Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar benim bilgisayar hala yapılmadı.arkadaşın bilgisayarından yazıyorum.yediklerime dikkat ediyorum ama bu hafta pek su içemedim birde spor yapamadım.hiç fırsatım olmadı.geçmişi okuyamıyorum arkadaş gelmeden yazayım size dedim.hepinizi çok özedim.öpüyorum sizleri.

slm kizlar bugun giremedim aksama kadar yogundum bu hafta boyle olacak anca geceleri girebilecem .... bana gelince protein rejimine basladim hadi bakalim = sabah yumurta cay oglen limonlu ton baligi yogurt ara protein biskuvi aksam protein karisimi yogurt yine ..... acaip kafam agriyor syky diyeten mi ne insalah yarin gecer bu arada kendime 1 litre yesil cay hazirladim tv izlerken icecem yarin gorusuruz opuyorumnanaktan
ya canım şu protein diyetini buraya yazarmısın yada nerden aldın bende yapmak istiyorum çünkü ama diyetin listesini bulamadım bir türlüopuyorumnanaktan
tembel kızlar nerdesiniz :oklava:
canım ya kusura bakma seni yanlız bırakmışız ama dün salıydı biliyorsun bizim pazar vardı gelemedim ben ama bizim bu kızlar nerelerde gerçekten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AAAA KÖTÜ DÜŞÜNME KI..
BENİM ARKADAŞLARIM HİÇ ÖLE ŞE YAPALAMI HİÇ...
HEPSİ SPOR YAPIYOLADIR GÖR BAKkaydirigubbakcemile3
ya ya nedemezsin canım ya kıyamazmışta arkadaşlarına
hoşgeldin emoşum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız. ben hstalıkla uğraşıyorum. domuz gribi olsam, benim eve erken gitme şansım var mı acaba delikafadulden
geçmiş olsun şeker domuz gribi olursan eve erken gidermisin bilmem ama olanlar dört kolluya erken gidiyolar bak dikkat et gazetede okumuştum erzurumdada çıkmış domuz gribi bişiyi kırkkere söylersen olurmuş mazallah :olmaz::olmaz::oklava:

canlar nasılsınıza.s.a.s. nete giremiyorum kusura bakmayın :kedi:
buaralar çok yoğunum misafirlerden ve işlerden ayrıca
kalmaya misafirim gelecek uzaktan onunlayken diyette olamam :1no2:
canlar beni takıma alacaksanız haftaya cumadan itibaren başlıyım ne dersiniz ozaman kadar izin istiyorum takımda olup olmamam benim için çok önemli sorumluluğunu taşıyyorum
cevabınızı bekliycemopuyorumnanaktanB]

kızlar ben geldimmmŞeniz

3 gün önce pcmiz çöktüüüÇok üzgünüm çoook
format atıldı gelemedim yanınıza ve grip olmuşum acayip hastayımmafoldumben
ilacımı alıp yatıcam
yarın gelirim ii olursam:Saruboceq:

[[/COLOR]slm kizlaropuyorumnanaktan bugun yine yogun gecti gunum annem ameliyat oldu bugun kalcasina protez takildi ogleni yaninda gecirdim ..... ayrica bugun benim dogum gunum :kedi: seneler nasilda cabuk geciyo.... diyete gelince = sabah 9 cay bi diyet biskuvi ara bir yumurta kahve oglen protein karisimi sadece yarisini yedim yogurt aksam sadece et ve diyet kola bakalim nasil bi sonuc alacam hepinizi opuyom yarin gorusuruz by

slm kızlar dün gelemedim eşimi hastaneye götürdüm bi kaç tahlil falan yaptırdık şeker hastası çıktı şimdi ikimiz birlikte başlıyacagız saglıklı yaşam maratonuna
hastane çıkışıda yemeğe gittik ama söleyemem neler yediğimi :kedi:

kızlar ben geldim.bilgisayarım yapıldı daha doğrusu yeni bilgisayar geldi.artık buralardayım.yalnız yarın yokum.2 günlüğüne antep'e gidyorum.pazartesi burdayım inşaallah.
bugün sabah yediklerimi yapayım.
4 adet diyet bisküvi ve bir parça peynir yedim.1 fincan form çayı içtim.bu ara canım hiç su içmek istemiyor yalnızca yarım litre su içtim.ve biraz önce 1 elma ve 1 tane yulaflı bisküvi yedim.öğlende tavuk yiyeceğim inşaallah

niye kimsecikler gelmemiş.kızlar ben yarın yokum,bugünde tartılmayı unuttum.kilomu aynı geçersiniz.öğlen söylediğim gibi tavuk yedim.yanında salata,şimdide bir elmalı soda içiyorum.akşamada ne yerim artık bilemiyorum.

