Cumaya kadar girmezse, şu anda 65.4 kg. haber vermek için geLdim modemi geLir geLmez, geLicekmiş teyzem.
aldıgı 400 gram içinmi kaçtı kız teyzen
selam canlarım ciğerlerim dostlarım yoldaşlarım......
öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşllarıma selam eder yanaklarınızdan öperim.benden sonra takıma gelen arkadaşlrımda hoşgelmişler sefalar getrmişler.bu yıl bu işi hep beraber sağlam adımlarla bitircez inşallah.
hımmmmmmmmmmmm şimdi gelelim kaptanım neslihana.kız ne diyon.vercemde vallaha atrtıyı bulmadım.neyse çıksın dedim bugün akı kara belli olsun dedim.buseferde baskülü bulamıyom.taşınırken gelmedimi yoksa geldide eltim biyeremi koydu bulamadım.bulduğum an tartılcam.ve senin de dediğin gibi 90 olmadan listeye eklenmiycem.dün akşamdan itibaren hafiften haiften dikkat etmeye başladım.bugün de devam artık.yavaş yavaş bünyeyi alıştırmaya başlıyorum.yani illaki rabbim bi dert eder vermedikten sonmra bu kilolar gidecerk.ben diyeyim8 ay sen de 10 ay sonra bu gördüğün yarmagül yani ben 70e incem inşallah.ahanda bunu not edin.ama başlangıç tarihi ramazandan sonra yani şimdi değil.acelem yok yavaş yavaş tıkır tıkır şıkır şıkır atıvercem salıvercem yağları beyaaa.
oldumu nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............................
nasılım.öpüldünüz karıhaydin ablekem şimdiden hayırlı iftarlar.yedikelriniz şifa olsun .kilo olarak yerleşmeden fışşşşt gitsin inşallah.lar.
valla ne akıllısınız...
kaptan veremedigi kiloları ne hikmetse ramazandan önceki 1 haftda verdi..CADIARZU
sende tabi kafanı toplayıp konsantre olman için bayramın geçmesi lazım..CADIARZU
kiminin pc si bozuldu..
kimi izne gitti..
düşün düşün beni düşün..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ramazanda anam aglıyo..akannehir akannehir akannehir
acıkmamak için acık yedimmi aldım işte..
ben napcam bu kilolarla:bbo: :bbo: :bbo:
ondan sonra nesliş ikide bir

klava:

klava:

klava:
çok sağol çağlam şikelim eminem 73üm.takımı bana tanıttığın için.ŞenizŞeniz
amann amannn diyem şok demede ne dersen de.tövbe bidahamı tövbeeeee.:Saruboceq::umursamaz:
he heee bende de aynı.sebepmi aha bu şok diyetler.
süpper.aynen katılıyom.benimde felsem bu olcak inşallah.çak bakalımkaydirigubbakcemile5
gel kardeşim gel nolcak 1 sene burlardayız artık..
of of bu kış uzun olacak besbelli
KIZLAR SLMMM 2 GÜNDÜR KAFAYI YEDİM BİLGİSAYAR HATA VERİYOR SAYFAYA AÇAMIYORDUM OFFF YENİ YENİ HATUNLAR GELMİŞ HARİKA BU KIŞ GÜZEL GEÇECEK HOŞGELDİNİZ KIZLAR TATİLDEYDİNİZ SANIRIM 2 GÜN GİRMEDİM 200 GR ALDIMmafoldumben
şu benim bilgisayarda kafayı yese şöyle perşembe cuma cumartesi..:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
pazar zaten nesliş olmaz pazartesiye siniri geçmiş olura.s