kızlar ben geldimmmŞeniz

ilacımı alıp yatıcam
geçmiş olsun canım çabuk iyileş:1hug::1hug:
[[/COLOR]slm kizlaropuyorumnanaktan bugun yine yogun gecti gunum annem ameliyat oldu bugun kalcasina protez takildi ogleni yaninda gecirdim ..... ayrica bugun benim dogum gunum :kedi: seneler nasilda cabuk geciyo.... diyete gelince = sabah 9 cay bi diyet biskuvi ara bir yumurta kahve oglen protein karisimi sadece yarisini yedim yogurt aksam sadece et ve diyet kola bakalim nasil bi sonuc alacam hepinizi opuyom yarin gorusuruz by

canım annene çok geçmiş olsun allah şifasını versin inşallah ayrıca seninde artık geçmiş doğum gününü kutlıyayım nice senelere canım sevdiklerinle birlikte inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
nazco musait oldugum bi anda soz sana listeyi yazacam canim:1hug:
tamam canım sıkma sen kendinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar dün gelemedim eşimi hastaneye götürdüm bi kaç tahlil falan yaptırdık şeker hastası çıktı şimdi ikimiz birlikte başlıyacagız saglıklı yaşam maratonuna
ay sizede geçmiş olsun canım ya :1hug:bu aralar herkez hasta bende hastayım bu aralar aynalarınkini bilmem ama benimki kesin domuz gribi dönüp dönüp geri geliyo baksanıza domuz gibi:umursamaz::umursamaz:
kızlar ben geldim.bilgisayarım yapıldı daha doğrusu yeni bilgisayar geldi.artık buralardayım.yalnız yarın yokum.2 günlüğüne antep'e gidyorum.pazartesi burdayım inşaallah.
bugün sabah yediklerimi yapayım.
4 adet diyet bisküvi ve bir parça peynir yedim.1 fincan form çayı içtim.bu ara canım hiç su içmek istemiyor yalnızca yarım litre su içtim.ve biraz önce 1 elma ve 1 tane yulaflı bisküvi yedim.öğlende tavuk yiyeceğim inşaallah

iyi yolculuklar şeker bize ne getircen antepten:1hug:kaydirigubbakcemile3

kızlar offf bu dersler çok yoğun ya akannehir daha yılın başında böyleyse yani bilmiyorum 1-2 aya ne olur akannehir haftaya sınavlar başlıyor akannehir bu hafta da giremiycem listeye ben yani :umursamaz: ufff tatile kadar izne mi ayrılsam böyle birşey varmı ya :uhm:
emoşya terketti bu kızlar benii hepsi bir yerde tıkınıyor sanırımkaydirigubbakcemile
:olmaz: :dilcikar:
AAAA KÖTÜ DÜŞÜNME KI..
BENİM ARKADAŞLARIM HİÇ ÖLE ŞE YAPALAMI HİÇ...
HEPSİ SPOR YAPIYOLADIR GÖR BAKkaydirigubbakcemile3
tabi canım -tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınız. ben hstalıkla uğraşıyorum. domuz gribi olsam, benim eve erken gitme şansım var mı acaba delikafadulden
uff sus sende :mymeka: tırsıyorum zaten ben ki devamsızlığı en çok seven öğrenciyim,yeterki salgın olmasın diyorum yani :olmaz:
bu arada şu ruh halini değiştirir misin beni de sokacan depresyona akannehir
canlar beni takıma alacaksanız haftaya cumadan itibaren başlıyım ne dersiniz ozaman kadar izin istiyorum takımda olup olmamam benim için çok önemli sorumluluğunu taşıyyorum

aslı ablam baksın canım
kızlar ben geldimmmŞeniz

ilacımı alıp yatıcam
geçmiş olsun herkes grip yaa ufff :sinifsinif: senağlama

geçmiş olsun a.s.

geçmiş olsun a.s.
sağlıklı beslenmeye o yemekle mi başladınız :roflol:

tamam canım gelecek hafta yazarız seni listeye

aaaaaky.jpg

geçmiş olsun canım.

kaptanim cok tsk ederimopuyorumnanaktan nazco sanada tsk ederimopuyorumnanaktan .... kizlar yarin sabah yine erkenden evden cikacam aksama anca gelcem o yuzden kilo bildirimini bugunden yapiyorum pazartesi protein rejimine basladim o yuzden tartilmiycam pazartesiye kadar beni ayni yazin bu haftalik olurmu kaptan hepinizi opuyomkaydirigubbakcemile5

14. TAKIM ** 127. ETAP **

eylülce ( 79,5 / 79,5 / 0,0 / 0,0%)
nazco ( 64,3 / / / %)
hürsultan ( 91.2 / / %)
usarem ( 63,1 / / %)
hiray ( 66,0 / / %)
zemus ( 68,0 / / 0%)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 432,1 / / % )

günaydın kızlar bu hafta benimde kaçamaklarım oldu ve spor yapamadım benim tek sorunum bu ama kilo almadım sabah tartıldım 91,2 aynıyım yani inşallah bu hafta telafi edicem.EYLÜLCEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BıRAZCIK GEÇ OLDU AMMA sırnaşık şey

günaydın hihoyyyt

bu sabah tartı beni 67 gösterdi:gitme:

bu gün daha iyim ama akşamda oğlan ateşlendi
geçmişi okuyamadım kızlar

bu haftalık affedin beni kilo aldım bida olmuycak senağlama

günaydın kızlar ben bu gün tartıda yine aynıydım regli dönemim başladı kilo verdiysemde belli olmuyor ama kilo almamışım herhalde bu gün biraz işlerim var sonra gene gelirim

Back
X